![]() |
Din cauza TeLeDeului nu am facut rost de revista ca a fost el prea ocupat :x :evil:
Neobittch... :x |
Ma acuma sa nu ziceti ca vreti sa-mi schimb eu programul pt voi! Scuzati-ma dak v-am jignit baieti.. profund miscat! :roll:
HAI ZAU ACUMA! SA NU-MI ZICETI CA SUFERITI PT CATEVA ORE DAK NU CITIT REVISTA?! O_o |
![]() Aici nu e vorba de o revista! Aici e vorba de revista Cinemagia ... ![]() |
Am pus si eu mana pe Cinemagia nr. 2 ( 10x Emanuel) si..ce pot zice...imi place articolul de la inceput "Ce inseamna a fi cinefil?..."
Pagina dedicata oscarurilor e destul de bine aranjata...La rubrica Premierele lunii imi face placere sa citesc despre Mystic River si Scary Movie 3 ... dar si Duplex...care pare marfa.. Urmeza rubrica In curand unde am aflat de filmul The Ladykillers care cred ca va avea un succes imens...dar si Hidalgo si Harry Potter 3.. Paginile dedicate filmului Liga iar au fost pe gustul meu...precum si pagina filmelor Vipera Neagra... Si in final acea poza cu Master & Commander... O revista reusita... |
I WANT IT :D , de unde pot so iau,cumpar?
|
TLDeu maine te prezinti la datorie la Gara de Nord si-ti mai vizitezi si rudele si mai vii si pe-aici sa-mi dai 2-3-4-5 reviste si poate te faci si distribuitor ... nu international... nici national.... sectorial :lol:
|
E gratuita si o iei de la cinema..
|
daca mai apuc :D
|
Originally Posted by BeNnY:
Da nu vad care ar fi problema dak veniti voi la liceul hasdeu maine la ora 6 si acolo va dau revistele si urlu: AM VB DOAR CU OGTO, BENNY, DANIK, NIGHTWANE, RICUTZA! |
la 6 dimineata??
|
Bineinteles ca la 6 dimineata.
Cine se scoala dimineata ajunge departe... sau ceva de genul asta... are timp sa faca multe... nu mai stiu cum era :lol: |
Originally Posted by Leonard:
|
Nu se poate face o versiune pdf a revistei???
Vreau sa-l citesc si eu pe Ambra Blu! |
Originally Posted by Serghei:
Incearca aici: http://www.cinemagia.ro/magazine.php?&hist=0 |
Sa ma...vorba ia in poshta romana ca nu a ajuns numaru` 2 la mine! :((
|
Cine a decis sa fie pusa Nicole Kidman pe coperta?
Dupa ce ati maltratat-o in turul unu la hottest woman sa faceti voi una ca asta? Altele sunt fetele CInemagiei..... |
Multumim pt. .pdf Emanuel!!
Asa putem sa citim revista si noi astia mai ocupatii!! :) |
Uh-uh! Semaca is in the house! ...Welcome back again!!!
|
Originally Posted by Ping:
Imi place coperta! Vreau si eu revista!!! :((( |
Multzi o vreau...putzini o au! :(((
|
All times are GMT +2. The time now is 12:05. |