![]() |
Eu oricum nu inteleg rostul topic-ului astuia. Adica, ce-ar trebui sa se spuna aici? Nevertheless...
|
2001 a space odissey candideaza la titlul de cel mai slab film.
|
peter jackson candideaza cu succes la titlul de 'cel mai slab spectator' :lol:
|
Stanley Kubrick e un regizor anticrestin In 2001 a space odissey rolul lui Dumnezeu e luat de un monolit iar in Eyes Wide Shut este vorba de depravare sexuala. In schimb George Lucas face filme vesele care pot fi savurate de toate categoriile de spectatori
|
Originally Posted by peter jackson:
HOLY MOTHER OF CHRIST!!!! despre Kubrick se pot spune mult mai multe kestii valoroase decat ca e anticrestin...niciodata nu si-a propus sa fie anticrestin...el a lovit in alte parti |
Explica-mi tu care este mesajul filmului 2001 a space odissey .
|
HAL este o reflectie a OMULUI dorind mereu sa evolueze...dar nici nu ma mai obosesc cu explicatii..consider ca nu are rost...cine are chef, go ahead |
Hal nu este o fiinta mai evoluata.Este o conceptie satanista o fiinta evoluata dar lipsita de sentimente cum e Hal
|
Sper ca Lars von trier sa abandoneze regia de film. am citit ca parintii lui au fost comunisti.va dati seama in ce mediu ateu si traumatizant a crescut .din aceasta cauza face filme proaste.Este incapabil de a se bucura de viata.
|
probabil si parintii tai au fost comunisti..dig in the past |
a fi comunist inseamna sa ai crezuri marxist-leniniste nu sa fi fost simplu membru de partid.
|
pai daca ar fi sa ne luam dupa tine si tu esti comunist, ca noi toti..unde dracu l-ai auzit tu pe Trier sa emita pareri comuniste?!
|
Muuultä lume necäjitä... :(
|
baaaaah pietre, esti retardat frate!!!
|
Pietricicä n-a aflat nici pânä la ora asta cä Dumnezeu chiar ESTE un monolit! 8)
|
A fost banat.
|
Aferim!
|
Cred ca cel mai slab film este Codul lui Da Vinci.
|
frodo baggins = user anticrestin :happy:
|
sa-l linsam!
|
All times are GMT +2. The time now is 17:44. |