![]() |
Dureroasa faza cu Denethor shi Faramir! Cand i-a zis taica-sau ca prefera sa fie in locul lui Boromir shi Faramir...n-a inceput sa planga, dar nici departe nu era...parca nici daca i-ar fi bagat un pumnal in inima nu l-ar fi durut asha!:cry:
|
Fazele care mi-au ramas intiparite in minte:cand Frodo ii cere lui Sam sa plece,iar Sam incepe sa planga;cand oastea lui Theoden se napusteste asupra armatei din Mordor;cand Aragorn le cere Mortilor sa isi indeplineasca juramantul si sa lupte alaturi de el;lupta dintre Gollum si Frodo;infrangerea lui Sauron;discutia dintre Sam si Frodo dupe ce Inelul este distrus (..."the end of all things");si,in final,cand Frodo pleaca de la Limanurile Cenusii...si isi ia ramas-bun de la prietenii sai... :cry:
|
Azi am vazut filmul pentru ultima data...cel putzin la un cinematograf din Arad. It's all comin` back to me now! Prea multe faze care mi-au placut..prea multe. Remember cand Gandalf ashtepta alaturi de Pippin intrarea Orcilor in cetate shi Pippin zice ca nu se gandea la un asemenea sfarshit. Imi place ce ii raspunde Gandalf: "Death is just another path..." Super viziune asupra mortzii! :)
Shi iar faza super cand se lupta totzi in fatza portzilor Marannon shi Gandalf se opreshte deodata shi priveshtre fluturele care zbura in fatza lui shi...VIN VULTURII!!! :D |
Duminica, 1 feb., National Geographic, ora 23.00.
Din culisele filmului "Stapanul inelelor: Reintoarcerea regelui". |
Originally Posted by Danny:
Doamne multzam` ca nu-s la lucru in ziua aia sau la ora aia! Danny tzi-am zis eu ca eshti "Guardian Angel"...Thx dude!!! |
Originally Posted by Demona:
Who? Me? :o Neahhh...i'm :evil: Stop ruining my reputation :) :P |
Gee dude! Sorry dude! I mean...Guardian fallen angel...you know...fallen...dude... ;) |
Hehe...that's more like it... :wink: Enjoy the documentary.
|
Thd dude! I will...Thx to you... ;) |
All times are GMT +2. The time now is 04:51. |