![]() |
Ep. 3 (Farmer or hunter ?)
Asta ar fi titlul meu, titlul oficial este "Further instructions".
Incurcate sint caile Domnului...Aflam ca Locke a fost intr-un fel de secta, care cultiva marijuana dar unde se rostea rugaciunea de multumire inainte de masa. Interesant... Desmond se pare ca a luat-o razna, umbla gol pusca prin jungla si are capacitatea de a "citi" viitorul - vezi faza cu discursul lui Locke. Locke are un fel de viziune in cortul sau - "the sweat lodge" - apare Boone care il conduce in scaunul cu rotile prin aeroportul din Sydney. Acolo ii vede cam pe toti prietenii nostri, inclusiv Kate, Sawyer si Jack. Mesajul lui Boone este : "Salveaza-l pe Eko si rezolva-ti problemele John". Locke descopera o pestera unde sint niste schelete (unul cu emblema Dharma) si il gaseste si pe mr Eko, salvindu-l din labele ursului polar. Se pare ca Locke isi asuma rolul de conducator odata intors in tabara. Good luck mr Locke ! |
Un episod care nu aduce nimic nou in afara de noi mistere.Producatorii pasesc apasat in hora un pas in dreapta si unul in stanga,adica bat pasul pe loc.Tot pe loc, pe loc, pe loc,special de la nasu mare fara numar inca 1000 de mistere.Ce mai conteaza unul in plus sau in minus.Ne facem ca uitam ce-a fost pana acuma si bagam altele noi.Desmond e acum guru iar Lock un mare traficant de iarba.
|
Imi place noua ipostaza a lui Desmond..il prinde :)
|
Originally Posted by pildit:
adica dezbracat si ganditor? :lol: |
Da, ii sta bine rolul asta.
Si pe Locke il prinde bine rolul de conducator, cred ca merita sa ocupe "postul" asta de mult timp :) |
Locke a fost, mai mult sau mai putin, leaderul grupului inca din primul episod
|
La concurenta cu Jack...cam toata lumea il socotea pe doctor lider (parerea mea)
|
da, asa e, insa din umbra Locke ii conduce de la spate pe toti
|
Re: Ep. 3 (Farmer or hunter ?)
Originally Posted by pildit:
revenind la Lost insa, s-au complicat foarte tare... si nu stiu daca mai imi place asa mult... "mistere" peste "mistere"... |
Sa faci comert cu marijuana nu are nici o legatura cu religia crestina. Si dupa cum rosteste Locke rugaciunea, se pare ca e vorba de o secta crestina (daca pot sa-i spun asa..)
|
Originally Posted by Cinemania:
|
Pe Sayid l-as face comandant :)
|
Am vazut ep 4 din seria 3 , flashbackul fiind despre Sawyer cand era la inchisoare.In rest nu se avanseaza prea mult ci tot la fel , se bate pasul pe loc. Cineva a zis ca in ep 3 se arata ca Desmond vede viitorul - nush in ce moment a observat el asta, dar il felicit ca aici se accentueaza aceasta idee.
|
Maine se difuzeaza episodul 5.Vom vedea ce se mai intampla.Ar cam fi timpul sa creasca putin ritmul ca altfel raman in urma.Prison Break si Heroes au luat-o de mult inainte.
|
este vorba de un experiment pe acea insula....iar naufragiatii sunt subiectul lui :Dharma consta in idei revolutionare in stiinta politica precum si in cea sociala care considera ca experimentarea stiintifica si ingineria genetica moderna pot crea o societate utopica unde fiecare are o oportunitate egala in viata cu celalalt. Egalitatea lor inseamna ca fiecare depinde de celalalt la acelasi nivel astfel incat nimeni nu este redundant. Ei cred in dualitatea existentei , ca fiecare fiinta umana are necesitatea de a domina si de a se simti dominat in acelasi timp , de a depinde de cineva si de a simti ca alticneva depinde de ea- acestea fiind nevoile primare ale fiintei umane fiind luate viata pierzandu si sensul. Ei vor sa creeze o societate egalitara in care fiecare sa evolueze si sa fie implinit in cadrul generatiei noastre prin modificarea lor mentala si anatomica.
the others: Acesti lideri nevazuti ai Dharma sunt in fata unei revolutii genetice finantata privat. Pentru a controla societatea care ei doresc sa o creeze trebuie sa controleze fiecare individ din aceasta societate. Oamenii care se sacrifice pentru ceilalti sunt considerati de Dharma ca fiind buni . Sacrificiul individual demonstreaza ca au empatie si constiinta care dovedesc o moralitate inalta si loialitate pentru o societate care impune o libertate individuala spre un bine maret. In timp ce creeazao utopie exterioara acelei societati in mod simultan construiesc o utopie interna prin recuperarea materialului uman pur , neprelucrat in forma pietrelor de temelie ale vietii – AND ul si ARN ul . Trasaturile ereditare sunt selectate dintre cele pe care ei le valorifica ca fiind potrivite exceptionale sau " speciale". Ei cred ca nu numai ca intensifica simturile personale si bunastarea dar si ca garanteaza ca generatia urmatoare va fi egala in mostenirea talentelorsi capacitatea intelecuala. aici sunt niste linkuri care explica tot : http://en.wikipedia.org/wiki/Dharma_Initiative http://forums.abc.com/n/pfx/forum.as...g=lost&tid=423 ;) serialul este foarte bine facut , destul de bine gandit , arunca tot felul de indicii , numai ca trebuie multa atentie ... parerea mea e ca walt este un personaj important pentru the others pentru studiu deoarece are puterea de a anticipa lucrurile : episodul cu pasarea care se loveste de geam , jocul cu zaruri ... |
Am vazut ep 5 din aceasta serie(Costul supravietuirii) shi nu vreau sa va spun decat ca este cel mai frumos din aceasta serie shi unul din cele mai interesante si emotionante episoade din intreg serialul.
|
Un episod reusit pote cel mai bun din sezonul 3.Pacat de Eko,inca nu m-am prins de ce l-au scos ca avea un rol important iar in locul lui au bagat 2 fete noi.
|
Shi mie imi pare f rau de Eko.:(
|
Pe masura ce avanseaza aceasta serie episoadele cresc in tensiune. Insa nush de unde aceasta prostie a producatorilor serialului de a difuza ep. 7 abia in februarie, mai ales ca se termina shi asha aiurea. Se joaca cu rabdarea noastra :x
|
Din 7 februarie se va difuza in fiecare saptamana cate un episod,mai exact 16 episoade.Eu zic ca merita sa asteptam.
|
All times are GMT +2. The time now is 01:24. |