![]() |
http://www.curatmurdar.ro/24/cultura/
absolut kickass ...ca sa nu mai zic de motto-ul din stanga sus. |
multe fete cu lipici, dar cu minte de bibilici
Assss Attacks!!!!!!! |
Originally Posted by silver_boy:
HUO! |
Originally Posted by silver_boy:
aceste cuvinte ne doare. 8) |
better a small individual obvious pain now
than a huge collective obviousless pain later (sexpir) |
Originally Posted by obvious:
pai d'aia zic: Fi capitanu' nostru ! @Pitbull super citatul :lol: ps: Mi se pare mie sau suntem usor offtopic ??? Naeeeeeeeeeeeeeee |
Nu, deocamdatä suntem toti grämadä ontopic (vrabia Mihai Viteazu), da' dacä topicu' pleacä, sä vezi ce top(ic)less rämânem!
|
this is more than obvious
|
AZI
Scurtä consultare Silver_Boy, Cinemania, Pitbull, pe-o terasä din Militari, privind strategia de abordare a televiziunilor si unele aspecte ale constituirii mapei-ofertä. MAINE In PRINCIPIU, întâlnire cu TOATA ECHIPA pentru a merge la garsoniera lui Jay. Ora si locul target: 19:00, Piata Unirii, poalele Dealului Mitropoliei (la începutul aleii din fatä). Am vorbit cu Jay la telefon, tocmai se urca-n tren la Tulcea sä vinä si la fel de tocmai i se termina acumulatorul, asa cä n-a apucat sä-mi räspundä pentru mâine. Il caut iar, în cursul diminetii. Imediat ce am confirmarea lui, o postez. Dacä nu confirm întâlnirea pânä la orele 15:00, se amânä pentru poimâine, marti. |
S-a confirmat!
Azi la 19:00, Piata Unirii, la poalele Dealului Mitropoliei, în capätul aleii din fatä.Vä rog sä vä confirmati venirile, care aici, care pe yahoo, care telefonic. |
in
|
in
|
Vin si yo!
|
Luni seara a avut loc vernisajul expozitiei cu tema "Fight against the stupidity".Singurul tablou "Grup de barbati sezand" nu a fost adjudecat de nimeni pe motiv ca n-au existat (inca) cereri.
Conform unei surse (de lumina) valoarea tabloului nu a putut fi exact evaluata dat fiind, citez:"miscarea continuua a personajelor". La vernisaj au participat:Pitbull, Jay, Leonard, Ady, Nightwane,GhitaCartita,Cinemania,Silver_boy Scripturile au fost citite cu voce tare de toti apostolii. Revelatia serii a fost Jay "mancati-ash" care ne-a amintit de un lucru pe care vrem sa-l uitam : "Ei sunt printre noi " Una peste alta (si alta peste noi toti) ne-am convins ca anumite bucati din pilot (si aici nu ma gandesc la tragicul accident aviatic din Grecia)interpretate cum trebuie,sunt -vorba tipului din reclama- "laser frate" La intalnire au mai participat: O baba de pe hol :" Baietii, voi locuiti in blocul asta ?" 10 sticle de beck's 2 brichete care au fost facute posta ( In lipsa lu'... ne-am consolat si noi cu ce-am putut.) Next meeting we hope this week cu participarea (speram)a lui Eugen Cristea Maxima intalnirii: "Facem sitcom in Romania.Si asta ne ocupa tot timpul" |
:lol:
e la nave va... |
On revient toujours
Au premier amour: MAINE, JOI, ORELE 19:00, întâlnire la nostalgica Terasä a Creatorilor, sub blânda cätäturä a romanticei ospätäbabe menu-hater... ...pentru cä vine Eugen Cristea, si-i e peste mânä sä ajungä la sediu. Hai, venitorii, dati cu subsemnatul! |
bine, critica...
