![]() |
mă calcă pe coadă vulcanizarea faimei cuiva prin moarte. daniela gyorfi e cazul cel mai recent, dar şi mădălina manole, pe care suicidul a scos-o dintr-un anonimat prematur .. mai că te plesneşte norocul, dacă-ţi moare cineva :| . mecanismul ipocrit al stardomului:
![]() |
Pai sti de ce? pentru ca, atunci cand deja nu mai esti in centrul atentiei de 3-4 ani aproximativ sa zicem, nu mai canti sau nu mai joci in productii noi, atunci cand treci dincolo, presa incepe sa rascoleasca trecutul tau :D unde ai jucat , in ce filme, sau ce slagare ai cantat etc.
ziarele hop top baga cd-uri cu muzica ta, la ziar, doar 11.99 ron si in cazul in care ai fost actor : filmele in care ai jucat. |
depinde. depinde de cine si cum speculeaza momentul. depinde mult de moralitatea familiei si a celor apropiati. depinde mult de moralitatea mortului (moartei). depinde mult de ceea ce ramas ca produs artistic si cat de mult valoreaza el pe piata si cat va valora daca se face taraboi din acest moment irepetabil.
tin minte cand a murit Mihaela Runceanu, cu o luna inainte de Revolutie. putini isi mai amintesc de ea, era o cantareata extraordinara si unele melodii ale ei inca se mai canta la nunti, botezuri, paranghelii... desigur, in 89, nu se putea face un circ mediatic din asta, dar tin minte, ca in ziua aceea, in magazinul Muzica, s-au pus in vanzare sute de discuri cu muzica ei si chiar s-au vandut ca painea calda, fiindca oamenii voiau sa aiba o ultima amintire cu ea. a fost o chestie decenta, un gest care pe mine m-a impresionat la vremea aceea. o alta cantareata care a murit in mod tragia a fost Laura Stoica. saptamana trecuta ar fi implinit niste ani. a fost sarbatorita la emisiunea lui Mihai Morar. mi s-a parut, iarasi, un gest extraordinar de frumos si la locul lui, din partea unor colegi de breasla, care au incercat sa ne reaminteasca de ea la modul cat mai frumos cu putinta. fata asta chiar a avut ceva de spus in cariera ei, desi a avut ghinionul sa o inceapa, intr-un moment cand muzica usoara romaneasca cadea vertiginos din topuri. Malina Olinescu- trist si tragic. o fata sensibila si inteligenta. asa mi s-a parut mereu. desigur, atunci cand nu-ti gasesti locul printre artisti, cand iti cunosti limitele si talentul si esti convins ca poti mai mult, dar cei din jur nu te inteleg, dar nici nu se obosesc sa incerce s-o faca, viata devine cosmar. cred ca cel mai dificil moment in viata unui artist este atunci cand constientizeaza ca arta sa nu are cautare. e ca si cum exista degeaba. daca imi amintesc bine, mama ei nu s-a perindat pe usile televiziunlor ca sa ne spuna ce si cum... |
si exemplele pot continua...
|
nu le contest calitatea (deşi nici nu le ascult frecvent muzica, să pot spune ce şi cum). am spus doar că redevin vedete, inclusiv pentru publicul meloman, cînd mor sau le moare cineva. că speculează ei, că speculează alţii pe spatele lor, ideea cred că rămîne: moartea sensibilizează şi aduce profit. se pare că e cam ultimul refugiu al talentului, cum scandalul e refugiul lipsei lui.
|
^ mda, bun, cu amendamentele de rigoare: nu toţi care mor şi sunt repuşi efemer pe firmament au fost talente nemaipomenite, puse în umbră de nulităţi, etc., etc.
|
Originally Posted by chuckyfan:
asa ca mi-am adus aminte "Unul se mândrește cu cât e el de ateu, Și disprețuiește pe oricine crede-n Dumnezeu, Altul face urât să te facă să crezi, Ar fi în stare să ți-l bage pe gât ca să-l urmezi," - Cedryk. |
eu nu-s ateu. ateii fanatici sunt enervanţi. să zicem doar că nu-mi pasă de religie, zeităţi şi orice alt prieten imaginar care nu-i al meu. să existe. bravo lui. cred că se joacă cu noi cum mă joc eu gta 5.
|
|
nu ştiu ce vreau. heh, credeam că vii cu ceva mai bun.
