Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   adresa cinema studiou? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85538)

Nae 15 Dec 2004 21:29

:D :w00t: :D :oops:

vezi ca stii BeNnY... ai inteles din prima. bravo!... crezi ca s-a prins si ea... ?

irene marlyne monroe 15 Dec 2004 21:37

Originally Posted by BeNnY:

Originally Posted by Nae:

Originally Posted by irene marlyne monroe:

cefaceti va certati intre voi,cand trebuie sa fie invers?eu sunt TRISTA :((

cum trebuie 'sa fie invers' draga? mai explica....
si oricum nu trebuie sa fi trista... cam asa e pe aici, si cei doi domni de mai sus se cunosc bine de tot... ambra oricum are voie sa scrie astfel de lucruri, el e 'moderator', si asa ca e un fel de rege sau gott-kaiser pe cinemagia... herbert insa o face din orgoliu, si cred ca are si el dreptate... totusi exosta si mp... acolo ar fi mai usor, si tu nu ai mai fi trista... asa ca hai baieti, n-o intristati pe irene.

ce-ti mai fac buzele? si pana la urma... te-ai lamurit unde e cinema studio? daca da, atunci nu stiu dece sa mai discutam p-aici...

Am impresia ca tu vrei s-o inveti cum e cu deep throatu'

rezolvarea de probleme e mai optima in grup,iar voi trebuie sa fiti aliati,iar eu sunt trista de alceva!

nume 15 Dec 2004 21:41

Daca vrei ti-l varam pe gat in grup, ideea e sa suporti atata presiune. Mi-e frica ca o sa-ti spargem buzele alea lipite cu scoci.

Nae 15 Dec 2004 21:44

pai nu vezi ca suntem 'aliati'... e un grup intreg care asteapta, si care e pregatit sa-ti dea o mana de ajutor... la tristete...

numai ca si nume are dreptate... this ca cause more... troubles. :D

BeNnY 15 Dec 2004 21:50

rezolvarea de probleme e mai optima in grup,iar voi trebuie sa fiti aliati,iar eu sunt trista de alceva!

In grup? Pai crezi ca e loc de toti acolo???

irene marlyne monroe 15 Dec 2004 21:52

Originally Posted by nume:

Daca vrei ti-l varam pe gat in grup, ideea e sa suporti atata presiune. Mi-e frica ca o sa-ti spargem buzele alea lipite cu scoci.

lasa glumele proaste,chiar ati facut vreodata sex in grup?eu da,darIN IMAGINATIA MEA ;) internetul meu are probleme uneori!

irene marlyne monroe 15 Dec 2004 21:56

In grup? Pai crezi ca e loc de toti acolo???

la cat esti tu de schilod/schelet n-ar fi o problema!

Nae 15 Dec 2004 22:00

irene... stii, neamtu' are un proverb: "nimm dein Mund nicht so voll." in libera traducere ar fi: nu-ti umple gura prea mult. :D

irene marlyne monroe 15 Dec 2004 22:19

Originally Posted by Nae:

irene... stii, neamtu' are un proverb: "nimm dein Mund nicht so voll." in libera traducere ar fi: nu-ti umple gura prea mult. :D

pai apoi se supara ceilalti!-am glumit!dar stiti ca si supararea mea e legata de un neamt!deja am vorbit si cu o amica nu stiu daca e ok ce am facut!e varianta:1. de a fi pierdut ocazia visurilar mele de a merge la filmari si de apoza,mai ales in playboi,findca nu am facut un compromis de a ma culca cu o persoana pe care e a 2-a data cand o vad-si nu sunt sigura de ceea ce simt pentru ea.sau 2.este foarte bine mai ales ca putea fi un teatru si promisiuni in vant si nici nu am simtit dorinta de a ma culca cu el pe moment.faza e ca nici nu stiu daca intr-adevar era producator si ar fi facut ceva pt.mine si mai ales nu mi-a dat ocazia de a vedea cum stau lucrurile sau ceva concret-fapte.asa poate orisicine sa vina sa promita la infinit si apoi pauza-eu una sunt de cuvant!dar m-a si conditionat neacordandu-mi cel putin o zi!nu stiu voi ce credeti?am facut rau ca nu am acceptat indiferent de consecinte?

