![]() |
doamne, ce inumani suntetzi.....
nu stiu unde incape atata rautate. ea care-i o fata asa de buna.... |
Originally Posted by illotempore2002:
--- ohhh... da! şi următoare poză va fi fără baveţică şi fără sutien, ca să vb şi tu din ce-ai văzut u ochii tăi. |
vrei tu?
|
nu. dar detest să vorbeşti despre ce nu ai habar. în popor se spune "ca proasta-n târg". |
ce am spus de care nu am habar?
nu stiu la ce te referi - fii mai explicita si dupa aia te lamuresc eu. te referi la aspectul tau fizic? nu am spus niciodata ca esti urata, nu m-am legat de fizicul tau, dimpotriva, o data am spus ca am auzit ca ai un corp frumos. de ce imi pui vorbe in gura? :-/ tu esti cea care ma tot innebuneste ca arat naspa, ca nu arat a femeie, ca am fata de baiat etc, iar eu nu stau sa ma cert pe acest subiect, al infatzisarii. pt ca nu conteaza cum arati tu sau eu sau oricine. |
Originally Posted by Dragomara:
Râzi ca proasta-n târg! (Cä proasta-n târg râde. Nu vorbeste.) Plângi ca proasta-n bisericä! (Cä proasta-n bisericä plânge. Asa face.) |
PS: deci mi-ai desfăcut sticla de vin. I hate you more! :(( |
ai zis ceva din care nu se intzelege nimic. e stilul tau de a comunica - nu pricepe nimeni nimic. tzi-au mai zis si altii. nu e vina mea.
asa ca daca am batut campii mai sus, e ca nu am stiut ce sa inteleg. |
Illo, i-ai desfäcut sticla de vin?!?... :-O
|
da, i-am scos dopul.
|
M-am supärat pe tine.
|
pai te las pe tine sa i-l bagi la loc. dopul.
|
in poza photoshoppata se vd mai bine cum ii sta cruciulita aia aurarie pe bavetzica vernil cu multe volanashe = SO chic!
si paru cu carare pe mijloc, o latza-n fatza, pe pept, o latza-n spate, sa se vaza (si) din spate... ce mai, e o strasnica femeie, da cu frica lu dzeu, intelectuala & senzuala, sensibila, de bum gust & very hand-some ;) @ pitbull: eu cu illo nu am, kiar, in comun decit godard, diferenta fiind k ea intelege altceva |
Nu-i topic Illotemporar,
Ci mai degrabä Dragomar! S-o däm afarä, ori sä stee? (Si n-are God's fear; e atee.) |
nu-i atee - e pantee!
deci mai bine-afar' sa stee... si ramine-o fat(z) trista kiar de-o fi si panteista :)) |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
din peste 6 miliarde de oameni pe Terra ai ajuns să nu adormi până nu mă bagi în seamă şi să te trezeşti cu gândul tot la mine. :(( :(( :(( :(( de-a dreptul deprimant. get a life, pls! |
All times are GMT +2. The time now is 20:14. |