Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Filmele cu cel mai IMPREVIZIBIL sfarsit (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=81859)

Pitbull 17 May 2007 10:46

Huh? :huh:
Ce era imprevizibil acolo?

aayana 17 May 2007 11:59

Ori n-a fost tras filmul meu pana la capat ori s-a terminat cam brusc, efectiv nu mai stiu cum s-a terminat :shock:

devil_doll 17 May 2007 19:57

Originally Posted by aayana:

"Legaturi bolnavicioase"?

eu am trait cu impresia tot filmul ca nu este o poveste care merita spusa..premisa e plicticoasa, coapta si rascoapta (sunt alte cinci filme p aceeasi tema mult mai bine spusa) iar finalul nu face decat sa plasezse actiunea la punctul initial..tot cu sandu a ramas.. :hmm: care mie imi suna a varul sandel...

final imprevizibil are de un par example adaptation, daca a apucat s il vada cineva. felul abrupt in care se incheie povestea, reusind sa rezolve dintr-un foc problema scenaristului si destinele personajelor mi s-a parut delirant :shock:

aayana 18 May 2007 01:31

Devil_doll,
Ce alte filme romanesti similare cu Legaturi Bolnavicioase mai stii?
Eu una nu ma omor dupa el insa cunosc oameni care au fost super incantati ca s=a facut si-n Romania asa film :huh:

Pitbull 18 May 2007 11:21

Cum faza cu "sfârsitul imprevizibil" nu s-a confirmat, dar voi douä aveti totusi lucruri de spus despre film, vä invit la etajul cinci, "Cinematografia româneascä", usa pe care scrie "Legäturi bolnävicioase" (e pe culoar, mult mai încolo, dupä ce dai coltul, si încä un colt, si înc-un colt - tocmai pe pagina a patra).
Sau, dacä nu suferiti de claustrofobie, puteti lua liftul direct, de aici:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...6535&start=200

aayana 18 May 2007 13:04

Pitbull, what happened to you, mami? :hmm:

Pitbull 18 May 2007 14:56

Päi s-a heppändat cä as wish sä speakati on-topic, tati.
'ere-saddle.*

Lucky Luciano 25 Jun 2007 02:40

A Ma Soeur (Fat Girl). Film anuntat ca avand un final socant si intra-devar este, desi in parte si pentru ca are o legatura cam vaga cu restul filmului, cel mult intr-un mod metaforic cam fortat. Regizoarea a marturisit a fost in criza de timp cu filmarile asa ca asta ar putea fi o explicatie pentru un final cam grabit, prerea mea.
A si nu zic in ce consta, mai bine uitati-va la film.

Spoorloos (The Vanishing). Atat de simplu nici nu m-asteptam. Un om este confruntat de cel care ii rapise sotia cu mult timp in urma si care e dispus sa-i arate ce s-a intamplat cu ea.

jackstatae 05 Jul 2007 17:12

cel mai tare final cred ca-l are 'usual suspects"
apoi ar mai fi al saselea simt,fight club,identity,seven si devil's advocate

StefanDo 05 Jul 2007 17:31

De The Shawshank Redemption nu zice nimeni nimic? :)
Este pe locul al doilea in topul IMDB al celor mai bune 250 de filme si e titlul cu cele mai multe voturi din top.

Faber 09 Jul 2007 14:38

Subscriu si eu la ideea ca filmului 'Ordet' (C.T. Dreyer, '55) i-ar trebui rezervata prima pozitie pe lista asta.

Alte doua filme care merita amintite:
-'Le salaire de la peur', clasicul lui Clouzot din '53;
-'Bin-jip' [3-Iron], filmul lui Kim Ki-duk din 2004 (cu mentiunea ca aici s-ar potrivi mai bine conceptul de 'final neverosimil').

F. bun si titlul amintit doua posturi mai sus, 'Spoorloos', desi acolo nota de 'imprevizibil' te izbeste inca de pe la inceput, prin optiunea reg. de a-ti prezenta criminalul si de a spune povestea din punctul de vedere al acestuia (din ce-am citit, la vremea respectiva era prima abordare de acest gen intr-un thriller-horror).

seven7seven 15 Jul 2007 18:09

den brysomme mannen, o meditatie interesanta. dar sub lost highway, ce-i drept, si sub memento, filme pe care le-ati amintit voi.

oxlock 15 Jul 2007 18:12

deja se fac foarte multe filme de acest gen, cu final imprevizibil. Unul din ele pe care l-am vizionat mai recent Perfect Stranger cu Bruce Willis si Halle Berry. 6/10

hellsteed 16 Jul 2007 18:01

the machinist

lady_mystyque 16 Jul 2007 19:46

Originally Posted by hellsteed:

the machinist

eu l-am zis prima... :P

hellsteed 16 Jul 2007 20:10

La Mala education

seven7seven 16 Jul 2007 22:26

train de vie.

nu atat finalul neasteptat, cat toate rasturnarile de situatie - create ce-i drept destul de artificial, dar intotdeauna hilare - fac ca intreg filmul sa te surprinda.

in schimb, nu mi-a placut filmarea. ideea e buna, scenariul scris cu mult haz, dar nu mi-a placut deloc imaginea.

un film vizionabil, oricum.

alex_z 23 Jul 2007 06:59

mi-e personal mi-au placut fight club si seven

scuze daca s-au mai zis

jimi-jazz 04 Aug 2007 22:56

The Departed :( ... a ramas in viata numai antipaticul de Dignam, bine interpretat de Mark Walberg-nominalizat la Oscar pt. rol

johnnyg 09 Aug 2007 22:19

filme

Nu are rost sa va omorati gandindu-va la filmele cu cel mai neasteptat sfarsit pt ca sunt o multime. Acuma tocmai m-am uitat peste scrierile voastre si mi-am dat seama ca sunt mult prea multe si foarte bune. In timp ce ma uitam imi veneau in minte din ce in ce mai multe filme si am zis ca mai bine raman acestea pt mine si pt momentele in care am chef sa le vad. Nu are rost sa le disecam asa pe forumuri, pt ca majoritatea nu merita. Dar ca fapt divers cred ca finalul meu preferat sau de fapt finalul preferat socant, ca despre asta era vorba, e The 6th Sense. Iar daca vreti regizori incercati-i pe shymalan, pe fincher si pe lynch. Cum vreti voi.

All times are GMT +2. The time now is 15:17.