ante-scriptum: n-am raspuns atata timp pt ca sunt plecat din tara acum si netul e al dracu' de scump, abia acum am reusit sa intru intr-un net cafe. pt inceput, doresc sa subliniez ca scenariul n-a fost citit numai de mine, ci si de tatal meu (in umorul caruia am incredere si de la care, mai mult ca sigur l-am mostenit si eu :)), si de prietenul meu cel mai bun (alaturi de care am am scris scenariile pt o firma pe nume tekart image :(). in mod coincidental-amuzant-dureros, amandoi m-au chemat din sufragerie (calculatorul il am in camera) la jumatatea scriptului, spunand 'bai, e prea prost, nu ma mai pune sa citesc...'. pe amandoi i-am pus sa termine de citit, totusi, ca sa putem discuta pe bune. ...si trecand la subiect umorul cum anume se poate comenta un scenariu de sitcom scris de niste oameni care au cele mai mari pretentii de la genul in sine, care il cunosc si care au facut atatea comentarii rautacioase pe marginea lipsei (aparente) de umor a productiilor romanesti autohtone - vreau sa spun, atunci cand constati ca insusi produsul lor este o mica varza ? pe scurt, singura poanta care mi s-a parut ok a fost cea referitoare la conditia de scenarist (in spatele talentului caruia se afla foamea :D). dar ganditi-va ca asta este pt ca noi scenaristii intre noi am gustat 'fructul' :). cat ar putea fi de amuzant unui roman de rand ? in rest, pur si simplu nu este genul meu de umor - brut, neslefuit, taranesc (observam ca apelativele gen 'bai' s.a.m.d. predomina). fara sa neg ca ar fi nefericiti care ar rade cu siguranta la el... actiunea un sitcom trebuie sa creeze o SITuatie care sa starneasca rasetele (deci, COMedia). dar actiunea din 'casa creatorilor' sfideaza conceptul general de actiune - este un fel de oala uriasa in care se vara niste personaje care nu-si gasesc nici locul, nici rostul. dincolo de faptul ca nu are pur si simplu nici o idee, nici o directie, nici un stil. un talmes balmes, adica: mai intai avem o enervanta serie de taieturi de montaj care nu duc in incaperile personajelor noastre care fac glume fie rasuflate, fie inepte (vezi ala de la inceput care se uita 'multumit' cum se scurge apa din wc). apoi, avem o luare de ostatici, o salvare debil-absurda... ma rog, ce-o mai fi. caracterul improvizat al scenariului de sitcom e pana undeva normal, dar firul actiunii (thread-ul) trebuie, totusi, sa aiba sens, logica, sa ramana in sfera realului pe cat posibil. asta era si reteta succesului lui 'seinfeld', 'cheers', 'friends' s.a.m.d. personajele un sitcom ar trebui sa aiba in primul rand niste personaje amuzante, simpatice, care sa starneasca rasul si pe marginea carora de preferinta sa se croiasca o actiune in care fiecare (dupa cum am spus) sa-si gaseasca locul si rostul. dar aici personajele (toate bidimensionale in cel mai bun caz) sunt efectiv catapultate intr-o actiune care e ca vai de ea. ce iese ? evident, o harababura. si ce draq e cu numele astea ?? manelistu', metalurgistu', lingvistu' etc. ?? suntem cumva in 'alchimistul' ?! daca as avea scenariul in fata, l-as demonta pas cu pas. dar oricum n-as mai avea rabdare sa-l citesc inca o data... oricum, eu sunt cu gandul si sufletul alaturi de voi (serios !) si va doresc tot succesul din lume, sa va cumpere 'creatia', sa filmati cat mai multe episoade. dar greselile mi se par de dramaturgie si daca ar fi sa le inlaturam, am schimba serialul cu totul... prefer ipoteza ca eu sa nu am umor deloc, decat cea ca voi ati avea un produs prost. that's all, folks. p.s.: cu ocazia asta il provoc si pe pitbull sa-mi fi dinamiteze scenariul. :D |
Wow, abia acum am descoperit si eu topicul asta! Tot ceea ce ati facut, tot acest proiect mi se pare entuziasmant si deosebit. Cu scuzele de rigoare pentru intirziere, as vrea si eu sa ma alatur echipei de creatie, si sa va ajut cum pot. Is it okay with you?
|
nu-ti face iluzii... :(
|
STATI ASA, nu dati cu pietre-n Notty! Eu mai întâi! :D
(acum scriu...) |
All times are GMT +2. The time now is 16:45. |