mă enervează cei care zic că-s hater. nu e destul de evident? tre' s-o mai şi ziceţi? şi...piticigratis din nou. despre heităreală. http://www.piticigratis.com/2013/10/haterul/ |
Pai daca tu esti hater si nu stii ce inseamna, de restul lumii ce sa mai zic ?! Nu stiu daca sa rad sau sa ma minunez !! Sa rad oricum nu pot, este cel mai tampit lucru pe care l-am citit vreodata . Sa inteleg chucky ca tu esti persoana intelectuala, nenteleasa si evoluata pe langa cei 2 netoti care se joaca cu un handel ?! Intr-un fel textul are si el un mesaj, dar este deplasat de la subiect !! Un "hater" este o persoana care uraste pe toata lumea, care ii critica pe toti si se crede mai bun decat toti . Ce scrie in textul postat de tine n-are nicio legatura cu definitia cuvantului hater . Apropo... in locul tau nu m-as mandrii ca sunt un hater :| ! Sper ca am venit de data asta cu ceva bun pentru tine (:| . |
Originally Posted by Tyson_Kyd:
n-ai prins-o. |
Ce trebuia sa prind :-? ?!
|
Telenovelele...pardon...serialele istorice coreene.Par sa prinda extraordinar de mult si chiar nu pricep de ce :|.
Plus: Am pe unu' deasupra ap. meu.De 3 zile incoace bormasina nu-i mai tace.O fi asta :-S |
Originally Posted by MikkaelWolfganger:
|
Au buget mare :-O !Mama,eu am crezut mereu ca sunt scoase pe banda low-cost.Arata teribil de rau pentru niste telenovele cu buget mare.Tin minte o scena in care un general, isi coordona armata.Aramata alcatuita din 20 de insi, dintre care 10 erau locotentii :)).Actorii, nu stiu ce sa zic, au tendinta sa ii cam dea cu over-acting-ul foarte des, foarte foarte des.In privinta povestii nu te contrazic, de fapt principalul argument al profei mele de istorie din liceu(mare fana, de altfel), era ceva de genul:te invata politica, istorie si psihologie.Si nu era singura care spune asta....In fine, ma enerveaza,dar vad ca fenomenul a mai trecut, lumea s-a miscat in directia indreptata de Suleiman.
|
Nu stiu cifre, dar cand ma uitam (rareori), parea ca s-o cheltuit ceva pe costume, locatii etc. Actorii exagereaza pentru ca asa se face in genul asta de productii, nu pentru ca ar fi slabi.
Cat despre "politica, istorie si psihologie" care te invata, asta e o tampenie. Stiu ca multi fani au argumente de genul asta, dar daca ajungi sa inveti psihologie din telenovele, e vai de capul tau... Iar istoria de acolo e atat de dramatizata incat nu mai ramane mare lucru din ce s-o intamplat de fapt. |
Well, erau ceva intrigi de palat(na ca m-am molipsit) binisor lucrate, cu tot tacamul de tradatori, patrioti, profitori, capsomani si fixisti.Mama e fana asa ca am dat si eu cu ochiul peste vreo cateva zeci de episoade.Cred totusi ca locatiile, costumele sunt reciclate de la productie la productie.
|
Originally Posted by Pitbull:
|
Forumul asta a ajuns la menopauza /andropauza.
Slabuta activitatea in ultima vreme. |
Ma enerveaza oamenii care se plang ca n-au bani dar nu fac nici cel mai mic efort sa schimbe situatia. Ori stai cu mana-n fund, dar taci naibii din gura, ori iti cauti ceva de lucru inainte sa-i agasezi pe cei din jur cu vaicareli inutile.
