![]() |
De departe...
De departe.... Brokeback Mountain. Atat de adevarat, de frumos, de trist.
|
nici pe departe "de departe"...sunt destule greatest
|
mda
I'll take a bow Mr. Guru, dar cred ca nu ai dreptul sa-mi contesti parerile. Daca nu stiai,sunt personale. Nu trebuie sa fii de acord cu mine. In concluzie ma surprinde atitudinea ta Domnule Guru. Urmaresti cumva uniformizarea opiniilor?Perhaps parerea ta "pretioasa" privitoare la gusturile mele nu-si are rostul.
|
ba da am dreptul sa-ti contest parerile cand si cum am eu chef...sau ti-ai revendicat toate drepturile de a fi subiectiv?
eu pun Amelie inaintea lui BM si nu te mai afecta asa usor ca nu-ti vrea nimeni raul |
inainte care cum intra pe cinemagia era luat in suturi...acu' vad ca s-au invatat, ne iau ei in suturi...da' cum va permiteti asa ceva? niste obraznicaturi, dom'le... ;)
|
as, e doar paranoia nou-venitilor, ca noi suntem niste bau-bau care sarim peste ei si-i jupuim de vii. :lol:
p.s.: normal ca suntem !! |
we are worse than the eaters of the dead :D
|
Re: mda
Originally Posted by TheMakerMakes:
Lasa-l in pace ca e comunist daca lui ii place un film si tie nu inseamna ca esti fraier si-ti da si premii (zmeura).Cu asta se ocupa el aici pe forum comenteaza parerile altora.Daca il ignori e cel mai bine. |
Re: mda
Originally Posted by qwerty:
:D da' tu tot un zmeuros ramai |
BEFORE SUNSET si BEFORE SUNRISE mi-au placut amandoua.Continuarea a fost foarte buna,faptul ca ei s-au intalnit dupa atatia ani din nou,ca doar o singura zi a putut sa-i apropie asa de mult.Ei si-au dorit doar o aventura insa ziua petrecuta impreuna i-a apropiat foarte mult.Si intalnirea stabilita la final ca ei sa se reintalneasca a lasat prima parte in suspans iar reintalnirea din partea 2 a fost mult mai palpitanta.Fiecare din ei avea viata lui dar isi aminteau cu placere de acea zi petrecuta impreuna.Filmul e o frumoasa poveste de dragoste iar actiunea de deruleaza doar in jurul celor doua personaje principale.
|
Originally Posted by Cinemania:
adica ce ai ma cu necrofagii? |
n-am nimic cu ei...mi-s tare dragi...mai ales aia din spatele ecranului :D
|
Fara suparare dar esti pe langa subiect! |
Originally Posted by Terror_IST:
ai grija mare ca nu-i place sa fie terrorizat de forumisti "comunisti" |
Originally Posted by Cinemania:
damm....... |
Sunrise
True Romance Breakfast at Tiffany's |
Titanic
A secret affair BrokeBack Mountain The Hours and many more :oops: |
Deux (Claude Zidi, 1989) [acum cîteva zile pe tvr cultural] - tres beaux! unul din acele puþine filme care mã hipnotizeazã prin dialoguri, poveste, jocul actorilor, atmosferã ºi-mi doresc sã nu se mai termine.
|
Ghost
Dangerous Liaisons Autumn in New York Great Expectations The Groundhog Day si lista e mareeeeee :D |
Deci se pune , este litera de LEGE ! cand rostesti substantivele astea te gandesti direct la LOVE Deci ... 1 BROKEBACK MOUNTAIN 2 A secret Affair 3 Titanic 4 The Hours 5 Star Wars (pentru cei care stiu cu adevarat despre ce este vorba) 6 Alien 7 Scufita rosie :w00t: 8) *Ultimile 2 sunt asa de forma sa vad daca cititi* |
All times are GMT +2. The time now is 20:57. |