![]() |
Cred ca il citisem cu totii, sau macar cei interesati de cinematograful "bastinas". Pe www.cncinema.ro este si o lista superba cu filmele pe care ai nostrii ca brazii o sa le faca (asta e termenul), la anul.
Luati de aici , am mai verificat o data. http://www.cncinema.abt.ro/Files/Documents/fls-447.doc Sa vedeti surpriza !!!! Acum doua zile , filmul lui Cristi Puiu (ultimul de pe lista cu pricina), nu se regasea acolo. L-au bagat pe ultima suta, asa ca dupa alegeri. Nu inteleg de ce ii mai dau bani unui jeg ca helmis, si dupa un scenariu de Vadim. :sick: Sa nu mai vorbim de Serban Marinescu , Mircea Danieluc si vesnicul sn , care au facut "filme" anul asta. Inca ceva, va plac fotografiile de pe prima pagina cnc ? :w00t: |
Originally Posted by nume:
Cu siguranta, dar cred ca trebuia discutat (si) aici.
Pai asta trebuia chiar introdus aici? Doar fusese aprobat din vara, cu sprijinul MCC...
De fapt, intelegem cu totii, nu-i asa :D :x ?
Cat despre site, prima pagina nu a mai fost schimbata de juma' de an. Faptul ca regizori tineri sunt pe "home page" nu schimba nimic, uita-te la sectiunea "personalitati" :sick: . |
Inca ceva: pe docomentul la care ne trimiti tu nu apare, la comisia de selectie, si semnatura lui Dinu Tanase. O fi refuzat sa se bage in rahat :) ?
|
Stiu ca a refuzat. In orice caz este si semnatarul unui protest, alaturi de cineastii din tanara generatie.
Cand ziceam de fotografii, ma refeream la cele de sus. Din 4 , 3 sunt ale "personalitatii NR.1". |
scenariul lui vadim nu va fi facut de napoleon helmis. el este pus, asa de "acoperire". ghici ciuperca psd-ista, cine-l va face? mda, chiar nenea ala fermecator din poze.
|
Uitasem ca si el a semnat protestul. Mea culpa :) . Oricum, sunt fraieri astia de la CNC ca dau pe site un document care nu e semnat de toti cei care ar fi trebuit s-o faca. :P |
Mai nou eu nu pot accesa site-ul cnc. Imi zice asa:
You are not authorized to view this page You might not have permission to view this directory or page using the credentials you supplied. -------------------------------------------------------------------------------- If you believe you should be able to view this directory or page, please try to contact the Web site by using any e-mail address or phone number that may be listed on the www.cncinema.ro home page. You can click Search to look for information on the Internet. HTTP Error 403 - Forbidden Internet Explorer |
He he , i-ai suparat tu cu ceva si ti-or fi luat ip-urile. Poate i-ai tulburat pacea vesnica lui sergiulica si acum te considera un element reactionar dusmanos. Glumeam. :)
|
Nu, am zis o data ceva de rau de Mitulescu si era char in spatele meu! La tine merge site-ul acum?
|
Ha , nu ! :o Cred ca e de la ei , si-or fi dat seama ca au comis-o la faza cu semnatura si-au bagat ghiarele boante in el si l-au bulit. Sau ceva ordine de sus sa schimbe lista cu capodopere care se vor realiza la anu'. :lol:
|
Fratilor, astia de la CNC sunt cu ochii pe noi :w00t: , asa ca fiti atenti ce spuneti :P .
|
O veste buna (???): e din nou accesabil site-ul CNC-ului :D !
La prima vedere, nu observ vreo schimbare majora. |
Ne-a traznit normalitatea & s-a schimbat schimbarea :lol:
|
All times are GMT +2. The time now is 10:59. |