Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Revista noua: Re:PUBLIK (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=86346)

nume 12 Jun 2005 21:33

Nu ma simt exclus deloc dintr-o asa discutie. Asta ca tot ziceai ca pe "Dragos Bucur" se abereaza. Macar acolo se abera pe film ...

Pitbull 13 Jun 2005 00:55

Da, da' asa e si revista! :lol:

obvious 13 Jun 2005 10:26

sau revistul, in case ambra is a she...

Alex Leo Serban 13 Jun 2005 10:59

cum ziceam mai sus: u make my day cind va certati pe forum! keep up the good work - the forum is too big without you... :P

si cum zicea si europe_east: 'no compliment is good enough... it HAS to be ALS of them!' (recunosc, am schimbat 2 litere ;) )

pt gionloc: TE IMPLOR, nu mai da citate din noica!!! adica, pe bune acuma, omul ala se pricepea la femei cum ma pricep eu la bujii... words, words, words; mai bine zi-le din nietzsche - ala chiar rulz 8)

Airlight 13 Jun 2005 12:00

ai face bine sa-ncepi sa-nveti cate ceva despre bujii.
noica a lasat un fiu - si nu oricare.

atitudinea ta de vultur smecher deaspura (chi)bitzilor de forum ne oboseste.
e o superioritate gratuita si prost asumata.
domnul bufnila mai incerca la un moment dat un bravaj asemanator, intr-o evidenta si trista desincronizare cu ceea ce spera sa mai fie inca publicul lui.

macar in fata acestui public, abtine-te te rog de la manifestari hedonice.
venim aici sperand la un nivel mai profund al mesajului.

cele bune (intrucat nu pot sa scriu 'cu stima').

Alex Leo Serban 13 Jun 2005 12:18

si ce vrea sa insemne, pray, acest 'ne oboseste'? esti delegat cumva sa vorbesti in numele forumului? :o poate ca ar trebui sa te abtii de la asemenea comentarii: decelez o ascutita lipsa de simtul umorului, si asta e cam trist :lol:

in ce ma priveste, nu sint dispus sa ma 'abtin' de la nici-un comentariu de moment, fortuit & spontan & oricit de stupid - si pot sa garantez ca nu sint sclavul nici unei 'strategii': putin imi pasa de faptul ca pot sa-mi 'alienez' o eventuala fan-base, eu fac - si aici - ce-am facut & fac peste tot: spun ce-mi place & ce nu. & da, asta se cheama hedonism. asumat. trimbitzat chiar. anything wrong with that??
PS kestia cu 'msg profunde'... jeez! profunzimea is so uncool :w00t:

Airlight 13 Jun 2005 13:12

1. am simtul umorului, prietenii pot s-o confirme. mai acut insa imi este simtul ridicolului.

2. "profunzimea is so uncool" e una din cele mai stupide sintagme pe care le-am citit aici, la paritate exacta cu recenziile lui denis si tiradele imm. Pare gandita - scuze- de o maimuta.

3. "Ne" este undeva intre prenumele popular si pluralul majestatii :). Nu el conteaza, verbul este insa cel important.

4. Nu te putem impiedica sa te manifesti cum vrei, iti cerem insa sa cobori de pe soclul de rigips de unde te-ai cocotat sa-ti arunci panseurile. O discutie normala e o discutie bazata pe premize de egalitate.

din nou, din aceleasi motive, toate cele bune.

cherryblossom 13 Jun 2005 14:09

wow Airlight, ce vorbe frumoase despre fetele de pe Cinemagia!! ... toate la un loc ne apropiem de femeia ideala.. :)

herbert 13 Jun 2005 14:12

Originally Posted by Airlight:

4. Nu te putem impiedica sa te manifesti cum vrei, iti cerem insa sa cobori de pe soclul de rigips de unde te-ai cocotat sa-ti arunci panseurile. O discutie normala e o discutie bazata pe premize de egalitate.

din nou, din aceleasi motive, toate cele bune.

din numele cui vorbesti, mai, aerisitule?... ca m-ai intrigat si pe mine. s-a format vreun detasament de combatere a hedonistilor si eu nu stiu?...
jos hedonistii!
loviti in ei, ca le place! :)

mie imi place (saptamana asta, inainte de Wimbledon, traiesc in zodia placerilor) cum scrie denis_stelistu. e economicos, sintetic, transant, subiectiv cu masura, receptiv... un desenator de contururi clare, un naiv deghizat, care te dezarmeaza cu "da' ce-am mai facut?"

notorious 13 Jun 2005 14:13

1. am simtul umorului, prietenii pot s-o confirme.

da, ai cu sacul. dar nu-l dovedesti razandu-te la fiecare miorlait al pisicutzei cu fundita pe nume mala papagal (sau portugal, whatever). in other words, can u say smth funny ? ANYthing.

