![]() |
Cum sä nu se poatä vota la "Boogie"? :huh:
Da' ce, ne jucäm acilea? Ce-i dupe capu' lor? :o |
Mai incerc!
|
Asa asa! Incercarea moarte n-are!
|
@Pitbull eu asteptam de la tine continuarea la jocul "alege unu' din doi"!
Devenise incitant! |
Uite, imediat ce mä votezi, tusti acolo m-am dus! 8)
Si sä vezi ce te mai incit! :w00t: Si nu numai! ;) |
@Pitbull
Te-am votat pe IMDB pentru "Boogie". Ce merit? |
Pe moment, multumiri! :happy:
Apoi, un french-kiss e deja pus bine, te asteaptä. :love: Vrei mai mult de-atât? Negociem oricând, oricât si orice. ;) |
:love:
|
nu stiu care e cel mai bun film de dupa 89.
stiu ca mie mi-a placut cel mai mult Restul e tacere. Fara dubii. De ce? N-am chef sa explic, pt ca ma veti lua cu da, dar....stii, ca nu e.... singura explicatie: e altceva. e in alt registru fata de orice film post revolutionar. de asta e un pic exorcizant. respira normalitate cinematografica si asta fara sa fie plictisitor. fara morti de tip victima, securitate, revolutie, avortoni, alte tensiuni tranzitioniste, crize, decrepitudini, nevroze, realitati din Romanica.., de care sincer ma saturasem pana in gat... parca totusi prea multa gandeala morbida strica...si parca ar fi momentul sa depasim momentul. intelegeti ce vreau sa zic. or fi bune greucenele, dar mai bune sunt cosanzenele cateodata :P |
Meritul lui Nae Caranfil este ca si-a format un stil unic in peisajul cinematografiei romane. Filmografia lui Nae ar face subiectul unui capitol aparte intr-o eventuala istorie a filmului romanesc.
|
STEFAN IORDACHE - Cel mai iubit dintre pamanteni 100 / 10
http://www.youtube.com/watch?v=8gqeK...eature=related Pupa-ti-as creieru' asta cu facultate domn' sef ! Cine are ceva de comentat sa-i faca o felatie lu' Serban Marinescu. Q.E.D. |
Moartea dlui. Lazarescu e bun, dar dupa mine cel mai tare e Filantropica lui Nae Caranfil. E foarte bine facut.
|
Mult mai bun decat "Filantropica" este "E pericolosso sporgersi" (cel mai bun film al lui Nae Caranfil)
|
Nu am vazut toate filmele din poll, din aceasta cauza nici nu am votat, voi vota cand le voi vedea pe toate. Chiar pe cele de pe primul loc nu l-am vazut din pacate, dar intentionez sa o fac. Mie mi-a placut foarte mult "A fost sau n-a fost" din cele mentionate in poll.
|
Meritau, cred eu, sã fie bagate si filme ca Undeva in Est, Priveste inainte cu manie (Margineanu) sau Crucea de piatra-ultimul bordel (Blaier)
|
Ai dreptate - dacä am fi fäcut un "top-100".
In "top-10" era imposibil sä intre; cele douä ale lui Märgineanu stau undeva dupä pozitia 30, iar al lui Blaier, cam dincolo de 50. Si cum programul forumului permite doar zece optiuni la poll... sorry. (Desi, în fond, nici un sorry - e un sondaj al valorilor, nu al tuturor.) |
Originally Posted by civica65:
|
Boogie ar trebui sa figureze in primele 3 filme de dupa 1989. Un film superb, cu un scenariu de o naturalete dezarmanta.
|
Sunt aproape de acord.
Dar... poll-ul e cu câteva luni anterior premierei lui "Boogie". |
Originally Posted by Constant:
|
All times are GMT +2. The time now is 19:13. |