![]() |
Nu ma simt exclus deloc dintr-o asa discutie. Asta ca tot ziceai ca pe "Dragos Bucur" se abereaza. Macar acolo se abera pe film ...
|
Da, da' asa e si revista! :lol:
|
sau revistul, in case ambra is a she...
|
cum ziceam mai sus: u make my day cind va certati pe forum! keep up the good work - the forum is too big without you... :P
si cum zicea si europe_east: 'no compliment is good enough... it HAS to be ALS of them!' (recunosc, am schimbat 2 litere ;) ) pt gionloc: TE IMPLOR, nu mai da citate din noica!!! adica, pe bune acuma, omul ala se pricepea la femei cum ma pricep eu la bujii... words, words, words; mai bine zi-le din nietzsche - ala chiar rulz 8) |
ai face bine sa-ncepi sa-nveti cate ceva despre bujii.
noica a lasat un fiu - si nu oricare. atitudinea ta de vultur smecher deaspura (chi)bitzilor de forum ne oboseste. e o superioritate gratuita si prost asumata. domnul bufnila mai incerca la un moment dat un bravaj asemanator, intr-o evidenta si trista desincronizare cu ceea ce spera sa mai fie inca publicul lui. macar in fata acestui public, abtine-te te rog de la manifestari hedonice. venim aici sperand la un nivel mai profund al mesajului. cele bune (intrucat nu pot sa scriu 'cu stima'). |
si ce vrea sa insemne, pray, acest 'ne oboseste'? esti delegat cumva sa vorbesti in numele forumului? :o poate ca ar trebui sa te abtii de la asemenea comentarii: decelez o ascutita lipsa de simtul umorului, si asta e cam trist :lol:
in ce ma priveste, nu sint dispus sa ma 'abtin' de la nici-un comentariu de moment, fortuit & spontan & oricit de stupid - si pot sa garantez ca nu sint sclavul nici unei 'strategii': putin imi pasa de faptul ca pot sa-mi 'alienez' o eventuala fan-base, eu fac - si aici - ce-am facut & fac peste tot: spun ce-mi place & ce nu. & da, asta se cheama hedonism. asumat. trimbitzat chiar. anything wrong with that?? PS kestia cu 'msg profunde'... jeez! profunzimea is so uncool :w00t: |
1. am simtul umorului, prietenii pot s-o confirme. mai acut insa imi este simtul ridicolului.
2. "profunzimea is so uncool" e una din cele mai stupide sintagme pe care le-am citit aici, la paritate exacta cu recenziile lui denis si tiradele imm. Pare gandita - scuze- de o maimuta. 3. "Ne" este undeva intre prenumele popular si pluralul majestatii :). Nu el conteaza, verbul este insa cel important. 4. Nu te putem impiedica sa te manifesti cum vrei, iti cerem insa sa cobori de pe soclul de rigips de unde te-ai cocotat sa-ti arunci panseurile. O discutie normala e o discutie bazata pe premize de egalitate. din nou, din aceleasi motive, toate cele bune. |
wow Airlight, ce vorbe frumoase despre fetele de pe Cinemagia!! ... toate la un loc ne apropiem de femeia ideala.. :)
|
Originally Posted by Airlight:
din numele cui vorbesti, mai, aerisitule?... ca m-ai intrigat si pe mine. s-a format vreun detasament de combatere a hedonistilor si eu nu stiu?... jos hedonistii! loviti in ei, ca le place! :) mie imi place (saptamana asta, inainte de Wimbledon, traiesc in zodia placerilor) cum scrie denis_stelistu. e economicos, sintetic, transant, subiectiv cu masura, receptiv... un desenator de contururi clare, un naiv deghizat, care te dezarmeaza cu "da' ce-am mai facut?" |
da, ai cu sacul. dar nu-l dovedesti razandu-te la fiecare miorlait al pisicutzei cu fundita pe nume mala papagal (sau portugal, whatever). in other words, can u say smth funny ? ANYthing. .................................................. ...... in privinta ciololarului, nu stiu ce sa zic... am nevoie de el mai mult ca sa sun decat ca sa fiu sunat. :oops: :lol: |
:happy:
|
Quote:
@Airlight see. now, that was funny too. :lol: ce zici, mai punem de-o iconita (mono)expresiva ? |
Originally Posted by notorious:
Tii neaparat sa fii idiot ;) |
Originally Posted by herbert:
:D :D la fel de dezarmanta si descrierea. i might even reconsider niste living legends de pe forum, care ar deveni chiar simpatice sub o astfel de lumina oculara blanda.. |
Originally Posted by cherryblossom:
keep up the good work :) scuze daca n-am fost exhaustiv in descrieri :P sau daca am omis pe cineva. m-am grabit sa intervin pentru ca la momentul postului meu cativa utilizatori formasera deja un curent misogin... :D |
Uneori, chiar si offtopicizarea are haz. :)
Dacä eu am creat cândva acel "In suturi", väd c-aici ati pus ad-hoc de-un "In bobârnäculete". Keep the good work, numai la cap sä nu dati! |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
|
|
tocmai i-am trimis un mp lui benny in care ii spuneam ca acrosajul asta,care a strarnit si reactia unor cinefili pe care de altfel ii agreez, m-a indispus profund. asadar, scuze sincere tuturor celor 'insultati', mai ales malei papagal/portugal.
|
|
All times are GMT +2. The time now is 13:18. |