Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   Actori preferati (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85026)

gstanescu 24 Oct 2007 13:26

Al Pacino

Actorul preferat e Al Pacino

http://www.1001romania.ro/index.php?...ne&fun_id=8846

Dita 18 Mar 2008 22:09

edward norton :love: :love:

SGH 06 Apr 2008 21:20

Actorul meu preferat e Eddie Murphy

adriand 24 Apr 2008 21:53

bruce willis , leonardo di caprio

Cristi Weed 11 May 2008 19:23

Viggo Mortensen ! Lord of the rings , Eastern promises , The prophecy ! filme bune ! Nu e deloc un tip gen Tom Cruise sa isi faca multa reclama , u modest si bun :) !

Gaboi 20 Jul 2008 19:11

Denzel Washington :oops:

erissa 29 Jul 2008 10:05

Actorul preferat: Harrison Ford :love: :D
... si mai sunt si altii (Mel Gibson, Nicholas Cage <Face Off a fost unul dintre cele mai bune filme ale lui>, Kevin Costner, Mark Wahlberg s.a.)
Actrita preferata: Charlize Theron 8)

Pauline Kael 29 Jul 2008 13:08

Originally Posted by erissa:

... si mai sunt si altii (Mel Gibson, Nicholas Cage <Face Off a fost unul dintre cele mai bune filme ale lui>, Kevin Costner, Mark Wahlberg s.a.)

De ce iti plac? :)

erissa 29 Jul 2008 13:31

Originally Posted by Pauline Kael:

De ce iti plac? :)

Harrison Ford imi place pentru ca m-a fascinat de cand eram mica cu filmul Indiana Jones 8) si de-atunci am tot vazut filme cu el si e un actor foarte bun (si ma enerveaza ca n-a primit Oscar pentru Fugitive, desi il merita.. a jucat de nota 10+ :D)
Charlize Theron.. ce as putea sa mai spun despre ea si sa nu fi spus altii? :P De curand am vazut Monster si intr-adevar a jucat foarte bine. Am vazut aproape toate filmele cu ea si nu m-a dezamagit niciodata :)
Tu ce actori preferati ai? Nu-mi amintesc sa fi citit mai sus un post de la tine :P

Pauline Kael 30 Jul 2008 16:06

Harrison Ford imi place pentru ca m-a fascinat de cand eram mica cu filmul Indiana Jones 8) si de-atunci am tot vazut filme cu el si e un actor foarte bun (si ma enerveaza ca n-a primit Oscar pentru Fugitive, desi il merita.. a jucat de nota 10+ :D)
Charlize Theron.. ce as putea sa mai spun despre ea si sa nu fi spus altii? :P De curand am vazut Monster si intr-adevar a jucat foarte bine. Am vazut aproape toate filmele cu ea si nu m-a dezamagit niciodata :)
Tu ce actori preferati ai? Nu-mi amintesc sa fi citit mai sus un post de la tine :P

Harisson e un alergator de cursa lunga,Charlize era actrita mea preferata,ma plictisesc repede,e interesanta si are o frumusete hollywoodiana.Actorii mei preferati sunt ...morti demult :)
Mel Gibson iti place si ca regizor?

legardere 31 Jul 2008 05:58

Actorii mei preferati sunt ...morti demult :)

Cred ca nici nu au existat, ca prea esti critica. :)

erissa 31 Jul 2008 07:27

Dintre filmele pe care le-a regizat (nu foarte multe la numar) le-am vazut pe toate mai putin Apocalypto, dar intentionez sa-l vad. Braveheart ramane o capodopera :D, iar The Passion of the Christ a fost foarte bine realizat. Cam crud.. dar realist si foarte mult mi-a placut ideea de a vorbi fiecare actor in limba poporului respectiv. Asa ar trebui sa fie toate filmele.. nu sa aud in Africa sau mai stiu eu unde, vorbindu-se engleza (si chiar foarte bine :lol: ).
Tu ce parere ai despre el? :D

Pauline Kael 31 Jul 2008 18:57

Dintre filmele pe care le-a regizat (nu foarte multe la numar) le-am vazut pe toate mai putin Apocalypto, dar intentionez sa-l vad. Braveheart ramane o capodopera :D, iar The Passion of the Christ a fost foarte bine realizat. Cam crud.. dar realist si foarte mult mi-a placut ideea de a vorbi fiecare actor in limba poporului respectiv. Asa ar trebui sa fie toate filmele.. nu sa aud in Africa sau mai stiu eu unde, vorbindu-se engleza (si chiar foarte bine :lol: ).
Tu ce parere ai despre el? :D

lagardere a scris:

Quote:

Cred ca nici nu au existat, ca prea esti critica.