|
Urasc sa vad zecile, sutele, chiar miile de grupulete formate in jurul meu :| . Pana si pe acest site vad numai grupulete si grupulete ! Parca am fii mai rau ca la gradinita :-/ , nici la mine la scoala nu e asa :| . Am si eu niste pretentii de la anumiti oameni, trecuti prin viata, care au ajuns la o anumita varsta . Cu cine sa semene si copii ?! Cum sunt adultii asa devin si generatiile tinere . Trebuie sa aibe si ei un exemplu ! Nu cred ca fac si nici n-am facut parte din vreun grup de persoane (exludem familia) . Ma refer la grupurile de tate pe care le vedeti pe bancile din fata unei curti pe la sate sau de pe bancile din parc . Si stau tatele si barfesc cat e ziulica de lunga . Asa se face ca o persoana ca mine care nu face parte dintr-un grup este vazuta in mii de feluri de fiecare grup in parte . Deh... fiecare grup cu gusturile si parerile lui (:| . Am si eu prietenii mei cei mai buni, dar nu pot spune ca traiesc cu ei intr-un grup, nu stau doar cu ei si ei nu stau doar cu mine, dar sunt multe feluri de oameni . Am vazut grupuri in care daca unu isi da cu ceva in cap, toti rad si fac la fel :| . Daca unu' sustine ceva, toti sustin ! Cel mai antrenant este momentul in care grupurile se cearta intre ele, cel mai vizibil este aici pe site :-? . La mine la scoala, de bine de rau am parte numai de cocalari, pipite de toate varstele si tarani . Cu astia sunt obisnuit, pe mine altii ma deranjeaza :-j . Chiar imi place sa vad taraturile de varsta mea sau si mai mici, ce se dau la persoane de varste cuprinse intre 20-40 de ani . Pentru ele portofelul sa fie, restul nu conteaza =D> .
|
metrorexu cu scumpirile lor cu tot
|
Magari X( .Ma mir ca RATB -ul inca n-a miscat de mai bine doi ani preturile si sper sa nu-i copieze prea curand pe cei de la metrou.
|
@ iiii si bremen, v-ati gandit vreodata la alternativa numita bicicleta?
|
jumatate de primavara si vara + luna septembrie am mers la munca pe bicicleta. dar cand e frig ce faci?
|
Originally Posted by iiii:
|
Poate esti un mare mahar si nu vrei sa ajungi transpirat la birou.Poate esti gravid(a) sau ai probleme cu hemo.....
Bicicleta s-a intors si vrea razbunare.Acum 10 ani rolele faceau legea, dar moda e schimbatoare. |
Originally Posted by Namaste:
Amin. |
Originally Posted by bremen1980:
|
Sau poate ti-e frica de caini + taximetristi bucuresteni.
Sper sa iasa lumea iar in strada daca maresc astia abonamentele. Am fantasme cu devalizarea tarabelor cu "bijuterii" din aur si argint. Sau cu spargerea afisajului de la Victoriei care e in mereu in dilema Nadiei la Montreal dupa 6 seara inspre Dristor. Sa ne apucam cu totii sa sarim barele alea de la metrou. Sa vad eu un scorseze din ala ca intervine daca sunt zeci de persoane care intra fara sa-si valideze abonamentele la orele de varf. Sa iasa mereu cu scandal si injuraturi. X( |
daca jegosii de la conducerea metrorex pana in 2015, scumpesc abonamentul de 62 calatorii pana la 100 ron, bucuresteanul care are nevoie de metrou.... de exemplu stai in berceni, la sudului de exemplu si mergi la munca in pipera, strabati aproape tot bucuresti Nord-Sud , nu poti merge cu bicicleta sau cu taxi zilnic.
oricum la ce jeg e prin statiile metrorex, tavane inexistente, covrigarii odioase, magazine de merdenele uleioase sau de telefoane mobile... tot aduni o suma frumusica de banet, + sa nu mai zic ca pe ruta preciziei-anghel saligny 2 din 3 metrouri sunt de alea vechi fara burduf . |
Sa ma plang si eu de tanara generatie , ca tot e vaicareala la moda .
Am intrat spatamana trecuta la libraria aia de la Dalles . M-am tolanait pe un fotoliu si am inceput sa rasfoiesc niste carti . Alaturi de mine s-a asezat un nene pe la 40 de ani , genul corportist . Nenea ala avea un baietel pe la 7-8 ani si a rasfoit si el cateva minute diverse carti . Ar fi stat mai mult , dar juniorul se plictisea ingrozitor . Il indemna ta-su sa se uite la cartile de copii si daca -i place ceva ,o sa-i cumpere . De unde ?? Nici mituit cu jucarii si cutii de dulciuri , nu cred ca ar fi pus mana pe vreo carte . Ce s-a intamplat cu astia mititei de s-au nascut plictisiti ?? In ditamai libraria chiar nu gasea el o carte /album /revista care sa-l intereseze ??? Daca ar fi fost asta singurul pusti ''obosit'' asa mai zice , dar am vazut foarte multi care sunt deja loviti de sictir . Si cat ma mai milogeam eu pe langa ai mei pentru o revista , o carte :(( |
brem, te milogeai pentru pif? eu cred ca faceai infarct daca nu-ti primeai revista in fiecare luna. |
Care Pifuri ? Eu voiam reviste cu gagici decapotabile si masini goale :"> .
