![]() |
Lantul amintirilor (la asta am plans)
O floare si doi gradinari (la asta plangeau toti in sala) Toata lumea e a mea (si asta era trist) Mai sunt dar nu-mi mai amintesc acum. :D |
Blue Velvet (Soundtrack) - Julee Cruise - Mysteries Of Love
|
nu e sfasietor, dar e sfredelitor:
Franka Potente & Thomas D - Wish (komm zu mir) - Lola rennt |
Melodia din Man on fire m-a impresionat foarte mult, folosita si in final accentuand drama intregului film.
|
fara sa bag numere ca sa iasa numai bine de clasament ar fii acum on the spur of the moment:
Vangelis( Roxanna's Veil) Clint Mansel( Requiem for a dream Lord of the Rings remix) Alan Silvestri( Delta Force Theme) Danny Elfman( A Nightmare before Xmas) Hans Zimmer( Black Hawk Down- The Minstrel's Song si J'attends) A. Badalamenti ( Twin Peaks Fire walk with me) Kill Bill vol 2 ost( Malaguena salerosa) |
Originally Posted by Lady_Skar:
la fel si sweet november ata imi aduc aminte acum dar mai sunt multe... |
Originally Posted by alc:
|
ar mai fi si Craig Armstrong cu " Escape" ( Plunkett and MacLeane).
|
desi filmul nu are merite extraordinare..coloana sonora a facut la acea data ravagii s ia condus la lansarea pe mainstream a mai multor formatii (ex: Placebo). ma refer la cs de la Cruel Intentions
|
Originally Posted by larinho80:
|
Originally Posted by RIP:
|
Originally Posted by marx:
cam asta era pe moment dar, mai pot adauga , acu' depinde cum e cu moodul, mai elegiac, mai clasic , mai de inima albastra :) |
Coloana sonora a filmului "Nunta de piatra" - Dorin Liviu Zaharia este printre f. putinii muzicieni romani care au lasat in urma o opera de certa valoare, iar muzica de aici subliniaza caracterul etnografic al celor doua mediu-metraje.
Se poate asculta online la: http://www.radio3net.ro/rorock.php?c...6#p_player4809 . |
aici intra si mare Dan Andrei Aldea
|
Sfasietoare nu, dar impresionanta cu siguranta este si muzica din filmul lui Dan Pita "Pas in doi".
Combinatia muzica de opera-zgomote proprii lucrului in fabrica e ceva ce marturisesc ca n-am mai intalnit pana acum intr-un film... |
caut muzikii de film de Francis Lai si ost-ul de la "Django" de Luis Bacalov (regia Sergio Corbucci).
|
enescu 4 ever :)
Originally Posted by Faber:
total de acord. Adrian Enescu ramane if not the best film composer in Romania, surely one of the best musicians who wrote for movies............... saskiul / marian |
Originally Posted by aLcx:
Inca nu am vazut filmul dar mi-a mai zis cineva de soundtrack. Si l-am ascultat, cred ca trebuie vazut si filmul, altfel nu are acelasi efect. |
Originally Posted by aLcx:
Inca nu am vazut filmul dar mi-a mai zis cineva de soundtrack. Si l-am ascultat, cred ca trebuie vazut si filmul, altfel nu are acelasi efect. |
Filmul nu merita. Ii cerusem unui prieten candva(cand n-aveam net) Training Day si baiatu(in speranta de a-mi oferi ceva nou caci TD mai vazusem) mi-a adus Man on fire ca e "tot cu ala"(Denzel).
Un film palid in ciuda distributiei sau subiectului care putea atinge nu doar tangential cateva probleme spinoase, putea sonda niste realitati salbatice. Mai bine ramai doar cu melodia aia. |
All times are GMT +2. The time now is 00:44. |