![]() |
Vad ca in meciul asta nu se mai intampla nimic asa ca il avansam pe domnul Banderas in urmatorul nivel al visurilor noastre si trecem la meciul 7: Christopher Lambert vs. Mel Gibson
Frumos meci :P |
Eeeeeeeeeew Gibson! Nici Lambert nu ma prea impresioneaza, dar decat Gibson...I choose Lambert!!!
|
Originally Posted by Mala Portugal:
|
Mel Gibson
|
Vot
Votez si eu cu Mel Gibson. Propun sa trecem la urmatorii, ca, dupa cum ati vazut pana acum, mai mult de 4-5 voturi pentru un meci, nu obtinem. :evil:
|
Brad Pitt Rulzzzz!
|
!?!?!?
bai gaandalfe, bre tu reflectezi cind postezi, sau postesti cind gindesti?! ce-i nene cu brad pitt, a jucat si asta in lotr?? sintem la meciul mel g vs chris l... si eu zic mel spice boy :wink: PS anyway, brad p SUX! |
Nu TLD nu ti-am luat autoritatea....eu doar imi fac de cap pana vine Ilila :wink:
|
Il votez si eu pe Mel Gibson fiindca din cauza ochilor lui dementiali m-am uitat la multe filme idioate in care a jucat...
|
si eu votez tot cu Mel pt ca are niste ochi albastri superbi.
|
Originally Posted by Mala Portugal:
Am citit toate mesajele voastre cu voturi si observatia lui TLD cum ca nu ar trebui sa votez... acest meci nu a fost ideea mea deci imi permit ca second - head :D sa votez. In acest meci un pupic dulce pentru Mel (inca nu m-am hotarit daca as vrea sa-mi fie frate, prieten sau tatic). |
votez si eu Mel Gibson. hai sa trecem odata la meciul urmator ca nu mai voteaza nimeni!
|
Ok. Conform regulei primul din 7 voturi cistiga, trece mai departe Mel G. si urmatorul meci este dintre Brad Pitt si George Clooney
|
Georgel are grumazul prea rosu si gros pentru gustul meu... Il prefer pe Brad Pitt
|
Brad Pitt
|
Pe mine nu ma atrage deloc Brad Pitt desi recunosc ca poza aceasta e reusita. Pacat ca G.C. e prea moshulica! Asa ca votez B.P.
|
Vot
Ca sa va fac in ciuda, votez cu George Clooney.
|
Brad Pitt RULZZZZ!
ptr Fight Club - cel mai marpha ... shi ptr k l-am vazut la JackASS ... |
eu cred ca ma "mulez" perfect pe profilul lui Peter North.... :lol:
|
georgica! i mean, c'mon, the guy's got brains, he's got humor to spare - plus ca, unlike bp, n-o are pe tzoapa de jennifer peniston dupa el... :roll:
|
All times are GMT +2. The time now is 15:02. |