Glumeam, dar sa stii ca cel putin tata nu prea era receptiv la mofturile mele. Pentru el toata hartogaraia (literatura , istorie , filozofie ) e facuta de unii care nu vor sa munceasca.Munca fizica , munca utila.Stie oare Cartarescu sa schimbe o baterie la baie ? Au si corporatistii drame ? Monitorul de la serviciu micsoreaza libidoul ? Secretara sefului ispiteste , dar nu targheteaza in afara biroului ? Cafeaua de la Strabucks se raceste daca e luata la pachet ? |
corporatistul n-are viata roz. are rate mari la credite si doi plozi rasfatati,care trebuie dusi cu masina la gradinita, sau la lectia de pian. nevasta este plictisita de coafor, cumparaturi si aerobic. vrea un amant mai tanar cu douazeci de ani, care costa...toate astea inseamna bani.pentru care, "saracul" corporatist,trebuie sa trudeasca zi lumina. acuma, pe bune, chiar are o povara grea. |
Originally Posted by rvn:
cam așa ceva. eu eram un cititor înrăit în școala primară, după asta, luând o pauză de... 6 ani ( internet, cărțile-s plictisitoare etc ). astăzi prefer o carte în detrimentul unui film. ON: mă enervează că nu mai manifest aceeași pasiune pentru filme care a stat cu mine până iarna trecută. sper c-o să revină cândva. |
Da bai, ne omoara virtualul.Asa eram si eu.Am citit foarte mult pana pe undeva pe clasa a 10-a.Dupa, pustiu si jale.Preferam sa vad un film sau sa termin un joc.Acum am ajuns sa citesc doar literatura de la facultate si poate o carte, doua pe metrou.Poate imi revin odata cu varsta.
Ma enerveaza ingrozitor: -Times New Roman.Un fel de Divertis la fel de ciuntit de umor, dar dus in mediul virtual si placut de toata lumea.Ma depaseste. -mesajele anti-BOR,anti-institutii bisericesti, anti-popi.Shit-uri de tipul: PF Daniel fraiereste romanii creduli pentru a se plimba in Mercedes.Aici mai intra si socatii de practicile religioase curente, care tin sa aminteasca odata pe zi cat de mult a evoluat societatea si ca de fapt ele nu isi au locul.Ba uite ca isi au locul si isi vor mai avea inca vreo 1000 de ani de acum incolo. -vloagarii juni din Romanica....o specie de gandaci ce trebuie eradicata.Respect ca aleg sa faca ceva creativ cu timpul lor liber, dar ajung sa devina extrem de aroganti, populari si, brusc, plini de sfaturi intelepte. -glumele idioate la adresa unor vedete adolescente. |
mie (oarecum) îmi plac times new roman. nasol e că nu sunt la curent cu noutăţile reale, ca să mă prind de glumă din prima. satira e mereu necesară, mai ales cînd avem ca figuri mondene şi ca guvernatori pe cine avem, adică nişte cîrpe. şi în ţările mai răsărite există satiră, deci nu văd de ce ne-am crede mai breji.
chestiile cu biserica şi isteria îşi vor avea locul, bineînţeles, cît timp la sarmale se înghesuie pensionari flămînzi şi oameni care aşteaptă de la cel de sus asistenţă medicală minimă. credinţa nu e numnai pupatul de moaşte, cum necredinţa nu ia mereu haina nesimţirii, ci se consideră ironic tot o formă de confesiune, aia în inexistenţa vreunei figuri antropomorfe acolo sus. MW, mai închide televizorul ăla, că-ţi înceţoşează capacitatea de nuanţare.. |
Ma enerveaza oamenii suparaciosi ca mimozele carora nu poti sa le zici sincer mare lucru fiindca se simt lezati...
|
despre times new roman, sunt perfect cu Malombra.