.................................................. ......

in privinta ciololarului, nu stiu ce sa zic... am nevoie de el mai mult ca sa sun decat ca sa fiu sunat. :oops: :lol:

obvious 13 Jun 2005 14:15

:happy:

notorious 13 Jun 2005 14:15

Quote:

wow Airlight, ce vorbe frumoase despre fetele de pe Cinemagia!! ... toate la un loc ne apropiem de femeia ideala..

@Airlight

see. now, that was funny too. :lol: ce zici, mai punem de-o iconita (mono)expresiva ?

BeNnY 13 Jun 2005 14:33

Originally Posted by notorious:

da, ai cu sacul. dar nu-l dovedesti razandu-te la fiecare miorlait al pisicutzei cu fundita pe nume mala papagal (sau portugal, whatever). in other words, can u say smth funny ? ANYthing.

Tii neaparat sa fii idiot ;)

Airlight 13 Jun 2005 15:25

Originally Posted by herbert:

denis_stelistu. e economicos, sintetic, transant, subiectiv cu masura, receptiv... un desenator de contururi clare, un naiv deghizat, care te dezarmeaza cu "da' ce-am mai facut?"

:D :D

la fel de dezarmanta si descrierea. i might even reconsider niste living legends de pe forum, care ar deveni chiar simpatice sub o astfel de lumina oculara blanda..

Airlight 13 Jun 2005 15:27

Originally Posted by cherryblossom:

wow Airlight, ce vorbe frumoase despre fetele de pe Cinemagia!! ... toate la un loc ne apropiem de femeia ideala.. :)

keep up the good work :)

scuze daca n-am fost exhaustiv in descrieri :P sau daca am omis pe cineva. m-am grabit sa intervin pentru ca la momentul postului meu cativa utilizatori formasera deja un curent misogin... :D

Pitbull 13 Jun 2005 17:55

Uneori, chiar si offtopicizarea are haz. :)
Dacä eu am creat cândva acel "In suturi", väd c-aici ati pus ad-hoc de-un "In bobârnäculete".
Keep the good work, numai la cap sä nu dati!

nume 13 Jun 2005 18:05

Originally Posted by Alex Leo Serban:

pt gionloc: TE IMPLOR, nu mai da citate din noica!!! adica, pe bune acuma, omul ala se pricepea la femei cum ma pricep eu la bujii...

Sau cum te pricepi tu la femei...

ai face bine sa-ncepi sa-nveti cate ceva despre bujii.
noica a lasat un fiu - si nu oricare.

atitudinea ta de vultur smecher deaspura (chi)bitzilor de forum ne oboseste.
e o superioritate gratuita si prost asumata.

Mda ...

Mala Portugal 13 Jun 2005 18:05

fiecare miorlait al pisicutzei cu fundita pe nume mala papagal (sau portugal, whatever).

Tu ai senzatia ca atentez la titlul tau de miss popularitatea? Chill out princess, pastreaza-ti coronita si eventaul asunde-ti-o intr-un loc stramt si intunecat, sa fii sigur ca nu ti-o fura nimeni.

notorious 13 Jun 2005 20:17

tocmai i-am trimis un mp lui benny in care ii spuneam ca acrosajul asta,care a strarnit si reactia unor cinefili pe care de altfel ii agreez, m-a indispus profund. asadar, scuze sincere tuturor celor 'insultati', mai ales malei papagal/portugal.

Mala Portugal 13 Jun 2005 20:29

scuze sincere tuturor celor 'insultati', mai ales malei papagal/portugal.

Scuzele alea "sincere" sa le bagi la coronita, bine printeso?

All times are GMT +2. The time now is 13:18.