![]() |
ma duc sa revad ceva godard si revin. am tinut cont de comentariile voastre :)
|
Originally Posted by illotempore2002:
|
Originally Posted by corinka:
|
pt relaxare, iti recomand Une femme est une femme. O sa zambesti nonstop la el, o sa asculti muzica dragutza, relaxanta, iar povestea este a unui cuplu foarte simpatic......
cu Ana Karina si Belmondo |
:)) :))
exact asta vad |
you will love it
|
Originally Posted by klein:
obiectiv atins. daca in urma discutiilor un user se duce sa vada un film de Godard, putem sa ne declaram fericiti :) |
Ne? Declaram? Cine? Noi, illotempore? Asta-i pohta "ce-ati" pohtit? :D |
noi cei carora ne place Godard. logic, nu?
vrem sa adunam cat mai multi prozeliti, nu-i asa Jactati? de exemplu el, Jactati, deja distribuie materiale. >:) |
Imagine all the people Watching Godard in peace Uhuuuuuuuuuuu You may say i'm a dreamer But i'm not the only one I hope some day you'll join us And the world will be as one =)) |
Jactati distribuie materiale, Chambord canta imnul, poate-si face si formatie :D
deci vezi Corinka, suntem noi. mai multi. |
The world will never be as one. Iar eu nu's cu prozelitismul. Doar cu materialele de propaganda.
|
asa.
|
Ai uitat un iubitor de Godard... ALS. Veti fi colegi de campanie? Nu faceti un partid? PNG! Partidul Nouvelist Godardian. |
Originally Posted by jactati:
deci jactati e un fel de Goebbels iar illo e ... Mr. Hit. himself :)) si cum adika The world will never be as one. Se intoarce John Lennon in mormant fratzilor. |
Are multe filme de umplutura si cateva esentiale...a frecat-o cu tot felul de filosofii dar in acelasi timp a avut niste cautari formale care au deschis noi perspective cinema-ului....si,taica,secventa aia,cu Anna K. in cinematograf urmarind-o pe Jeanne d'Arc loveste in plex orice cinefil care merge la cinema ca la spovedanie,cu inima in palma.
|
Originally Posted by Chambord:
|
@serghei: da, din "Vivre sa vie", e una din imaginile de pus in dictionar.
@the Godard party: propun ca numita corinka sa fie scoasa in careu la urmatoarea sedinta de comitet si sa i se aduca mustrari verbale si scrise pt ca si-a batut jok de noi si a zis ca cica sa ne numim PNG cum il cheama pe partidu lu un cioban deci noi nu suntem ciobani si in plus aceeasi tovarasha corinka nu a manifestat suficient respekt fata de tatuka Godard pt care i se cuvin mustrari in plus. A se lua la cunostinta. |
eu nu crek 'toata lumea tbuie sa vada godard', adusa cu japk & pusa in fata ecranului...
eu nu crek cei care zic k 'inteleg' godard ar tbui sa stea cu biciu (sau bitch-u) pe cei care nu... eu nu crek admiratia pt godard e compatibila cu ideea de cantitate... si mai crek o admiratie de midineta pt godard este mai rea decit ignorarea tuturor filmelor lui... |
glumeam. nu vrea nimeni sa forteze pe nimeni sa vada filme de G.
tu nu te-ai prins? :-S ingrijorator. |
All times are GMT +2. The time now is 17:31. |