![]() |
un actor care imi displace? e claudiu bleont..ca un mascarici
|
Subscriu uma.urma.... :D
|
Originally Posted by iepurilah:
Si mie mi-e antipatic Mr. Bean .... |
Problema ta! :P
|
sorry jay....dar o alta discutzie s-a transformat oarecum din cauza mea in "actori pe care nu-i suferiti''.....asha ca m-am mutat si aici......actori care nu-mi plac.....(cum ziceam si dincolo..)...stallone, lundgren bla bla si domnul ambasador :) (arnny cum ii spun prietenii) :P
nu pot sa o sufar pe jennifer garner....se zice ca e una din cele mai sexy femei de la hollywood....mie mi se pare chiar urata....si nici nu joaca prea grozav :hmm: |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
SI nu e nimica... nu m-am suparat sau ceva de genul asta pur si simplu am zis sa nu mai deschidem inca o discutie pe tema aia... oki? :D |
Cred ca...
Stallone este intr-adevar un actor foarte slab. Nu stiu ce sa zic despre Roky I decat ca este partial bun acel film. Scena aia cand se ridica amandoi aproape in acelasi timp si el incepe sa racneasca dupa nevasta sa,... aia as taia-o . E cea mai mare PROSTIE pe care am vazut-o vreodata. Sa ma lase. in rest nu a fost chiar rau filmul. Pachetul ala mare de muschi care a ajuns guvernator nu este un actor stralucit insa el joaca numai in filme de actiune si nu este chiar asa de patetic cum e Stallone. Pe langa asta as putea spune ca este o persoana care a avut succes pe toate planurile : sport, actorie, afaceri si politica. Este un adevarat exemplu de urmat. A ajuns in USA cu 20 de dolari in buzunar iar acum are avere estimata la peste 1 miliard de dolari. Alti actori care nici nu au ce cauta la hollywood : Kevin Costner, Ashton Kutcher, Adam Sandler( nu il dezapreciez total dar il introduc aici pentru comediile sale stupide),Madona, Jenifer Lopez, Ben Stiller, si altii
|
la Jay: pe care nu-i inghititi :)
|
da da.... ii vreau eu... am sa-i reciclez... asa cum am facut cu Sandler...
O simpla discutie cu Anderson si ...buf.. o nominalizare la glob pentru Adam ... |
sunt multi actori prosti
dar eu ash vrea sa-i pomenesc pe cei buni pe care nu-i sufar nu shtiu de ce adica nu imi plac ca shi oameni cu toate ca prestatia lor de pe ecrane nu e chiar de lepadat printre ei ar fi: meryl streep (am mai pomenit de ea shi pe alt topic shi am vazut ca nu sunt singura) clint eastwood johnny depp robert redford barbara streisand haley joel osment catherine zeta jones shi surpriza (don't shoot me, please :? ) tom hanks... sorry, but i can't help how i feel shi colac peste pupaza: nu inteleg de ce a plans tata la forrest gump :( |
de jeff goldblum a pomenit cineva? sau de piz aia grasa si urata drew barrymore? :love:
|
Infect? Infect mi se pare Owen Wilson.
|
Originally Posted by keyzer soze:
da ce e cu inimioara de la sfarsit? |
1 sergiulica, 2 piersic , 3 "rambo" , 3 ala din emisiunea aia "feriti-va de magarus" -eugen nu stiu cum....
|
Busu' care prezenta Bingo si acum e la Bucataria lui Radu de pe PRO TV
|
Jude Law - nu-l suport de nici o culoare desi a jucat in cateva filme bune
|
Leonardo Di Caprio, Stallone(n-are nici un strop din amuzamentul care mi-l produce Arnold), Jude Law, Joel Osment(nu suport fata lui catusi de putin, in rest joaca bine pentru varsta lui), Van Damme...
|
Jude Law si pe plan intern Busu de la bucataria lu Radu
|
oricand ma gandesc la actori prosti imi vine in minte Casper Van Dien...bleah...are aceeasi fatza in toate filmele...
|
Uhmmm... Unu` nou pe lista NESUFERITZILOR DE LA HOLLYWOOD este Colin Farrell... whatever other say... I dislike that gay... Colin Fagot... :x
|
All times are GMT +2. The time now is 01:36. |