Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   In suturi!!! (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85829)

Nae 11 Mar 2005 00:06

yeah, go spring, go, go, go...

eu nu mai am chef sa aud zgomotul ala 'mrf, mrf, mrf' de fiecare data cand pasesc pe zapada, si nu mai am chef sa-mi inghete mainiile cand fumez afara, si nu mai am chef sa stau ghemuit de fiecare data cand ma deplasez prin oras... i hate it...

come summer, come quick, pliz!

Gaandalf 11 Mar 2005 00:14

dk urasc ceva este sa vin la voi in capitala si sa nimeresc ora de varf si inghesuiala aia spurcata din mijloacele de transport ...

si cu machina e all the same shit!

Nae 11 Mar 2005 00:19

mda, in provincie nu prea ai astfel de probleme...

hai ca incepem sa aberam pe topicu' asta... vremea e de cacao rau... s-au dus dreaq toate anotimpuriile asa cum le cunosteam din copilarie... :((

Jay 11 Mar 2005 00:28

Pai daca aruncati hartii pe jos ce sa va fac....
poluarea suge tot.... :P

Pitbull 11 Mar 2005 00:32

A dat dracii-n voi! :shock:
Bäää, topicu' ästa se cheamä "In suturi!!!", nu Meteo! Aici e de dat la gioale, de mentionat mame, tati, cumnati, pärti sfiicioase ale trupului, functii fiziologice si perfectiuni secsuale! Si voi vorbiti despre cum e vremea? Mars afarä, binecrescutilor, sä nu vä mai prind p-aici-sha! :x

Jay 11 Mar 2005 00:35

go fuc k a duck or smth... m-am saturat de " :x "-osi...
apropo... cred ca esti genul care arunci gunoiul pe fereastra.. gotcha...
anyway... titlu topicului se numeste in suturi... who the fuc k cares???

Nae 11 Mar 2005 00:36

:w00t: :D
la faza cu 'binecrescutilor' s-a ras mult aici.... lol...

dar asa e, trebuie sa existe un topic unde sa se injure... apropos... vezi jay c-am trecut cu masina aseara pe langa ma-ta... statea singurica nopatea la 4 intr-un colt intunecat, in genunchi, in fata unui barbat... :D

Pitbull 11 Mar 2005 00:49

Asa, mä, asa!
Vedeti cä se poate?

Jay 11 Mar 2005 01:19

Originally Posted by Nae:

dar asa e, trebuie sa existe un topic unde sa se injure... apropos... vezi jay c-am trecut cu masina aseara pe langa ma-ta... statea singurica nopatea la 4 intr-un colt intunecat, in genunchi, in fata unui barbat... :D

opa... e de mama..
u should gett off mothers....
I just got off yours...

raptor 11 Mar 2005 09:35

Quote:

Nu trebuia decat sa incerce sa se logheze pe userul meu si daca baga parola gresita il intreaba daca nu cumva a uitat parola si daca apesi pe butonas imi trimite mie mail sa-mi zica ca mi-a fost resetata parola.

.dar asta e bug de forum, care ar trebui remediat...normal ca or sa apara citiva curiosi care sa incerce sa intre pe contu' altcuiva... treaba' e ca oricum nu ai cum sa ii depistezi pe respectivii.

emanuel 11 Mar 2005 10:00

Deci, am mai studiat problema, si in urma unor discutii cu daniel si cu echipa CineMagia am decis (impreuna cu scuzele lui nume adresaate userilor care au fost lezati de el) sa-l reprimim pe forum incepand de marti cand ii expira banul de 7 zile.
Ne-a promis ca se va potoli.

PS. @ nae nu sunt IT-ist, si nu am nici o treaba cu acest domeniu, acolo daniel e sef.

Longshot 11 Mar 2005 10:53

asta e spiritul. o mare familie -hic- fericita.

Ambra Blu 11 Mar 2005 11:42

Originally Posted by Jay:

Originally Posted by Nae:

vezi jay c-am trecut cu masina aseara pe langa ma-ta... statea singurica nopatea la 4 intr-un colt intunecat, in genunchi, in fata unui barbat...

opa... e de mama..
u should gett off mothers....
I just got off yours...

LOL. Am ris.

Alex Leo Serban 11 Mar 2005 12:52

eu n-am inteles nimic...
se vorbeste prea eliptic pt cei care nu le au cu it-ul...
adica cineva a intrat pe mp-urile unor useri??
cine - nume?
si a fost suspendat, apoi banuit definitiv?
da nu cred ca nume e-atit de expert in it...
mie mi-a zis ca are computer abia de citeva luni...
cred ca le are cu hacuiala pe forum, dar nu cred ca e hacker...
nu cred ca trebuia banuit definitiv...
si tocmai cind atmosfera se mai rotunjise pe la colturi...
chiar si aici - la 'in suturi' - lumea era mai binecrescuta, sfioasa & politicoasa...
whatever...
ce vroiam sa zic e ca nu eu eram mama nustiucui stind in genunchi in bezna pe marginea drumului...
nu toate pozele 'alea' erau cu mine...
si-n fond, si durer (albrecht) s-a desenat in pula goala, pe la 1500...
atit am avut de spus.
in rest - dspr filme, numai de bine :love:

Pitbull 11 Mar 2005 13:41

Da, dragä, cam asa ceva. Din câte-am priceput (cä si pentru mine limbajele informatice sunt o combinatie de gesto-dacicä si pèlticä veche - sau o limbä a acelor "ducks descended from the trucks" cum zicea tov. Ion Ilici Iliescu), se pare cä Nume a-ncercat ca fraierul sä ghiceascä oarece parole si a läsat urme... (Apropo, lasä-le-n pielea lor de poze, mai bine sä uitäm ce ele.) Si ai dreptate, Nume nu stie computeristicä nici cât mine.
Nu vrei sä dai o raitä pe la "Mari filme de dragoste"? S-a ambalat frumos lumea acolo. Si la Kubrick continuä cu aprindere comentariile.
(P.S. - Sorry, väd c-ai si venit!)

Nightwane 11 Mar 2005 14:47

Originally Posted by Pitbull:

"Mari filme de dragoste"

"Greatest Love Movies..." :P Nu distruge titlul topicului meu :lol:

Pitbull 11 Mar 2005 14:54

Ups! :(( Sowwy, so sowwy! :oops:

notorious 11 Mar 2005 16:43

Originally Posted by emanuel:

am decis (impreuna cu scuzele lui nume adresaate userilor care au fost lezati de el) sa-l reprimim pe forum incepand de marti cand ii expira banul de 7 zile.

oh, yeak... :sick: so nume is coming back, after all... :sick: choose your poisons... :sick:

Sm�agol-Gollum 11 Mar 2005 20:39

Originally Posted by Pitbull:

Ups! :(( Sowwy, so sowwy! :oops:

ma muie! aici se injura nu se scuza! bitch! 8)

WraIth 11 Mar 2005 20:58

ce topic...de asta a ajuns la 6. p.ula mea

All times are GMT +2. The time now is 14:41.