Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Iconoclast (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=245)
-   -   Jean-Luc Godard (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=86394)

klein 10 Jun 2009 15:43

ma duc sa revad ceva godard si revin. am tinut cont de comentariile voastre :)

jactati 10 Jun 2009 15:43

Originally Posted by illotempore2002:

nu am simtit niciodata vreo secunda de boring in filmele lui. va jur. dimpotriva, daca faceam altceva in timpul filmelor lui, de exemplu daca mancam sau beam ceva, pur si simplu uitam ca am ceva in mana (mar, bere)....toate dialogurile din filmele lui sunt interesante, nu e niciodata abordat vreun subiect anodin, totul este in stricta legatura cu senzationalul...cum sa te plictisesti?

Nici eu nu ma plictisesc la Godard (cu exceptia chestiilor politice). Era o ironie dar cred ca am facut-o prea fina. Sorry.

jactati 10 Jun 2009 15:45

Originally Posted by corinka:

[ iti trebuie o anumita stare cand incepi sa vezi un Godard. Nu poti veni obosit si stresat de la serviciu si sa te apuci de vizionat ceva de el. Daca nu esti in starea potrivita, mai bine o lasi pe altadata.

My point, exactly.

illotempore2002 10 Jun 2009 15:45

pt relaxare, iti recomand Une femme est une femme. O sa zambesti nonstop la el, o sa asculti muzica dragutza, relaxanta, iar povestea este a unui cuplu foarte simpatic......

cu Ana Karina si Belmondo

klein 10 Jun 2009 15:46

:)) :))
exact asta vad

illotempore2002 10 Jun 2009 15:46

you will love it

illotempore2002 10 Jun 2009 15:48

Originally Posted by klein:

ma duc sa revad ceva godard si revin. am tinut cont de comentariile voastre :)

obiectiv atins. daca in urma discutiilor un user se duce sa vada un film de Godard, putem sa ne declaram fericiti :)

corinka 10 Jun 2009 15:50

obiectiv atins. daca in urma discutiilor un user se duce sa vada un film de Godard, putem sa ne declaram fericiti :)

Ne? Declaram? Cine? Noi, illotempore? Asta-i pohta "ce-ati" pohtit? :D

illotempore2002 10 Jun 2009 15:52

noi cei carora ne place Godard. logic, nu?

vrem sa adunam cat mai multi prozeliti, nu-i asa Jactati?
de exemplu el, Jactati, deja distribuie materiale.
>:)

Chambord 10 Jun 2009 15:56

noi cei carora ne place Godard. logic, nu?

vrem sa adunam cat mai multi prozeliti, nu-i asa Jactati?
de exemplu el, Jactati, deja distribuie materiale.
>:)

Imagine all the people
Watching Godard in peace

Uhuuuuuuuuuuu

You may say i'm a dreamer
But i'm not the only one
I hope some day you'll join us
And the world will be as one

=))

illotempore2002 10 Jun 2009 15:57

Jactati distribuie materiale, Chambord canta imnul, poate-si face si formatie :D

deci vezi Corinka, suntem noi. mai multi.

jactati 10 Jun 2009 15:58

The world will never be as one. Iar eu nu's cu prozelitismul. Doar cu materialele de propaganda.

illotempore2002 10 Jun 2009 15:59

asa.

corinka 10 Jun 2009 16:07

Jactati distribuie materiale, Chambord canta imnul, poate-si face si formatie :D

deci vezi Corinka, suntem noi. mai multi.

Ai uitat un iubitor de Godard... ALS. Veti fi colegi de campanie?

Nu faceti un partid? PNG! Partidul Nouvelist Godardian.

Chambord 10 Jun 2009 16:07

Originally Posted by jactati:

The world will never be as one. Iar eu nu's cu prozelitismul. Doar cu materialele de propaganda.

deci jactati e un fel de Goebbels iar illo e ... Mr. Hit. himself :))

si cum adika The world will never be as one. Se intoarce John Lennon in mormant fratzilor.

Serghei 10 Jun 2009 16:18

Are multe filme de umplutura si cateva esentiale...a frecat-o cu tot felul de filosofii dar in acelasi timp a avut niste cautari formale care au deschis noi perspective cinema-ului....si,taica,secventa aia,cu Anna K. in cinematograf urmarind-o pe Jeanne d'Arc loveste in plex orice cinefil care merge la cinema ca la spovedanie,cu inima in palma.

jactati 10 Jun 2009 16:18

Originally Posted by Chambord:

si cum adika The world will never be as one. Se intoarce John Lennon in mormant fratzilor.

Pai ai vazut unde a ajuns un dreamer celebru. Si crede-ma ca nu se intoarce. Am zis. De maine Godard e obligatoriu. Ministrul Propagandei

Chambord 10 Jun 2009 16:32

@serghei: da, din "Vivre sa vie", e una din imaginile de pus in dictionar.

@the Godard party: propun ca numita corinka sa fie scoasa in careu la urmatoarea sedinta de comitet si sa i se aduca mustrari verbale si scrise pt ca si-a batut jok de noi si a zis ca cica sa ne numim PNG cum il cheama pe partidu lu un cioban deci noi nu suntem ciobani si in plus aceeasi tovarasha corinka nu a manifestat suficient respekt fata de tatuka Godard pt care i se cuvin mustrari in plus.

A se lua la cunostinta.

Alex Leo Serban 10 Jun 2009 16:41

eu nu crek 'toata lumea tbuie sa vada godard', adusa cu japk & pusa in fata ecranului...
eu nu crek cei care zic k 'inteleg' godard ar tbui sa stea cu biciu (sau bitch-u) pe cei care nu...
eu nu crek admiratia pt godard e compatibila cu ideea de cantitate...

si mai crek o admiratie de midineta pt godard este mai rea decit ignorarea tuturor filmelor lui...

illotempore2002 10 Jun 2009 16:44

glumeam. nu vrea nimeni sa forteze pe nimeni sa vada filme de G.
tu nu te-ai prins?

:-S

ingrijorator.

All times are GMT +2. The time now is 17:31.