![]() |
pai si cum facem?...ne inviti la tine sa-l vedem pe un monitor de 15?
|
Vino draga sa-ti arat cum e s-o faci in trei, cu trei!
|
"Am 113 cm,
sint inalt in ochii tai. Cu pantofii mei de lac las urme 53" Corespund? |
Unde ai 113 cm?
|
la cerbul de aur
|
in gura adica?
|
hm...parca mai era un cuvint in versul asta....
|
A, ala cu IQ?
|
ntz, nu era vorba de elena cirstea
|
toate bune si frumoase! ma bucur ca v-ati distrat!
dar va rog eu! spuneti-mi careva si mie citi aiti fost si mai ales cine a fost??? hai va rog eu! data viitoare nu voi lipsi! Cu stima , Daniel |
Forumisti prezenti: toni, ricutza, blitz43, leonard, danny, daniel (forum admin), addy. Cred eu ca au mai fost prezenti cativa dar nu si-au dezvaluit identitatea...
Pe langa forumisti au venit la vizionare dar nu si la han, cei care au legatura cu site-ul (participa la concursuri, scriu pareri la filme). Am fost cam 40 in sala. Gresesc? |
Sal'!
pentru toni si toti care merg diseara la mtv SUCKS awards: sa le transmiteti fraiericilor alora: m.U.E. Va salut! |
Ca sa le zic asta celor de la MTV ar trebui sa am si numele tau, nu? Sau o dai anonima?
|
o semnez.... anonima... :o
|
nici o zi fara mtv
da, jenibil , parerea mea! daca e class ce e mai bun in ro in muzica inseamna ca suntem bananieri rau de tot. daca aparitiile de album sunt acaparate de animal x in conditiile in care Vama Veche a pus pe banda o opera rock si a scos un musical superb care se joaca cu casa inchisa, si daca niste legende ca iris au fost flituite in halul asta atunci m-am lamurit cum e cu mtv romania...varza
|
sal'!
mah, am tot auzit ca vama veche se laudau ca au compus ei prima opera rock româneasca. Sanchi, daa PHOENIX ce pazeau? da' Krypton cu "Lanturile" ce-au facut? bah, Chirila man, trezeste-te din aburii betiei!!! cât despre decernarea premiilor mtv (suxxx), n-am ce comenta. CAPU' FACE, CAPU' (T)RAGE! parerea mea! |
Si prima soprana care a cantat opera rock in romania a fost petre magdin.
|
ala'i un mare trompetist! :D
Intâlnirea de la miezul noptii vremuri....... :x |
e un trompetist mai mare decat Crydead care canta la flaut cu guse.
|
Hai mai subtzire! Vezi sa nu cant dreaqu la xilofon pa fildeshi tai, bai, furuncule! :evil:
========================== Viitorul suna ocupat. |
All times are GMT +2. The time now is 14:06. |