Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   The Seinfeld Chronicals (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83940)

Danica 12 Jun 2004 07:29

Originally Posted by BeNnY:

Originally Posted by Danica:

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

super fain episonu cu "english pacient"...cum se numea celalalt film (cel la care vroia sa se uite elaine)?

"Bag family "daca imi amintesc bine..iar faza cu "Mori ,mori nu mai povesti despre deshert shi mori .." SUPER!!

Nu se numea Bag Family! Era ceva de genul Sack Lunch...

Oopps...scuze.. :oops: Sack lunch atunci!

BeNnY 12 Jun 2004 09:44

Nu conteaza :P

Jay 12 Jun 2004 15:47

Originally Posted by bogie:

Episodul de joi seara...spune ceva despre el ca nu toti stim care este.

Fostul sef al lui Elaine(editura Pendant) a deschis, dupa o idee a lui Elaine) o patiserie unde se faceau doar "topul"(capul) de la briose si nu avea ce sa faca cu restul briosei. Dupa ce Kramer s-a chiunit sa le arunce la tot felul de gropi de gunoi, nimeni nu le primea deoarece nu aveau topul. In fine, la urma Elaine ii spune fostului sef ca il cheama pe unul care rezolva probleme(aluzie la Mr. Wolf from Pulp Fiction). Era Newman cu o masina super rapida inchiriata si cand a sossit, au avut niste schimburi de replici gen Pulp si pana la urma Newman a luat patru sticle cu lapte si a mancat toate resturile.

LadyEowyin 14 Jun 2004 07:38

[quote="Jay"]
Originally Posted by bogie:

(aluzie la Mr. Wolf from Pulp Fiction).

helloooooooooooooooooooo! Jack Nickolson iti suna cunoscut ? Helloooo! The Wolf! De unde si pana unde Pulp Fiction ?

Jay 14 Jun 2004 21:07

Hm.... ajutati-ma va rog... cum se numeste personajul lui Kietel din Pulp?? Nu-l cheama Wolf....!!!! ..... I hope I'm right Lady

LadyEowyin 15 Jun 2004 08:27

Originally Posted by Jay:

Hm.... ajutati-ma va rog... cum se numeste personajul lui Kietel din Pulp?? Nu-l cheama Wolf....!!!! ..... I hope I'm right Lady

da ai dreptate - era THE WOLF - the cleaner. Dar faza din Seinfeld cu jerry care se scarpina ete din filmul THE WOLF cu Jack Nickolson. Cand iese la vanatoare si gusta din caprioara aia. Seinfeld a fost super comic la faza aia. :lol: :lol: :lol:

Jay 15 Jun 2004 20:45

Da stiu ..,dar eu vorbeam de alt episod.... Mda no more hellllllloooooouuuu Jay

Jay 22 Jun 2004 17:21

macar stim de unde s-a inspirat Memento..., ma refer la primul episod de aseara... cu nunta din India a lui Sue Ellen....

ArsDeViu 22 Jun 2004 19:10

Am ras de m-am rupt la episodul de ieri.

SHUT UP!
YOU SHUT UP!
EEE, DROP DEAD!
-------
What time is it?
I told you 2 minute ago
2 MINUTES AGO
What time is it?
I don't have a watch.
--------
That's Jerry! Realyyyy FUNNY GUY!
-------
He schnaps me.
-----------
What else does he know?
I can't tell...
Drink this.

Si sfarsitul a fost de nu se poate. :lol: :lol: :lol:

BeNnY 22 Jun 2004 19:42

Originally Posted by Jay:

macar stim de unde s-a inspirat Memento..., ma refer la primul episod de aseara... cu nunta din India a lui Sue Ellen....

...mai bun episodul asta decat Memento.

Pinky 22 Jun 2004 20:11

Prea tare episodul de ieri! Am ras asa tare ca a venit vecina din fata, crezand ca ma atatca cineva :lol:

ArsDeViu 22 Jun 2004 21:26

:lol: :lol: Sunt curios cum razi

Sm�agol-Gollum 22 Jun 2004 22:21

shi mie mi-a placut filmul.....mi-a placut replica aceea a lui george: ceva de genu: pune-ti scuzele intr-un sac...

BeNnY 23 Jun 2004 00:58

Asta, ultimul din seara asta a fost super... Mai ales Kramer & car salesmen-ul... Pacat ca incet incet se apropie de sfarsit. Mai sunt 15-20 episoade.

Jay 23 Jun 2004 16:25

A chocolate bar line-up...... :lol:

Pinky 23 Jun 2004 19:16

Eu n-am putut sa vad tot :(( . Ce a facut George pana la urma cu banii pt caritate? :lol:

christi 23 Jun 2004 19:32

Originally Posted by ArsDeViu:

Am ras de m-am rupt la episodul de ieri.

SHUT UP!
YOU SHUT UP!
EEE, DROP DEAD!
-------
What time is it?
I told you 2 minute ago
2 MINUTES AGO
What time is it?
I don't have a watch.
--------
That's Jerry! Realyyyy FUNNY GUY!
-------
He schnaps me.
-----------
What else does he know?
I can't tell...
Drink this.

Si sfarsitul a fost de nu se poate. :lol: :lol: :lol:

Senzational episod. Unul dintre cele mai bune.

christi 23 Jun 2004 19:34

Cea mai tare replica din ultima vreme.... a fost acum vreo 3 saptamini... (eram in concediu, de-aia n-am scris atunci):

"My ex-boyfriend came over late last night, and yadda-yadda-yadda, and I'm REALLY tired today..."

Eram pe jos de ris :)

Sm�agol-Gollum 23 Jun 2004 21:14

cel mai bestial episod pe care l-am vazut la seinfield a fost cel de aseara cu masina...kramer shi george sunt mortali!!

ArsDeViu 24 Jun 2004 13:55

Cea mai tare replica

Elaine : I don't know how you guys walk around with those things.

All times are GMT +2. The time now is 12:20.