![]() |
Originally Posted by BeNnY:
Oopps...scuze.. :oops: Sack lunch atunci! |
Nu conteaza :P
|
Originally Posted by bogie:
Fostul sef al lui Elaine(editura Pendant) a deschis, dupa o idee a lui Elaine) o patiserie unde se faceau doar "topul"(capul) de la briose si nu avea ce sa faca cu restul briosei. Dupa ce Kramer s-a chiunit sa le arunce la tot felul de gropi de gunoi, nimeni nu le primea deoarece nu aveau topul. In fine, la urma Elaine ii spune fostului sef ca il cheama pe unul care rezolva probleme(aluzie la Mr. Wolf from Pulp Fiction). Era Newman cu o masina super rapida inchiriata si cand a sossit, au avut niste schimburi de replici gen Pulp si pana la urma Newman a luat patru sticle cu lapte si a mancat toate resturile. |
[quote="Jay"]
Originally Posted by bogie:
|
Hm.... ajutati-ma va rog... cum se numeste personajul lui Kietel din Pulp?? Nu-l cheama Wolf....!!!! ..... I hope I'm right Lady
|
Originally Posted by Jay:
|
Da stiu ..,dar eu vorbeam de alt episod.... Mda no more hellllllloooooouuuu Jay
|
macar stim de unde s-a inspirat Memento..., ma refer la primul episod de aseara... cu nunta din India a lui Sue Ellen....
|
Am ras de m-am rupt la episodul de ieri.
SHUT UP! YOU SHUT UP! EEE, DROP DEAD! ------- What time is it? I told you 2 minute ago 2 MINUTES AGO What time is it? I don't have a watch. -------- That's Jerry! Realyyyy FUNNY GUY! ------- He schnaps me. ----------- What else does he know? I can't tell... Drink this. Si sfarsitul a fost de nu se poate. :lol: :lol: :lol: |
Originally Posted by Jay:
...mai bun episodul asta decat Memento. |
Prea tare episodul de ieri! Am ras asa tare ca a venit vecina din fata, crezand ca ma atatca cineva :lol:
|
:lol: :lol: Sunt curios cum razi
|
shi mie mi-a placut filmul.....mi-a placut replica aceea a lui george: ceva de genu: pune-ti scuzele intr-un sac...
|
Asta, ultimul din seara asta a fost super... Mai ales Kramer & car salesmen-ul... Pacat ca incet incet se apropie de sfarsit. Mai sunt 15-20 episoade.
|
A chocolate bar line-up...... :lol:
|
Eu n-am putut sa vad tot :(( . Ce a facut George pana la urma cu banii pt caritate? :lol:
|
Originally Posted by ArsDeViu:
Senzational episod. Unul dintre cele mai bune. |
Cea mai tare replica din ultima vreme.... a fost acum vreo 3 saptamini... (eram in concediu, de-aia n-am scris atunci):
"My ex-boyfriend came over late last night, and yadda-yadda-yadda, and I'm REALLY tired today..." Eram pe jos de ris :) |
cel mai bestial episod pe care l-am vazut la seinfield a fost cel de aseara cu masina...kramer shi george sunt mortali!!
|
Cea mai tare replica
Elaine : I don't know how you guys walk around with those things. |
All times are GMT +2. The time now is 12:20. |