Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Horror (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=249)
-   -   Al mai prost horror (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=89477)

chuckyfan 10 Sep 2010 08:51

Mie tot prost mi s-a parut,poate sunt eu mai insensibil:)
Alte horroruri demne de acest topic sun Hellraiserele de la 4 in sus(primele 3 are my favourites:)),din cauza ca se indeparteaza de la povestea initiala si devin din ce in ce mai proaste,poate exceptand cel in care apare din nou Kirsty(5 sau 6 nu mai tin minte exact).
Sincer imi pare rau pentru Pinhead:) ca nu mai aparea atat de des in aceste filme.
Si din cauza foamei de bani americanii vor face remake si la Hellraiser(primul cred) care va parea in 2011.
Am impresia ca voi reinvia acest topic cand va parea>:)

Medicate 10 Sep 2010 10:17

Sa speram ca nu v-a reinvia nimic si ca Hellraiser se va ridica la nivelul asteptarilor noastre...

alexcretu75 11 Sep 2010 18:29

Dupa mine cel mai prost horror a fost Anticrist si The Frog si The Fly(Musca)(:| (:| (:| .Astea mau plictisit(:| (:|

robbiex2 17 Sep 2010 01:15

si gramatica vad ca te plictiseste (:| sau...te bate ??

rm_cristian 18 Sep 2010 11:49

Originally Posted by chuckyfan:

Mie tot prost mi s-a parut,poate sunt eu mai insensibil:)
Alte horroruri demne de acest topic sun Hellraiserele de la 4 in sus(primele 3 are my favourites:)),din cauza ca se indeparteaza de la povestea initiala si devin din ce in ce mai proaste,poate exceptand cel in care apare din nou Kirsty(5 sau 6 nu mai tin minte exact).
Sincer imi pare rau pentru Pinhead:) ca nu mai aparea atat de des in aceste filme.
Si din cauza foamei de bani americanii vor face remake si la Hellraiser(primul cred) care va parea in 2011.
Am impresia ca voi reinvia acest topic cand va parea>:)

nu esti insensibil chiar a fost prost filmul. :|

chuckyfan 18 Sep 2010 21:01

Ete vedeti ca nu sunt singurul care gandeste la felB-),mie chiar imi displac filmele facute cu bani putini care se vreau a fi mari horroare, care vezi doamne iti ataca psihicul(brrrrrrrrrrrrrrrr) iar cand iesi din sala de cinema spui:"Vai ce film infricosator,nu o sa mai dorm cateva nopti!" cu toate ca ti s-a parut o mare prostie.
Paranormal Activity la care din cate am auzit multi oameni au iesit din sala de cinema inainte de final(parca se intampla in America si nu mai stiu unde) din cauza tensiunii din film,cred ca americanii chiar au in cap doar baseball si hamburgeri(no offense) sau sunt eu prost si nu am gasit tensiunea din film oricat as fi cautato(am vizionat filmul chiar de 2 ori gandindu-ma ca poate eram prea obosit cand l-am vazut intai si de aceea mi s-a parut prost,dar ghici ce?A 2 a oara mi s-a parut mult mai prost(:| )

Deci concluzia:

1)Poate nu gust eu astfel de filme si de aceea le consider proaste
2)Chiar s-a tampit lumea pentru ca gusta astfel de filme.

Alegeti oricare variante dar daca o alegeti prima va voi gasi si va voi "distruge psicologic">:) >:) >:) >:) >:)

