Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Greatest love movies... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85997)

TheMakerMakes 04 Mar 2006 13:27

De departe...

De departe.... Brokeback Mountain. Atat de adevarat, de frumos, de trist.

Cinemania 04 Mar 2006 13:31

nici pe departe "de departe"...sunt destule greatest

TheMakerMakes 04 Mar 2006 14:01

mda

I'll take a bow Mr. Guru, dar cred ca nu ai dreptul sa-mi contesti parerile. Daca nu stiai,sunt personale. Nu trebuie sa fii de acord cu mine. In concluzie ma surprinde atitudinea ta Domnule Guru. Urmaresti cumva uniformizarea opiniilor?Perhaps parerea ta "pretioasa" privitoare la gusturile mele nu-si are rostul.

Cinemania 05 Mar 2006 12:09

ba da am dreptul sa-ti contest parerile cand si cum am eu chef...sau ti-ai revendicat toate drepturile de a fi subiectiv?

eu pun Amelie inaintea lui BM

si nu te mai afecta asa usor ca nu-ti vrea nimeni raul

raptor 06 Mar 2006 11:16

inainte care cum intra pe cinemagia era luat in suturi...acu' vad ca s-au invatat, ne iau ei in suturi...da' cum va permiteti asa ceva? niste obraznicaturi, dom'le... ;)

notorious 06 Mar 2006 11:26

as, e doar paranoia nou-venitilor, ca noi suntem niste bau-bau care sarim peste ei si-i jupuim de vii. :lol:

p.s.: normal ca suntem !!

Cinemania 06 Mar 2006 11:40

we are worse than the eaters of the dead :D

qwerty 06 Mar 2006 12:17

Re: mda

Originally Posted by TheMakerMakes:

I'll take a bow Mr. Guru, dar cred ca nu ai dreptul sa-mi contesti parerile. Daca nu stiai,sunt personale. Nu trebuie sa fii de acord cu mine. In concluzie ma surprinde atitudinea ta Domnule Guru. Urmaresti cumva uniformizarea opiniilor?Perhaps parerea ta "pretioasa" privitoare la gusturile mele nu-si are rostul.

Lasa-l in pace ca e comunist daca lui ii place un film si tie nu inseamna ca esti fraier si-ti da si premii (zmeura).Cu asta se ocupa el aici pe forum comenteaza parerile altora.Daca il ignori e cel mai bine.

Cinemania 06 Mar 2006 12:29

Re: mda

Originally Posted by qwerty:

Originally Posted by TheMakerMakes:

Lasa-l in pace ca e comunist daca lui ii place un film si tie nu inseamna ca esti fraier si-ti da si premii (zmeura).Cu asta se ocupa el aici pe forum comenteaza parerile altora.Daca il ignori e cel mai bine.

:D da' tu tot un zmeuros ramai

qwerty 06 Mar 2006 12:46

BEFORE SUNSET si BEFORE SUNRISE mi-au placut amandoua.Continuarea a fost foarte buna,faptul ca ei s-au intalnit dupa atatia ani din nou,ca doar o singura zi a putut sa-i apropie asa de mult.Ei si-au dorit doar o aventura insa ziua petrecuta impreuna i-a apropiat foarte mult.Si intalnirea stabilita la final ca ei sa se reintalneasca a lasat prima parte in suspans iar reintalnirea din partea 2 a fost mult mai palpitanta.Fiecare din ei avea viata lui dar isi aminteau cu placere de acea zi petrecuta impreuna.Filmul e o frumoasa poveste de dragoste iar actiunea de deruleaza doar in jurul celor doua personaje principale.

Nightwane 06 Mar 2006 16:17

Originally Posted by Cinemania:

we are worse than the eaters of the dead :D

adica ce ai ma cu necrofagii?

Cinemania 06 Mar 2006 16:23

n-am nimic cu ei...mi-s tare dragi...mai ales aia din spatele ecranului :D

Terror_IST 06 Mar 2006 20:07

.Fiecare din ei avea viata lui dar isi aminteau cu placere de acea zi petrecuta impreuna.

Fara suparare dar esti pe langa subiect!

Cinemania 06 Mar 2006 20:51

Originally Posted by Terror_IST:

.Fiecare din ei avea viata lui dar isi aminteau cu placere de acea zi petrecuta impreuna.

ai grija mare ca nu-i place sa fie terrorizat de forumisti "comunisti"

qwerty 07 Mar 2006 19:43

Originally Posted by Cinemania:

Originally Posted by Terror_IST:

ai grija mare ca nu-i place sa fie terrorizat de forumisti "comunisti"

damm.......

raven88 20 Mar 2006 09:42

Sunrise
True Romance
Breakfast at Tiffany's

Dooku 21 Mar 2006 17:56

Titanic
A secret affair
BrokeBack Mountain
The Hours
and many more :oops:

Leonard 25 Mar 2006 02:41

Deux (Claude Zidi, 1989) [acum cîteva zile pe tvr cultural] - tres beaux! unul din acele puþine filme care mã hipnotizeazã prin dialoguri, poveste, jocul actorilor, atmosferã ºi-mi doresc sã nu se mai termine.

fanroxette 25 Mar 2006 21:54

Ghost
Dangerous Liaisons
Autumn in New York
Great Expectations
The Groundhog Day
si lista e mareeeeee :D

Dooku 26 Mar 2006 11:36

JUST LIKE HEAVEN si asta e un film de dragoste.
BROKEBACK MOUNTAIN se pune?

Deci se pune , este litera de LEGE ! cand rostesti substantivele astea te gandesti direct la LOVE
Deci ...
1 BROKEBACK MOUNTAIN
2 A secret Affair
3 Titanic
4 The Hours
5 Star Wars (pentru cei care stiu cu adevarat despre ce este vorba)
6 Alien
7 Scufita rosie
:w00t: 8)
*Ultimile 2 sunt asa de forma sa vad daca cititi*

All times are GMT +2. The time now is 20:57.