![]() |
:D :w00t: :D :oops:
vezi ca stii BeNnY... ai inteles din prima. bravo!... crezi ca s-a prins si ea... ? |
Originally Posted by BeNnY:
|
Daca vrei ti-l varam pe gat in grup, ideea e sa suporti atata presiune. Mi-e frica ca o sa-ti spargem buzele alea lipite cu scoci.
|
pai nu vezi ca suntem 'aliati'... e un grup intreg care asteapta, si care e pregatit sa-ti dea o mana de ajutor... la tristete...
numai ca si nume are dreptate... this ca cause more... troubles. :D |
Originally Posted by irene marlyne monroe:
In grup? Pai crezi ca e loc de toti acolo??? |
Originally Posted by nume:
|
|
irene... stii, neamtu' are un proverb: "nimm dein Mund nicht so voll." in libera traducere ar fi: nu-ti umple gura prea mult. :D
|
Originally Posted by Nae:
|
Esti tu fata cind oi fi eu blond.
|
Originally Posted by Ambra Blu:
|
|
hai fah da-te-n s**** ca ne-ai plictisit !!!! :x
|
Originally Posted by nume:
|
Insisti aiurea. Am inteles, a fost un pic haios la inceput, acum poti sa taci.
|
|
|
draga, pana ca si eu m-am lamurit cu tine... sau esti un banc prost a naturii, sau un banc prost facut de un forumist priceput, dar plictisit. a fost haois, dar s-a dus. gata. stii, forumul asta nuy se numeste degeaba CINEMAGIA, ci are un scop. aici se discuta despre film, actori si asa mai departe. daca vrei conversatie, du-te in 'cafenea' si scrie acolo ceva. sa stii ca-mi iesti simpatica, dar aici s-a cam terminat... try something new. |
scuze,dar te-a obligat cineva sa imi scri???????????????iar apoi din orice se poate invata ceva,pana si din proprile greseli!si cum poti sa sti ca aceste discuti nu devin interesante si utile in viata cinematografiei,viata personala!~poate si eu doresc pareri la ce v-am intrebat sa imi formez propria mea parere!cum spunea albert camus:"sunt impotriva tuturor celor care cred ca au intodeauna dreptate"trebuie sa ne temem de gandirea unica -cea care detine adev.suprem.trebuie sa fim in permanenta deschisi sa ne confruntam cu alti si opiniile lor!e imp.gandirea divergenta!asa ca astept,rog niste pareri!si acest lucru poate fi imp.pentru viitoare situati asemanatoare,si pentru mine ca viitoare actrita sa constientizez anumite lucruri!poate fi chiar si o tema pt.acest forum CINEMAGIA "pentru a deveni actrita trebuie sa faci orice,sau toate cu limita"?sau totul in limita posibilitatilor????????????vedeti ca poate fi o discutie imp!
|
chiar e asa de greu sa imi ziceti ce credeti?si dupa acea dorm si eu!doream doar acest lucru!
|
All times are GMT +2. The time now is 15:43. |