dragonfly_drk 18 Sep 2010 21:40

daca te referi la Blair Witch da-mi voie sa te contrazic... filmul nu a fost facut asa din lipsa de bani... e vorba de a parea mai real, filmat in felul acesta... si in plus, e inspirat dintr-un fapt real din cate am inteles... nu stiu pe unde stai tu... dar eu, de exemplu, am fost influnetata si de existenta unei paduri bantuite in "apropiere"... stiu foarte bine povestile si le-am simtit si eu pe pielea mea... unele chestii chiar sunt reale si lucrul acesta ar trebui sa te sperie... uite, m-am uitat si eu la film, cu niste prieteni... acum mult timp... era ora 3 noaptea... dar nu asta a contat... a contat faptul ca eu chiar nu am reusit sa dorm in noaptea aia (de fapt, nimeni nu a dormit... daca as fi fost numai eu, eh... as fi zis ca sunt paranoica, dar nu am fost singura)... abia asteptam sa se faca lumina afara... si asta nu din cauza ca mi s-a parut stupid filmul... depinde foarte mult ce crezi din toata povestea.
sau... pt tine un horror inseamna sange si matze la greu?... :| (trist)
P.S. te provoc sa mergi intr-un loc (iti voi spune despre ce e vorba) doar o noapte... singur, o lanteran si un cort... si iti garantez... ca dupa noaptea aia... (daca vei mai fi gasit)... iti vei schimba parerea despre film... ;)

chuckyfan 19 Sep 2010 05:54

Nu stiu daca ma crezi dar intamplarea se face ca eu sa stau exact langa o padure unde acum cativa zeci de ani,imi povestesc bunicii si oamenii in varsta din sat,era un cimitir unde,spun ei, se intamplau foarte multe lucruci ciudate,dar mie nu mi s-a intamplat nimic(poate si din cazua faptului ca nu cred astfel de fenomene).
Chiar am fost cu vreo 3 colgei anul trecut cu cortul acolo dar in afara de cateva zgomote ciudate(vantul batand printre crengi)nu s-a intamplat nimic poate si de aceea Blair Witch mi s-a parut atat de prost:).

Pana la urma faza e ca gusturile nu se discuta si e practic imposibil ca 2 oameni sa aiba aceleasi preferinte:)

P.S:Nu-mi plac neaparat doar horroarele cu mate si sange(bine poate doar putin,dar cui nu-i plac?) ci mai degraba prefer ceva pe teme oculte sau religioase(pe aici intra si alea cu fantome ,locuri bantuite etc etc) dar Blair Witch pur si simplu nu mi-a placut,dar totusi acum ca e toamna si parca e mai potrivita atmosfera am sa-l revad ca poate poate gasesc ceva la el:)

chuckyfan 21 Sep 2010 19:13

Acum am sa fac un dublu post(scuzati) dar am mai dat de un film demn de acest topic si nu se potriveste cu postul anterior.

Numele filmului:Credo(aka The Devil's curse)[2008]
Nota personala:3/10

Ce se vrea a fi:Un grup de adolescenti(doh!) nu au unde sa stea pentru a invata pentru examene(fraza asta suna cam aiurea) si gasesc o casa numita............ghiciti voi.............las ca va spun eu Eden in care,se spune, ca s-au sinucis niste tineri din cazua unui blestem lasat de diavol.
Eh si uite asa cei 5 incep sa auda zgomote ciudate in casa,o fata se spanzura si altele.

Acum sa trecem la fapte.................stiu ca filmul a avut buget redus,dar totusi sunt filme care cu un buget mic au facut lucruri mari si mai sunt de parere ca banii dati pe silicoanele tipei "hot" puteau fi folositi la muzica filmului(care lipseste cu desavrasire), ca poate poate mai aparea ceva suspans.

Concluzia:Daca vreti sa vedeti aproximativ nimic sau poate deloc ca recomand cu caldura CREDO

Disciple 22 Sep 2010 00:52

http://www.cinemagia.ro/filme/the-br...ucigasi-17250/

=)) Asta e de coma! Sa puneti zavorul la custi dupa vizionare! =))

chuckyfan 22 Sep 2010 06:03

Originally Posted by Disciple:

http://www.cinemagia.ro/filme/the-br...ucigasi-17250/

=)) Asta e de coma! Sa puneti zavorul la custi dupa vizionare! =))

Hai ca saptamana asta cred ca am sa o dedic filmelor proaste si am sa-l urmaresc si pe asta desi imi dau seama dupa nume ce o sa iasa(:|

