Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Sfarsituri imbecile de film (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=81840)

77ravens 25 Apr 2006 18:29

o sa va zic un final super:TREI CULORI:ROSU,cu laitmotivul filmului care leaga trecut,prezent si viitor,plus ca e o poza foarte reusita

Cinemania 25 Apr 2006 23:56

Originally Posted by 77ravens:

o sa va zic un final super:TREI CULORI:ROSU,cu laitmotivul filmului care leaga trecut,prezent si viitor,plus ca e o poza foarte reusita

Sfarsituri imbecile de film???? :shock:

Supastar 26 Apr 2006 21:00

Originally Posted by Cinemania:

Sfarsituri imbecile de film???? :shock:

se simtea nevoia unui contrapunct!

77ravens 29 May 2006 15:29

JOCUL lui Fincher(se7en,FIGHT CLUB).What s up with that?Cum naiba sa termini filmu ala asa?Cadoul de ziua lui de nastere?Asta i mai rau decat crop circles.
Face omu' un film dragut,si l strica pe ultima suta de metri.Eu cred ca era mult mai bine daca termina tot in nota aia a la Kafka.

Coshava 30 May 2006 10:42

Mie unul "Reconstituirea" mi se pare ca are un final complet idiot/nepotrivit ... :oops:

RinTinTin 30 May 2006 12:15

JOCUL lui Fincher(se7en,FIGHT CLUB).What s up with that?Cum naiba sa termini filmu ala asa?Cadoul de ziua lui de nastere?Asta i mai rau decat crop circles.
Face omu' un film dragut,si l strica pe ultima suta de metri.Eu cred ca era mult mai bine daca termina tot in nota aia a la Kafka.

Kafka? Oh my god... ce perle pot scoate unii.

77ravens 30 May 2006 15:20

Originally Posted by RinTinTin:

Kafka? Oh my god... ce perle pot scoate unii.

Trebiue sa fii retardat mintal ca sa nu observi o asemanare intre proza lui Kafka si mizanscena acestui film.Daca asta vrei sa spui,ca asocierea asta de idei nu e potrivita,atunci dute fa ti o lobotomie,ca sa avem o explicatie logica referitoare la gandirea ta.

Supastar 30 May 2006 18:48

Bai, l-ati vazut careva pe Michael Douglas transformandu-se in gandac??? NU!!! asa ca problem solved! nu e asemanare!

Cat despre "perla" initiala, se referea la "Kafka"care se scrie defapt Caphca! :w00t:

Cat despre injurii, well, Tom Waits said it best: "I'd rather have a bottle in front of me than a frontal lobotomy!"

Supastar 30 May 2006 18:48

sa stearga cineva asta va rog k eu nu mai pot!

gionloc 31 May 2006 12:04

Originally Posted by Supastar:

Cat despre perla initiala, se referea la "Kafka"care se scrie defapt Caphca! :w00t:

sau poate se referea la faptul ca filmul Kafka e regizat de Soderbergh si nu de Fincher.. :? pe mine la asta m-a trimis cand am citit primul post si nu la legatura dintre atmosfera Jocului si cea a scrierilor kafkiene...

gionloc 31 May 2006 12:05

mesajul de mai sus l-am trimis de doua ori ca imi aparea o eroare... cum ca e imposibila incarcarea pe sait a mailului trimis... :?
anyway, l-am reeditat scrind cea ce vedeti, astfel incat acest mesaj devine numai bun de sters!

77ravens 31 May 2006 18:25

Originally Posted by Supastar:

"I'd rather have a bottle in front of me than a frontal lobotomy!"

Nietzsche chestii faine scriu unii!

All times are GMT +2. The time now is 01:42.