![]() |
ok, atunci ramane cum s-a stabilit de la inceput. dar cine doreste se poate amuza pe seama ghicitului si poate publica lista de presupuneri pana pe 31 Nov.
de pe 1 Dec. se vor dezvalui treptat, odata cu inceperea turneului, fiecare propunere cu propozantul (exista cuvantul asta in romaneste?) ei. :) |
anaemona a facut niste predictii foarte perceptive, recunosc ca m-am inspirat partial din lista ei. Dar sper ca am reusit sa-i aduc niste imbunatatiri. :p
anaemona - Seduced and Abandoned (1964) Pietro Germi marcusARCUS - Totally Fucked Up (1993) Gregg Araki Mr Blonde - Stray Dogs (2013) Ming-liang Tsai sigalia - La chamade (1968) Alain Cavalier aniela07 - Fill the Void (2012) Rama Burshtein robertsandu - Reprise (2006) Joachim Trier White1 - The Saragossa Manuscript (1965) Wojciech Has Twinsen - Mishima: A Life in Four Chapters (1985) Paul Schrader alali - The Killing of a Chinese Bookie (1976) oneflyride - Kara no Kyoukay 5: Paradox Spiral (2008) Takaaki Hirao rvn - Harry and Tonto (1974) Paul Mazursky Mercutio - Investigation of a Citizen Above Suspicion (1970) Elio Petri |
Ce palpitant ! :D
Si eu cred ca "Manuscrisul" e al lui White,dar pentru "The Killing of a Chinese Bookie " ma uit putin si spre marcusArcus. Iar "Fill the Void" - e clar alegere feminina ! |
Desi "Fill the Void" este clar genul meu de film... well... nu l-am propus eu. Asta ca sa va simplific ghicitul pentru ca lucrurile, dupa cum le vad eu, sunt incurcate rau.
Dar si filmul pe care l-am propus este clar genul meu de film... deci... |
Originally Posted by sigalia:
|
Ah, uitasem ca alali a zis deja ca nu a propus The Killing of a Chinese Bookie (1976) :( Asta e, nu mai schimb ce am scris.
|
Twinsen, poti schimba cit vrei :) Eu am o problema cu data aia de 31 noiembrie :) sa fie inainte sau inclusiv in 31 putem face pronosticuri? Sa nu fie cu suparare, oricine putea face gresala, ce ma supara pe mine sint toti cei care au scris dupa si nu s-au sesizat :D
Twinsen, recunoaste, moartea chinezului e foarte derutanta, pentru ca am avut turneu pe regizori in care a fost Cassavetes. Era logic sa ne gindim ca doar cineva care nu a participat atunci l-a propus. UIte cum imi modific eu propunerile :) aniela07 - Totally Fucked Up (1993) Gregg Araki Mr Blonde - Stray Dogs (2013) Ming-liang Tsai oneflyride - Reprise (2006) Joachim Trier sigalia - Fill the Void (2012) Rama Burshtein Mercutio - The Saragossa Manuscript (1965) Wojciech Has White1 - Harry and Tonto (1974) Paul Mazursky Twinsen - Mishima: A Life in Four Chapters (1985) Paul Schrader marcusARCUS - Kara no Kyoukay 5: Paradox Spiral (2008) Takaaki Hirao robertsandu - The Killing of a Chinese Bookie (1976) rvn - La chamade (1968) Alain Cavalier alali - Investigation of a Citizen Above Suspicion (1970) Elio Petri Nu stiu de ce, acum sint aproape sigura ca marcus a propus Kara no 5, pentru ca e fan anime-uri. Asa am avut lista initial, dar pentru ca vroiam sa fie fete cele 2 filme Reprise si Void, a trebuit sa fac compromisuri ;) Cu putin noroc si daca toata lumea coopereaza :)) in final ajungem la lista adevarata. |
marcus e fan animeuri? Asta mi-a scapat. :D Dar sigur a propus Totally Fucked Up, nu va mai chinuiti aici. :P Eu ma gandeam la White pt Garden of sinners, but wko knows? Nu stiu cat pe dinafara sunt, dar as mai fi zis ca Harry and Tonto vine de la alali sau robert, iar pt Cassavetes ma gandeam la oneflyride. Pe Mercutio il banuiam de Petri.
|
Originally Posted by anaemona:
|
Nup! inca o data rateu... ;) Gata! E ultima oara cand mai vb despre propunerea mea, ca tot excluzand, ajungem la unica varianta corecta! :-q |
E asa distractiv acest dat cu presupusul incat ar trebui sa inventam un nou joc cu useri - filme - si ghiceli .Gen ghiceste filmul dupa personalitatea userului;)
|
excusez moi! 30 Noiembrie, inclusiv.
|
Sustin initiativa:
aoleo, dupa ce m-am ales cu Totally Fucked Up, nu mai contestez nimic. cine stie ce mi se atribuie data viitoare :)) |
Hai sa dau si eu un indiciu : pe mine m-a ghicit cineva.Nu spun cine :P. Dar as vrea sa
stiu cum de a reusit atat de precis. |
Originally Posted by aniela07:
Pana la urma as paria ca Aniela e cu Reprise. |
Originally Posted by Twinsen:
Destul de probabil:) |
Sa zic insa de ce am presupus La chamade. In primul rand, e clar un film feminin. De la aniela ma astept la un film relativ recent, asa ca am exclus-o din start. De aici incolo a fost mai greu sa decid pentru ca tu, anaemona si rvn sunteti cu siguranta variante posibile. Am decis sa-mi ascult o voce interioara, cumva parca La Chamade imi spunea direct ca e ales de tine. :D Posibil pentru ca e singurul film frantuzesc si tie iti place cultura franceza. Pana la urma insa a fost "a shot in the dark", cand nu ai absolut niciun indiciu clar, trebuie sa faci o alegere oricat de hazardata ar fi. |
se accepta si indiciile diversioniste?
|
1 Attachment(s)
si ca sa lamurim misterul propunerii lui Reprise, n-ar strica sa vedem cine l-a votat ca favorit pe Cinemagia:
Attachment 2595 ei, puteti relua calculele. |
Nope, marcus e cu Totally Fucked Up. La Reprise cred ca e aniela.
|
All times are GMT +2. The time now is 20:11. |