Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Cel mai recent vizionat film. (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=89119)

mirel_alin 01 May 2011 15:58

7/10

Gang Related 1997

http://www.dailymotion.com/video/x7p...ler_shortfilms

arnoldroland 01 May 2011 18:04

Sweatshop si Macabre (2009), doua filme horror extrem de brutale, 10/10.

alexandru_d 01 May 2011 20:49

Smultronstallet [1957] - 9/10

vave 02 May 2011 08:58

Memento [2000] 10/10

Un film foarte bun, un scenariu excelent. Pe mine m-a atras de la ideea că un bărbat, în urma unui accident, nu poate reţine nimic mai mult de câteva minute. Nu poate avea amintiri noi.

Memory can change the shape of a room; it can change the color of a car. And memories can be distorted. They're just an interpretation, they're not a record, and they're irrelevant if you have the facts.

I have to believe in a world outside my own mind. I have to believe that my actions still have meaning, even if I can't remember them. I have to believe that when my eyes are closed, the world's still there. Do I believe the world's still there? Is it still out there?... Yeah. We all need mirrors to remind ourselves who we are. I'm no different.

I lie here not knowing... how long I've been alone. So how... how can I heal? How am I supposed to heal if I can't... feel time?

... şi preferata mea:
I can't remember to forget you.

Gebeleizis 02 May 2011 19:19

The Dreamers ( 2003), regizat de Bertolucci. Un film original si cu un simt deocheat al esteticului.

mirel_alin 02 May 2011 19:32

Love and Other Drugs (2010)/7

http://www.cinemagia.ro/trailer/love...er-drugs-5189/

DragonMaster 02 May 2011 22:34

Cel mai recent vizionat film.

The Eagle (2011) 6/10 -bunicel filmul,

DragonMaster 04 May 2011 23:50

The King's Speech(2010) 8/10.

DragonMaster 05 May 2011 22:39

Last Night(2010)
I Am Number Four(2011) 7/10
Big Fish(2003) 9/10

dragonfly_drk 06 May 2011 00:09

Originally Posted by vave:

Memento [2000] 10/10

Un film foarte bun, un scenariu excelent. Pe mine m-a atras de la ideea că un bărbat, în urma unui accident, nu poate reţine nimic mai mult de câteva minute. Nu poate avea amintiri noi.

true, true... l-am vazut si eu acum cateva zile. si pot sa spun ca e pe lista mea de filme ce trebuie revazute si revazute si revazute, pana te saturi de ele. adica niciodata.>:)

DragonMaster 06 May 2011 11:33

The Player(1992) 8/10
Big Mommas: Like Father, Like Son(2011) 6/10

Gebeleizis 09 May 2011 08:02

Kill the Irishman (2011), un film foarte bun, bazat pe o poveste reala.
7,5/10.

DragonMaster 09 May 2011 09:01

Goal(2005) 8/10
Goal 2: Living the Dream(2006) 7/10
Goal III(2009) 6/10
Rio(2011) 9/10

bremen1980 09 May 2011 18:39

Aseara pe TVRC :Mujer Sin Cabeza -2008- o femeie loveste ceva cu masina si are remuscari crezind ca a dat peste cineva 8/10

Un S.F. mai vechi si mai obosit -Dark Star -1974 - 6.5/10
http://www.youtube.com/watch?v=gSccwmmrS5A

chuckyfan 09 May 2011 21:14

Reykjavik - Rotterdam

Inca un thriller nordic ( Islanda ) plin de.....toate.

10 / 10 ( cred ca m-am indragostit de aceste thrillere )

dragonfly_drk 10 May 2011 13:49

deci, azi am vazut asa:

Beastly (2011) i-am dat 9 pentru ca mie mi-a placut foarte mult. sunt constienta ca multi vor spune ca e un film mediocru, insa, privind putin mai adanc, filmul transpune pe ecran realitatea dura din ziua de azi: "cei frumosi intotdeauna vor ajunge acolo unde vor iar cei urati vor fi batjocoriti si dati la o parte chiar daca au potential."

am incercat sa vad si Water for elephants. insa, cam dupa o ora, l-am lasat deoparte pentru Beastly care a aparut in My Computer in mod surpinzator... like magic. Sper sa il vad pana la capat, chiar daca, parca nu ma atrage. :-S (offf... si ce nu imi place sa o zic. Aveau dreptate Liviu si Gloria. Ar trebui sa ma invat minte de acum inainte si sa ii mai ascult si pe cei care stiu.). deocamdata, inca incerc sa ii caut scuze. ca (virgula) calitatea nu a fost cea mai buna, ca aia, ca aia... si incerc sa ma fraieresc ca filmul intradevar merita. asa ca, mai astept. :D