Disciple 22 Sep 2010 08:22

Se presupune ca filmele astea le vezi, mai ales daca esti horrorist, in cazul in care ai de gand sa bagi ceva ok pe gustul tau: visceral, scarbos, angoasant, cacator, etc...
Asa ca nu te uita la tampeniile care se insira p'aici, ca noi doar facem caterinca...Take your time si baga niste horror clasic. Sa iti recomand ceva? :D

chuckyfan 22 Sep 2010 13:20

Apai sincer daca vrei poti sa-mi recomanzi dar ceva mai putin cunoscut ca astea cunoscute le-am cam vazut.
Stiu ca se face caterinca dar din cand in cand mai merge si cate un film de asta mai pe dinafara horrorului daca pot sa spu asa:)

Disciple 22 Sep 2010 21:16

Pai un slasher dragut, desi mai e pana atunci, se poate viziona oricand si toamna ca nu strica. E vorba de primul "Black Christmas" in regia lui Bob Clark, anul 1974. Asa pt. inceput. :D

chuckyfan 23 Sep 2010 06:07

Din pacate nu o sa-l vizonez acum pentru ca acest film impreuna cu remakeul(la care imi e sila sa ma uit) le am programate pentru serile linistite de craciun in care toti se uita la Home Alone si la Grinch>:)

Aseara am vizonat filmul Domnisoara Christina(bazat pe nuvela lui Mirce Eliade cu acelasi nume) si am ramas placut impresionat(din cate stiu romanii n-au mai facut filme horror pana atunci iar acesta a fost destul de bun:) )

Gerrard831 26 Dec 2010 21:36

Paranormal Activity
Absolut nimic horror in filmul asta :|

andu7zu 28 Dec 2010 18:38

Originally Posted by Gerrard831:

Paranormal Activity
Absolut nimic horror in filmul asta :|

Crede-ma asta chiar e un horror foarte bun spre deosebire de altele.....
Am vazut asa de multe filme horror proaste incat mie greu sa zic care e mai prost....totusi o sa incerc sa ma gandesc

Disciple 28 Dec 2010 19:09

Mie mi se pare un film extrem de mincinos "Paranormal Activity" atat ca subiect, cat si ca atmosfera...Nothing scarry, man, but nothing! O sa ma uit si la "2", dar deja pare obosit. Salut totusi intentia de a-l produce cu doar 15.000 de dolari ( deci domnu' Chisu, vezi ca se poate? ). Asta inseamna potential si valorificare de resurse.

omudindulap 28 Dec 2010 20:54

Saw 7, vazut ieri, cred ca se incadreaza aici. Bine ca-i Final Chapter. Sa nu fie ultimul capitol al primului volum.:-S
Cat despre Domnu Chisu...de ce nu domnu Ujica?!
Omul si-a bagat banii din buzunarul propriu in filmul sau, cand putea sa-si ia un Maybach. De ce nu sunt mai multi ca el?! In loc sa-i aplaudati initiativa, nu produsul!, il muscati de cur cu fiecare ocazie. Nu conteaza care sunt motivele care l-au determinat sa bage banii in film, vanitatea sau pasiunea, ci ca a facut-o. Si va mai intrebati de ce ies numai 15 filme pe an.:-&

Disciple 28 Dec 2010 21:04

Da, ies numai 15 filme pe an pentru ca vin eu si spun ca "WebSiteStory" este un film slab si ca 120.000 de euro puteau fi valorificati multi mai frumos. De aia ies 15 filme pe an. Ca imi spun si eu parerea. Dorobantu a avut 800 de euro si a facut acel minunat "Elevator" si ne pregateste "Omega Rose", un S.F., gen inedit la noi cu mai putin de 20.000 de euro. Nu stiu exact bugetul, dar stiu sigur ca nu e nici jumate din cat a avut "WebSiteStory".
Ce e asa misto la un film in care 2 proaste ( actritele joaca bine,cu naturalete ) isi provoaca singure cacaturi umflate cu pompa doar ca sa aratam ca intelegem care e treaba cu tinerii romani din ziua de azi.
Nu imi aduc aminte sa fi spus ca omu' nu are fler ca regizor. Are! Stie cum sa creeze si ceva suspans cand vrea, semnele sunt, dar povestea era prea ostentativa, prea "Stirile de la ora 5" - ista ca sa iasa ceva misto si pe palierul asta. Daca vrei sa mai discutam, zic sa ne mutam pe topicul filmului.

All times are GMT +2. The time now is 11:29.