Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Monologuri... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85514)

Leonard 29 May 2005 21:33

Originally Posted by keyzer soze:

Acesta este ultimul meu post pe cinemagia.

Nu cred. au mai zis-o ºi alþii...

nume 29 May 2005 21:54

Acest post duios m-a facut sa eructez. Pa

Airlight 30 May 2005 07:29

1000
In cinstea acestui numar mult prea rotund inchin o grasa de cotnari, trantesc basca de pamant si va salut din mers. La botul sticlei se vor aseza, in ordine aleatoare, numitii Cherryblossom, Europe East, Serghei, Bogie, West, Egon, Kaspar Hauser, Alex Leo Serban, Jay, Obvious, MinRep, Korben, Pitbull, Airlight, Longshot... si toti cei pe care am ajuns sa-i simpatizez in sejurul meu cine-forumistic. See you on the other side!

Am onoarea.
O viata frumoasa prietene.

cherryblossom 30 May 2005 10:21

Keyser, ai innebunit??? ce naiba te-a apucat? sau nu vrei sa te mai intorci din Olanda?

Serghei 30 May 2005 11:34

Prefer a feast of friends to the giant family

cherryblossom 30 May 2005 13:50

toata lumea prefera asta... ce zic eu e ca e naspa daca pleaca si Keyser, si asa forumul arata de parca e parasit...

obvious 30 May 2005 14:10

in necunostinta de cauza ma aflu.totusi..
cheers, mate.

Jay 31 May 2005 02:39

Ce? cum? unde? de ce?
Protestez ... de ce a plecat keyzer? ce-ati facut? ce s-a intamplat? am nevoie de explicatii...
clar, unul dintre cei mai tari forumisti.....
doliu
:((

europe_east 31 May 2005 18:09

keyzer, eu iti salut decizia. ar fi chiar trist daca ai ramane la nivel de forum. you gotta move on to bigger and better things... mi-a facut placere sa te citesc si e o placere si mai mare sa vad ca ma pui pe lista prietenilor. take it away from here on. see you on the real side! sper! :)

am

BeNnY 02 Jun 2005 13:03

Originally Posted by cherryblossom:

toata lumea prefera asta... ce zic eu e ca e naspa daca pleaca si Keyser, si asa forumul arata de parca e parasit...

Toata lumea e la tiff.

herbert 06 Jun 2005 23:38

1000
In cinstea acestui numar mult prea rotund inchin o grasa de cotnari, trantesc basca de pamant si va salut din mers. La botul sticlei se vor aseza, in ordine aleatoare, numitii Cherryblossom, Europe East, Serghei, Bogie, West, Egon, Kaspar Hauser, Alex Leo Serban, Jay, Obvious, MinRep, Korben, Pitbull, Airlight, Longshot... si toti cei pe care am ajuns sa-i simpatizez in sejurul meu cine-forumistic. See you on the other side!

da, cu adevarat o veste trista.
restu' (Tiff, Huiff...) - o agitatie provocata de Coca-Cola pe stomacul gol...

amoma 09 Jun 2005 16:33

Imi placea K.SOZE, scria barbateste. De ce a plecat?

cherryblossom 09 Jun 2005 16:46

amoma, de unde ti-ai tras numele? 8)

Serghei 09 Jun 2005 18:47

Dintr-un glosar de palindromuri editat de Medem. 8)

Ambra Blu 04 Jul 2005 01:51

1000
In cinstea acestui numar mult prea rotund inchin o grasa de cotnari, trantesc basca de pamant si va salut din mers.

Conectat la: 17 Nov 2003

Mda, pretty close but not close enough. You weren't worhty of the 1000 rank.

Pitbull 04 Jul 2005 01:55

Cred cä Herbie was self-celebrating.
Acum are 1067.
Oricum, si eu îl regret pe Keyzer. Omule, te mai UITI mäcar, din când în când...?

herbert 04 Jul 2005 02:21

Originally Posted by Ambra Blu:

1000
In cinstea acestui numar mult prea rotund inchin o grasa de cotnari, trantesc basca de pamant si va salut din mers.

Conectat la: 17 Nov 2003

Mda, pretty close but not close enough. You weren't worhty of the 1000 rank.

mare rautate (artistica) acest Ambra. il urmareste pe keyzer si dincolo de orizont... a sters probabil cateva mesaje din palmaresul lui keyzer (de pilda, eu n-am mai putut cita un mesaj (e drept, cam tampitel) al lui keyzer la Iconoclast, despre Peter Greenaway, numai sa coboare iesanul sub cifra milenarista. adica, sa ramana in urma lui o dara de ridicol. am ras pana la un punct, desi practica asta nu e de salutat. eram pe CineMagia cand keyzer a scris mesajul cu nr. 1000. am fost martor.

nume 04 Jul 2005 07:38

Originally Posted by herbert:

eram pe CineMagia cand keyzer a scris mesajul cu nr. 1000. am fost martor.

Chiar daca i-ar fi sters Ambra cateva mesaje (ceea ce e de salutat) numarul 1000 n-ar fi scazut, mesajele deja postate raman la "kilometraj" chiar daca din suma lor s-au scazut cateva.

De morti numai de bine, mortii lor !

Pitbull 04 Jul 2005 07:48

Ba nu, se sterg si din contor.
Prima datä am observat în perioada scandalurilor din februarie, când stergea Emanuel câte un topic întreg.
Pe urmä, ca sä fiu sigur, m-am uitat atent când am trecut moderator si am fäcut putinticä ordine la film românesc - posta Blue aiureile alea de dezgropat topicuri moarte. Mesajele DISPAREAU de pe räboj.

Sm�agol-Gollum 05 Jul 2005 09:18

Originally Posted by Pitbull:

Ba nu, se sterg si din contor.
Prima datä am observat în perioada scandalurilor din februarie, când stergea Emanuel câte un topic întreg.
Pe urmä, ca sä fiu sigur, m-am uitat atent când am trecut moderator si am fäcut putinticä ordine la film românesc - posta Blue aiureile alea de dezgropat topicuri moarte. Mesajele DISPAREAU de pe räboj.

yeah..u're right..am observat si eu asta cand imi dispareau mesajele :P

All times are GMT +2. The time now is 01:13.