Acum, urmeaza Pa Negre(2010). Cam intr-o ora, asa. :) can't wait for it... presimt ca va fi ceva... ceva... frumos :)

mvpsebi 10 May 2011 14:21

Originally Posted by dragonfly_drk:

deci, azi am vazut asa:

Beastly (2011) i-am dat 9 pentru ca mie mi-a placut foarte mult. sunt constienta ca multi vor spune ca e un film mediocru, insa, privind putin mai adanc, filmul transpune pe ecran realitatea dura din ziua de azi: "cei frumosi intotdeauna vor ajunge acolo unde vor iar cei urati vor fi batjocoriti si dati la o parte chiar daca au potential."

Da, ca mesaj e ok filmul, insa chiar 9 :o nu'mi vine sa cred :-j nu cred ca trebuie sa dai o nota atat de mare doar considerand mesajul. Altfel cam in tot ceea ce tine de regie si productie, this movie embraces the suck! :)) In fine, vizionare placuta la ce mai ai de gand sa te uiti. Sunt curios ce e de Pa Negre ala. :-?

dragonfly_drk 10 May 2011 14:25

pai, tocmai asta e ca pentru mine conteaza foarte mult mesajul si daca filmul reuseste sa il transimta. in rest, poate fi filmat si intr-o toaleta publica. nu imi pasa. trebuie sa transmita si mie mi-a transmis. ;)
inca 19 minute si am si Pa Negre. revin, revin...
(ce-mi place. :"> )

dragonfly_drk 10 May 2011 17:08

vazui si Pa Negre. cat de frumooos. il recomand cu placere.:)
pana la urma, nu a fost o zi chiar rea.

the_fairy 10 May 2011 17:25

I am number four .... si am i am speechless .... :| mare pierdere de timp! O varianta de Twilight cu oameni care stralucesc, poveste trasa de par si plina de clisee.

mvpsebi 10 May 2011 17:38

Si despre ce'ar fi vorba in Pa Negre asta ? Sa'mi fac o idee daca sa ma uit :-?

Originally Posted by the_fairy:

I am number four .... si am i am speechless .... :| mare pierdere de timp! O varianta de Twilight cu oameni care stralucesc, poveste trasa de par si plina de clisee.

:)) eu am zis ca e doua sferturi Superman (apropo de clisee) si doar un sfert Twilight..iar un sfert adunat de pe ici pe colo, si mai ales din final, mi'a placut cat de cat. 5/6 de la mine :D

dragonfly_drk 10 May 2011 23:13

Originally Posted by mvpsebi:

Si despre ce'ar fi vorba in Pa Negre asta ? Sa'mi fac o idee daca sa ma uit :-?

pai... uita-te la linkul pe care l-am postat. :) in rest, nu iti dau detalii. te las sa il descoperi si sper sa iti placa. ;)

Gebeleizis 11 May 2011 05:36

Arizona Dream (1993), un film de Emir Kusturica, cu Johnny Depp in rolul principal. Absolut senzational. Inca o capodopera marca Kusturica.
Nota 10!

FlorinMovieFreak 11 May 2011 09:00

The Roommate 6/10

bremen1980 11 May 2011 11:43

Yi Yi -2000 -regizat de taiwanezul Edward Yang.Un film de 3 ore care nu te oboseste nici macar o clipa.Citeva zile din viata complicata a unei familii ''burgheze''.Toti membrii acestei familii trec printr-o reevaluare atunci cind trebuie sa-i tina companie batrinei lor.Pe rind fiii,nora si nepotii merg sa -i tina de urit doamnei in coma.Problema apare atunci cind nimeni nu gaseste cuvintele potrivite pentru acest pseudodialog .Ce sa-i destainui unei persoane despre care nu stii daca te aude .Situatia seamana cu rugaciunea catre o divinitate despre care nu stii (sigur) daca exista ,te aude sau ii pasa de tine.
Personajele au o densitate gasita numai in filmele care chiar au ceva de spus .Iar acest film ataca (cu brio ) o gramada de teme majore :sensul vietii ,dragostea ,moartea ,destinul,esecul.Fara lirisme gratuite dar mai ales fara cinisme bagate fortat pe git.
Un film obligatoriu 9.5/10

http://www.youtube.com/watch?v=8F6tSorwYqw&NR=1

DragonMaster 11 May 2011 22:55

He's Just Not That Into You(2009) 7/10 -o comedie destul de reusita cu actori pe masura care are
ceva nou fata de alte filme de genul.Eu zic ca merita vazut la sfarsit de saptamana.
Good Will Hunting(1997) 9/10-un film extraordinar ce trebuie vazut neaparat.Cred ca este filmul in care Matt Damon joaca cel mai bine iar povestea este unica .