Ambra Blu 15 Dec 2004 22:23

Esti tu fata cind oi fi eu blond.

irene marlyne monroe 15 Dec 2004 22:36

Originally Posted by Ambra Blu:

i i isnt(i am not maidenhood!

irene marlyne monroe 15 Dec 2004 22:44

Originally Posted by Ambra Blu:

i i isnt(i am not maidenhood!

sunt doar dificila si oscilanta!am momente cand sunt foarte vulnerabila si poate sa mi se puna pata pe o persoana si chiar sa o fac,dar si momente cand foarte greu de a ma avea o pers,momente si momente,determinari comportamentale,situati si situati.....hai ziceti-mi ceva,parerile voastre!ce impresie aveti?

nume 15 Dec 2004 22:46

hai fah da-te-n s**** ca ne-ai plictisit !!!! :x

irene marlyne monroe 15 Dec 2004 22:49

Originally Posted by nume:

hai fah da-te-n s**** ca ne-ai plictisit !!!! :x

merci,tu chiar incepusei sa imi fi drag,serios!pacat!dar tot imi placi!pupicuri!

BeNnY 15 Dec 2004 23:10

Insisti aiurea. Am inteles, a fost un pic haios la inceput, acum poti sa taci.

irene marlyne monroe 15 Dec 2004 23:14

dar nu insist de loc ,schelet imi face placere,si credeam ca si voua!

irene marlyne monroe 15 Dec 2004 23:18

dar nu insist de loc ,schelet imi face placere,sunteti amici mei!si sunt nespus de rabdatoare sa va scriu!si acum serios,oricat ai fi de pasionat de arta,cinematografie tot nu poti sa vorbesti numai de acest lucru!si ce-i rau si de a conversa?

Nae 15 Dec 2004 23:22

dar nu insist de loc ,schelet imi face placere,sunteti amici mei!si sunt nespus de rabdatoare sa va scriu!si acum serios,oricat ai fi de pasionat de arta,cinematografie tot nu poti sa vorbesti numai de acest lucru!si ce-i rau si de a conversa?

draga, pana ca si eu m-am lamurit cu tine... sau esti un banc prost a naturii, sau un banc prost facut de un forumist priceput, dar plictisit.
a fost haois, dar s-a dus. gata. stii, forumul asta nuy se numeste degeaba CINEMAGIA, ci are un scop. aici se discuta despre film, actori si asa mai departe. daca vrei conversatie, du-te in 'cafenea' si scrie acolo ceva.
sa stii ca-mi iesti simpatica, dar aici s-a cam terminat... try something new.

irene marlyne monroe 15 Dec 2004 23:48

scuze,dar te-a obligat cineva sa imi scri???????????????iar apoi din orice se poate invata ceva,pana si din proprile greseli!si cum poti sa sti ca aceste discuti nu devin interesante si utile in viata cinematografiei,viata personala!~poate si eu doresc pareri la ce v-am intrebat sa imi formez propria mea parere!cum spunea albert camus:"sunt impotriva tuturor celor care cred ca au intodeauna dreptate"trebuie sa ne temem de gandirea unica -cea care detine adev.suprem.trebuie sa fim in permanenta deschisi sa ne confruntam cu alti si opiniile lor!e imp.gandirea divergenta!asa ca astept,rog niste pareri!si acest lucru poate fi imp.pentru viitoare situati asemanatoare,si pentru mine ca viitoare actrita sa constientizez anumite lucruri!poate fi chiar si o tema pt.acest forum CINEMAGIA "pentru a deveni actrita trebuie sa faci orice,sau toate cu limita"?sau totul in limita posibilitatilor????????????vedeti ca poate fi o discutie imp!

irene marlyne monroe 16 Dec 2004 00:30

chiar e asa de greu sa imi ziceti ce credeti?si dupa acea dorm si eu!doream doar acest lucru!

All times are GMT +2. The time now is 15:43.