Erissa,despre Mel Gibson am o parere buna in mare,n-a fost un actor rau in Mad Max,Braveheart,regizat de el,(cam tot ce putea face),multi insa cred ca a luat-o razna,ca "Ce le place femeilor" e un fiasco ,de exemplu.
Ca regizor,nu e un regizor rau,dar la fel, a stiut pe ce sa se bazeze,ce sa socheze,cum sa o faca...btw,stii ca a fost acuzat de antisemitism? Esti curajoasa,mie mi-e teama sa ma uit la "Apocalypto".Da,e o idee ,cu folosirea mai multor limbi in filme,dar pt turma e comod si cu globalismul si americanizarea asta ,nici o sansa,dispar civilizatii,dialecte,cui ii pasa de ce limbi se folosesc in filme,poate doar lui Mel..."The Passion.." am plans atat la filmul acela ca la sfarsit n-am mai avut lacrimi in punctul culminant, al rastignirii...Cred ca "Iisus din Nazareth " al lui Zefirelli a fost mai bun,mai emotionant,dar Mel a stiut ce se vinde...

@Lagardere,cavalere,am o lista intreaga de actori romani si straini preferati,dar e atat de lunga.Tu esti actor insa,ai modele ,alti actori?

norgero 31 Jul 2008 19:34

[quote="erissa"]

Dintre filmele pe care le-a regizat (nu foarte multe la numar) le-am vazut pe toate mai putin Apocalypto, dar intentionez sa-l vad
chiar ti-l recomand..e un film de nota 10 :D

erissa 01 Aug 2008 07:42

Erissa,despre Mel Gibson am o parere buna in mare,n-a fost un actor rau in Mad Max,Braveheart,regizat de el,(cam tot ce putea face),multi insa cred ca a luat-o razna,ca "Ce le place femeilor" e un fiasco ,de exemplu.
Ca regizor,nu e un regizor rau,dar la fel, a stiut pe ce sa se bazeze,ce sa socheze,cum sa o faca...btw,stii ca a fost acuzat de antisemitism?

Am auzit tot felul de chestii, dar sincer, nu ma intereseaza viata personala a actorilor. Mie imi place sa vad filme si conteaza mai mult cat de bine reusesc sa intre in pielea personajului respectiv, nu ce fac ei in viata de zi cu zi. Nimeni nu e perfect, sunt si ei oameni ca noi... fiecare cu nebuniile lui :D ...daca totusi reusesc sa faca o treaba buna pe marele (sau micul) ecran, cu atat mai bine :P

Originally Posted by norgero:

chiar ti-l recomand..e un film de nota 10 :D

Multumesc pentru recomandare :)

Pauline Kael 01 Aug 2008 08:18

Mie sincer,mi-e frica sa ma uit la "Apocalypto".Am auzit ca e al naibii de dur.In seara asta la ProCinema,e "Madmax1",urmeaza si celelalte.

redmen 01 Aug 2008 23:53

Un film mai vechi dar foarte frumos cu Mel Gibson este "Forever Young".

mafalda 27 Aug 2008 13:55

Chiar aseara am vazut pe TVR Cultural filmul lui Claude Lelouch "Un an bun" cu un mare actor: LINO VENTURA. Putini stiu ca a fost si un mare actor de teatru. Si as dori sa-l mai revad pe Lino Ventura intr-un film al carui titlu nu mi-l amintesc acum, dar aparea impreuna cu BOURVIL ( alt mare actor, genial in "Oglinda cu doua fete" , alaturi de Michelle Morgan)

Sunt o fana a filmelor vechi de cinemateca!

mimy 28 Aug 2008 18:22

pai..angelina jolie, james mcavoy, ashley tisdale, venessa hudgens, zac efron, si morgan freeman :w00t: 8)

Pitbull 28 Aug 2008 18:47

Preferati actori?

O'Toole Peter, Pacino Al, De Niro Robert, Nicholson Jack, Hoffman Dustin... altii si multi.

All times are GMT +2. The time now is 22:18.