![]() |
Originally Posted by Gaandalf:
nu pot sa fiu de acord cu tine Gaandalf...stiu ca Demona s-a inregostrat un pic inaintea mea, dar cred ca am prins exact ce era mai important din "Generatia De Aur"...si nu iti sareau in cap imediat cum aveai o alta parere...si vorbesc din experienta acum! intr-adevar, lucruile s-au scimbat mult pe site-ul asta in ultimul an...si e un pic aiurea sa comparam userii de atunci cu userii de acum...fiecare persoana are stilul lui...de fapt asta e toata problema...suntem oameni diferiti si gandim diferit...nu trebuie sa avem toti aceeasi parere...ar fi plictisitor! eu ii apreciez foarte mult pe cei care au o pasiune pt un anumit film...e atat de rar in ziua de azi sa gasesti persoane care chiar sa fie pasionati de ceva...si si Gaandalf si Demona si TLD iubesc foarte mult cate un film...si au tot respectul meu pentru chestia asta chiar daca uneori mi se pare si mie ca exagereaza... nu stiu...eu am inceput sa ma cam satur de toate certurile astea intre useri...e atat de greu sa respecti si parerea celulilalt?deja a devenit o chestie generala...toata lumea se cearta cu toata lumea....calmati-va! |
Originally Posted by NoOne:
Bine.Imi cer scuze in mod oficial si iau inapoi ce am spus.E ceva de capul tau.Si da,stiam ce e ala un elf inainte de filme. (*) Eu nu te mai contrazic.Tot respectul. |
Dani si Manu: Multumim baieti pentru trecerea in carantina si la izolator a grpului rebel de actiune pentru promovarea gunoaielor cinematografice...
Ce se aude insa cu cinemagia aia pe hartie, numarul princeps pe care sa-l vedem si noi? |
Originally Posted by Leonard Pyron:
Pai si te-au uitat pe tine draga?! Te-au lasat sa participi la miss-u cinemagia? Pt a doua intrebare: e pe vine revista! Deh dak au bagat astia vecee ecologice pe strada... |
Vine, vine si revista... saptamana viitoare... mai aveti putina rabdare...
|
Mercic...
|
Re: Limitarea surselor?
Originally Posted by Mala Portugal:
Frate, ce e asta? Hermeneutica pe Matrix? Altceva mai bun n-ai gasit? Morphes e justificat, pentru ca ii da lui Neon sleepin pills. Creativitatea nu vine descendent, ca sephirotii? In all shapes and sizes? From preterantural forces? Pe bune acum, mi-a placut ce ai scris. iata, dragi copii, de ce Matrix e un film care se vrea entello, dar e doar a fake. |
Re: Limitarea surselor?
Originally Posted by Ambra Blu:
|
"Generatia de aur" a forumului erau nishte trishti carora le placeau pita si danieluc si care postau ce inghitzesera pe nemestecate pe la ATF. Dinozaurii ajtia plicticosi au disparut rand pe rand, locul lor fiind luat de un norishor de musculitze foarte sacaitoare, care bazaie nonsensuri si platitudini pe diverse teme.
In alta ordine de idei, ma distreaza discutiile despre filozofia Matrix. Prietene Marx, ce simboluri gaseai pentru iepurele pe care il urmareshte Neo? Daca fatuca aia avea un tatuaj cu o sirena se schimba ceva? Matrix este o ciorba in care sunt aruncate, de cele mai multe ori la intamplare, trimiteri culturale cu scopul unic de a epata si de a da bine la critica. Si cand nu se ocupa cu asta, smecherii care au facut filmul il baga pe nenea KFC in rolul arhitectului. Asa ca daca McDonalds nu a platit ca sa-i zica Mc Puishor lu' naveta aia, baietzii n-au gasit alta rima si au botezat-o Nabucodonosor. :P ------------------------- Viitorul suna ocupat. |
Iacata doua puncte de vedere cu care sint absolut de acord.
|
Originally Posted by crydead:
|
Originally Posted by Ambra Blu:
Voi chiar v-ati batut capul sa intelegeti filmul ala ? :lol: De duzina nu este, dar este un film cu efecte pe calculator cu galeata si atat. |
Originally Posted by Devil:
:wink: |
Nu raptor, nu vreau sa nu ma mai contrazici. Ar fi absurd asa ceva, insa din punctul meu de vedere o afirmatie trebuie sustinuta cu argumente.
Gaandalf, eu n-am nimic cu nici o persoana sau cu nici un user. Vrei sa recunosc ce? Ca am ciuda pe tine? Pentru numele lui Dumnezeu, de ce anume? Da-mi un motiv. O sa-ti dau si un sfat [pe care poti sau nu sa-l urmezi]. Data viitoare cand mai scrii mesaje incearca sa nu vorbesti doar pentru tine. Sa mor io daca am priceput ce vroiai sa zici cu reflectiile sau reflexele alea. Nobody bows to Gaandalf. .... btw, e NoOne. [de data asta treaca de la mine] :) Am aruncat si eu o vorba acolo si a aparut Fanatic-ul. Dragut. Un loc pentru adevaratii fani sau pentru persoanele direct interesate de acele subiecte. Pe mine sa ma scuzati daca n-o sa ma gasiti prea des pe-acolo. Nu vreau sa stau in calea nimanui. Chiar va iesi pe piata Revista Cinemagia? Va rog sa ma anuntati si pe mine cand. N-as vrea sa o pierd pentru nimic in lume. A trecut multa vreme de cand n-am mai rasfoit ceva de acest gen. Asa ca... va roog... nu ma uitati. Multumiri anticipate! P.S. Probabil ca nu voi mai vizita nici acest subiect. Eu il consider incheiat. Iar pe viitor, cand o sa ma doara capul o sa-l intorc in alta parte si o sa iau o aspirina. Have a nice life! |
Da' poate ca nu mai am chef sa te contrazic?
|
Originally Posted by NoOne:
shtiam k este NoOne ... da' ptr mine NOBODY suna mai bine :lol: |
All times are GMT +2. The time now is 09:57. |