Mrs.M 12 May 2011 22:56

Thor - Chiar nu ma asteptam sa fie asa bun .M-a surprins intr-un mod placut acest film .Efectele au fost ok , scenariul putea fi un pic imbunatatit , iar actorii si-au facut treaba bine zic eu chiar si Kat Dennings asa nesufurita cum e ea .Per total un film bun de vazut in weekend .

Nota mea : 8/10

The Lovely Bones - Cam plictisitor filmul nu stiu cum sa zic , dar aveam asteptari mult mai mari de la el .Ceea ce mi-a placut a fost prestatia lui Stanley Tucci si a lui Saoirse Ronan care are un potential urias .Dar repet inca o data filmul mi s-a parut cam plictisitor fata de ce asteptam eu .

Nota mea : 6/10

The Fighter - Vreau sa spun ca CB chiar a meritat Oscarul pentru rolul asta .Dar subiectul mi se pare deja "fumat" si previzibil .Am ezitat mult sa-l vizionez si uite ca intr-un final am si reusit .Nu-mi pare rau ca l-am vizionat dar se putea si mai bine.

Nota mea : 7/10

Rio - O animatie incantatoare din punctul meu de vedere .Se vede mana lui Carlos Saldanha care dupa Ice Age isi demonstreaza inca o data talentul . Peisaje superbe chiar daca erau computerizate , umor de calitate , actorii din spatele personajelor alesi foarte bine cu un plus pentru JE , fac din acest film unul cele mai bune de anul acesta .Aaa da 3D-ul a fost chiar reusit fata de alte filme .

Nota mea : 8/10

FlorinMovieFreak 13 May 2011 07:46

Where the Truth Lies (2005) Kevin Bacon si Colin Firth fac o treaba buna .. si-au reusit sa ma surprinda .. au o chimie foarte buna .. un thriller bun ..

Nota 7/10

bremen1980 13 May 2011 11:10

Am mai prins aseara un pic din filmul chinzesc ''Xun qiang'''(''Arma disparuta'') pe ProCinema .Subietul era cunoscut dar nu-mi aminteam unde mai vazusem asa ceva.Am cotrobait prin memorie si mi-am amintit de ''Stray Dog'' (''Nora inu'') celebrul film regizat de si mai celebrul Akira Kuriosawa in 1949.Bun filmul chinezesc dar si mai bun originalul japonez.

DragonMaster 13 May 2011 12:20

Waiting for Forever(2010) 7/10 -este un film simpatic care poate fi vizionat in weekend daca nu ai altceva mai important de facut.
The Adjustment Bureau(2011) 8/10 -un film interesant dar destul de previzibil care mi-a placut pana la capat .Pot spune ca este una dintre cele mai bune filme ale anului 2011.

DragonMaster 13 May 2011 21:18

Red Riding Hood(2011) 5/10 -un film slab care este cu mult sub poveste si care mai bine nu sar fi facut.
Kill the Irishman(2011) 9/10 -este bazata dupa o poveste reala care te impresioneaza prin povestea si jocul actorilor.Este un film ce nu trebuie ratat si pot zice ca este in top 5 filme despre mafie.

Sorin87 14 May 2011 14:54

Gnomeo & Juliet (2011) foarte comica animatia:))

Mrs.M 14 May 2011 21:53

Priest - Un film bunicel cu CGI monsters si preoti kung -fu .Mai bun ca Legion ca tot se face comparatie cu filmul ala , dar nici prea stralucit .Efectele cat de cat bune , 3D-ul nu prea sa simtit .Ceea ce ma deranjat a fost durata prea scurta a filmul adica vre-o 1 h si 17 min. fara a pune la socoteala genericul de final fapt din cauza caruia se trecea foarte repede peste momentele cheie. Se putea dezvolta mai mult .

