![]() |
Originally Posted by Ilila:
Same here same here... Dak nu ma insel e vreo 4-0 pt toate astea... Bad ideea cu 4 meciuri aswa direct! Toapicele astea-s facute sa tina mult! :P |
Originally Posted by Ilila:
|
1) Julie Delpy
2) Sandra Bullock 3) Paz Vega 4) Mira Sorvino |
pan acum situatia sta cam asa:
1) 6-1 pt Audrey Tatou 2) 7-0 pt Sandra 3) 5-2 pt Seymour 4) 5-2 pt Juliette |
Originally Posted by TLD:
Nu tin sa depasesc recordul tau la numar de pagini si de vizualizari pe un topic. Primele tururi trebuie sa treaca mai repede. |
1 Juley Delpy
2 Sandra Bullock 3 Paz Vega - http://www.imdb.com/gallery/granitz/... y=Vega,%20Paz 4 Mira Sorvino |
) Audrey Tatou
2) Sandra Bullock 3) Paz Vega 4) Juliette Binoche |
Tocmai am vazut Lucia y el sexo cu Paz Vega ... Paz Vega kicks ass 8)
Eu tocmai mi-am schimbat votul pentru ca la momentul respectiv nu stiam cine era Paz Vega si nici nu merge link-ul cu imaginea Asa ca acum e 6-4 pentru Paz Vega ... Imi cer scuze din nou... :roll: |
Vot
Hai sa ne jucam si cu concursul asta:
1) Julie Delpy 2) Paulina Porizkova 3) Paz Vega 4) Juliette Binoche De ce asa ? Pai Julie mi-a placut intr-un film al lui Linklater, Paulina e mai "buna", Paz pentru ca i-a placut lui Benny, iar Juliette n-are nevoie de justificare. |
1) Audrey
2) Paulina 3) Paz Vega 4) Juliette Binoche |
pana acum:
1) Tatou - Delpy 7-3 2) Bullock - Porizkova 9-1 s-a incheiat 3) Vega - Seymour 6-4. Cel mai echilibrat pana acum. Lucia conduce! 4) Binoche - Sorvino 7-3 n-am luat in considerare voturile lui odin, n-are 25 de mesaje. Deci s-a incheiat meciul 2, a trecut Sandra in turul 2. Votati in continuare numai pentru meciurile 1,3,4 |
1) Delpy
3) Paz Vega 4) Binoche |
Leonard dar acum e 9-4 ! Pentru ca ti-am spus, eu mi-am schimbat votul si am votat-o pe Paz Vega
|
Originally Posted by BeNnY:
am luat in considerare schimbarea ta. 7-4 Tatou 7-4 Vega 8-3 Binoche |
Lumeeee....veniti cu voturi pt Survino
:lol: :lol: |
Audrey Tatou
Sandra Bullock Jane Seymour Juliette Binoche |
Eu nu votez pe *chestia asta...decat daca o bagati pe Alicia Witt.
|
scuzati ca va intrerup "petrecerea" dar as vrea sa stiu de la Leonard de ce nu mi se iau in considerare voturile. asa de mult conteaza ca n-am mesaje destule?
|
Originally Posted by odin:
E el mai fudul de-o ureche...vezi cazul ricci... :evil: |
Originally Posted by odin:
am zis ca bag regula asta (cu minim 25 de mesaje) ca sa evit clonele (adica useri care au votat si care isi inregistreaza nickul inca o data ca sa mai voteze). Dar fac exceptie in cazul tau, fiindca cele 4 alegeri ale tale nu coincid cu ale nici unuia din cei ce au votat. Oricum ce mare lucru sa mai scrii pe forum si sa faci 25 de mesaje? |
All times are GMT +2. The time now is 12:22. |