de exemplu cand a avortat dragusanca... anuntul a fost ceva de genu : bianca dragusanu a nascut o papusa perfect sanatoasa... :D lol. ca sa inteleg ce si cum... am intrat pe cancanisme ordinare pline de reclame ca sa inteleg gluma. oricum la satira si umor, oamenii sunt excelenti , sa nu mai zic de motto-ul lor : doamne ocolestei pe romani! :D on topic : ma enerveaza ingrozitor persoanele care nu sunt microbiste , dar intreaba cu cine joaca steaua! :D |
iiii
Quote:
So funny i forgot to laugh.(:| Nu pot nici macar sa zambesc la asa ceva.:| .Poate am eu alte conceptii despre ceea ce inseamna umor si TNR nu e ceva ce imi prieste.Am o parere extrem de proasta despre cei care fac tentativele alea de bancuri/ironii/glume. On: Ma enerveaza simulatorii.Nu stiu cum rezista aia pe teren asa pasnici cand incep sa cada secerati unii ca Bale sau Neymar.Eu turbez din fata laptopului cand ii vad, daramite aia pe teren.Ma fac sa doresc sa le bage unu' crampoanele pe gat si sa le dea un fault d-ala a la Ganea, sa mai joace doar din scaun cu rotile. Mi se pare o chestia asa....lipsa de coloana vertebrala si respect fata de adversar si joc. |
Originally Posted by iiii:
|
și pe mine mă disperă TNR. nici cațavencii nu mai sunt ce-au fost. au dat-o și ei pe umoreală ieftină. singurul care mai scrie fain de pe acolo e Radu Alexandru.
|
Eu citesc TNR destul de frecvent.Chiar daca au scazut in calitate destul de mult, mai au cateva articole foarte reusite.Cum ar fi asta de exemplu, chiar daca e mai vechi.Cateodata comentariile sunt mult mai amuzante decat articolul.
|
Quote:
Jigniri gratuite, puse sub pretext de gluma.Nu ca as fi ceferist sau ca nu as tine la glume deplasate, dar e o limita intre umor si badarnie,nesimtire, mizerii gratuite.Brrr.Normal ca virgula comentariile sunt mai amuzante decat ce ofera baietii.Nu pare prea greu sa dai o duma buna cand ai de-a face cu astfel de texte. |
Mie mi-a placut asta:
Proaspăt inaugurat, podul Calafat-Vidin a reprezentat o surpriză plăcută pentru elevii din zonă, care au jubilat la aflarea veştii că nu vor mai trebui să ia Bacul. Cu toate că li s-a explicat că nu despre acel Bac este vorba, aceştia au ignorat detaliul şi s-au pus pe sărbătorit cu bere la PET, seminţe şi muzică de petrecere. “Când am auzit că, mulţumită podului, nu mai trebuie să luăm Bacul, mi s-a luat o piatră de pe inimă”, a declarat Robert Acrişor, 29 de ani, elev în clasa a XII-a la un grup şcolar din Calafat. “Sper să se facă poduri în toată ţara, astfel încât niciun tânăr să nu mai piardă vreodată trei veri şi două toamne încercând să ia Bacul, cum au păţit prietenii mei şi cum riscam să păţesc şi eu. Acum pot să petrec toată vara cu manele şi băutură, ca să mă pregătesc de facultate.” “Au fost şi nişte profi mai nesimţiţi”, a adăugat un coleg al lui Robert, “care-au încercat să ne păcălească că vezi doamne, Bacul de la şcoală e una şi bacul de peste Dunăre e alta, că cică sunt pseudonime sau aşa ceva. Lăsaţi vrăjeala, băi, că măcăne! Am citit cu ochii mei că au desfiinţat Bacul când au dat drumul la pod.“ Ma enerveaza frigul X( Mi-am amintit ca ma mai enerveaza ceva. Nu mai am rabdare sa vad filme :(( Nici macar nu mai sint curioasa ce filme se mai fac :( dar sper sa ma urnesc sa vad citeva filme la Festivalul Filmului European care vine saptamina viitoare. |
De la 1 noiembrie au schimbat astia muzica de la Itsy Bitsy :(( .Eu adormeam cu muzica lor iar melodiile alea nu le auzeai in alta parte .Erau pe acolo tot felul de chill out-ri si diverse ciudatenii cu care se invatasera urechile mele .
|
bremen, eu pe muzica asta adorm in fiecare noapte, poate o schimbare e binevenita. :P
|
Cred ca trebuie sa-mi schimb ''somniferul '' . Inainte mai puneam niste teatru radiofonic sau niste audiobook-uri pe un stick usb mufat la o combina . Ma adormeau cand era mai interesanta piesa /cartea .
|
All times are GMT +2. The time now is 17:26. |