![]() |
Originally Posted by keyzer soze:
|
|
Am onoarea. O viata frumoasa prietene. |
Keyser, ai innebunit??? ce naiba te-a apucat? sau nu vrei sa te mai intorci din Olanda?
|
Prefer a feast of friends to the giant family
|
toata lumea prefera asta... ce zic eu e ca e naspa daca pleaca si Keyser, si asa forumul arata de parca e parasit...
|
in necunostinta de cauza ma aflu.totusi..
cheers, mate. |
Ce? cum? unde? de ce?
Protestez ... de ce a plecat keyzer? ce-ati facut? ce s-a intamplat? am nevoie de explicatii... clar, unul dintre cei mai tari forumisti..... doliu :(( |
keyzer, eu iti salut decizia. ar fi chiar trist daca ai ramane la nivel de forum. you gotta move on to bigger and better things... mi-a facut placere sa te citesc si e o placere si mai mare sa vad ca ma pui pe lista prietenilor. take it away from here on. see you on the real side! sper! :)
am |
Originally Posted by cherryblossom:
Toata lumea e la tiff. |
da, cu adevarat o veste trista. restu' (Tiff, Huiff...) - o agitatie provocata de Coca-Cola pe stomacul gol... |
Imi placea K.SOZE, scria barbateste. De ce a plecat?
|
amoma, de unde ti-ai tras numele? 8)
|
Dintr-un glosar de palindromuri editat de Medem. 8)
|
Conectat la: 17 Nov 2003 Mesaje: 996 Locatie: iasi Mda, pretty close but not close enough. You weren't worhty of the 1000 rank. |
Cred cä Herbie was self-celebrating.
Acum are 1067. Oricum, si eu îl regret pe Keyzer. Omule, te mai UITI mäcar, din când în când...? |
Originally Posted by Ambra Blu:
mare rautate (artistica) acest Ambra. il urmareste pe keyzer si dincolo de orizont... a sters probabil cateva mesaje din palmaresul lui keyzer (de pilda, eu n-am mai putut cita un mesaj (e drept, cam tampitel) al lui keyzer la Iconoclast, despre Peter Greenaway, numai sa coboare iesanul sub cifra milenarista. adica, sa ramana in urma lui o dara de ridicol. am ras pana la un punct, desi practica asta nu e de salutat. eram pe CineMagia cand keyzer a scris mesajul cu nr. 1000. am fost martor. |
Originally Posted by herbert:
De morti numai de bine, mortii lor ! |
Ba nu, se sterg si din contor.
Prima datä am observat în perioada scandalurilor din februarie, când stergea Emanuel câte un topic întreg. Pe urmä, ca sä fiu sigur, m-am uitat atent când am trecut moderator si am fäcut putinticä ordine la film românesc - posta Blue aiureile alea de dezgropat topicuri moarte. Mesajele DISPAREAU de pe räboj. |
Originally Posted by Pitbull:
yeah..u're right..am observat si eu asta cand imi dispareau mesajele :P |
All times are GMT +2. The time now is 01:13. |