Nota mea : 6/10

Rosalinda22 15 May 2011 16:48

Wild Child (2008) ,este un film extraordinar de frumos despre adolescenti,pe care cred ca ar trebui sa-l vedeti cu toti.Pe mine m-a impresionat foarte mult acest film,vi-l recomand sa-l urmariti e chiar superb. :) ;)

Mrs.M 15 May 2011 19:21

The Lincoln Lawyer - Un thriller destul de captivant , usor previzibil dar cu o doza buna de suspans .MC joaca chiar bine , nu eram obisnuit sa-l vad in roluri asa "serioase" dar chiar a jucat bine.

Nota mea : 7/10

chuckyfan 15 May 2011 21:11

Am vazut si eu Ichi the Killer al lui Miike, si mi-am dat seama ca tre' sa vad mai multe filme de ale lui. Recomandari?

N-am vazut de mult timp un film care sa ma amuze atat de tare.

7/10

DragonMaster 15 May 2011 22:22

Sammy's Adventures: The Secret Passage(2010) 8/10 -este o animatie placuta care merita vazuta.
Catch Me If You Can(2002) 10/10 -cam rar sunt filme despre care pot zice ca merita fiecare secunda iar acest film se situeaza in acea lista.Pot zice doar vizionare placuta.

bremen1980 16 May 2011 11:22

Revazut aseara pe TV5 ''Les quatre cents coups ''.Meserie .
Se pare ca a fost seara celor cu nume de Doinel :Antoine Doinel si Do(r)inel Munteanu
;)

Liviu- 16 May 2011 12:19

Originally Posted by chuckyfan:

Recomandari?

Audition, dar nu e in acelasi stil comic. Si 13 Assassins mi-a placut, dar nu ca celelalte doua, e prea cuminte, prea conventional.

chuckyfan 16 May 2011 13:31

Audition vreau sa-l vad de foarte mult timp, dar nu stiam ca e regizat de el. Banuiesc ca o sa-mi placa.

13 Assassins arata interesant...

Multumesc

Sorin87 16 May 2011 17:56

:-/ cred ca este cat de cat

florryinn 16 May 2011 18:30

@chuckyfan

Din ce a facut Miike, si nu a mai fost mentionat, mai reprezentative sunt, dupa umila mea parere:
- Dead or Alive (primul mai ales, dar si intreaga serie): creatie definitorie pentru cariera lui Takashi;
- The Happiness of the Katakuris: combinatie de horror, muzical si comedie; nu l-am vazut dar cica este ok;
- Gozu: unul dintre filmele cu adevarat ciudate si exagerate ale lui Miike, s-ar asemana cat de cat cu Ichi the Killer (are cateva scene comice absurde, aiurite);
- Izo: nu l-am vazut, dar am inteles ca este la randul lui mai ciudatel;
- era sa uit Visitor Q: poate cel mai dement film al regizorului, insa ar merita vazut;
- One Missed Call si Detective Story: ca si filme horror mai comerciale, destul de bune amandoua (mai ales primul);
- ar mai fi The Bird People in China: nu l-am vazut, dar ar fi unul dintre cele mai bune filme ale lui Takashi Miike;
- in final Imprint (din seria Masters of Horror) si Box (din Three...Extremes): amandoua mi-au placut mult - desi sunt horror au imagini foarte frumoase, sunt usor poetice si parca sunt mai reusite decat alte ciudatenii ale lui Miike.

Ar mai fi si altele...si sunt cu siguranta useri care au vazut mai multe din filmele lui si ar putea sa impartaseasca din experienta lor:)

Sorin87 16 May 2011 18:35

One Missed Call m-a inspaimantat bine de tot nu ma asteptam sa fie asa bun

chuckyfan 16 May 2011 18:39

Deci e clar, trebuie sa ii iau filmografia de la inceput...........merita. Am auzit de majoriatea filmelor prezentate de voi, dar nu am stiut ca sunt regizate de el.

Multumesc din nou

Ultimul film vazut:

Chermin - Presupus horror malaezian(:|

2 / 10

Imi plac foarte mult horroarele din Indonezia, Malaezia, Singapore,pentru ca sunt pline de clisee si foarte amuzante, dar asta a incercat sa fie serios si a iesit un mare KKT.

DragonMaster 17 May 2011 10:52

Body of Lies(2008) 7/10- se putea mai bine zic eu dar a fost destul de interesant.
The Next Three Days(2010) 8/10 - este un film foarte bun iar Russell Crowe joaca formidabil.

victor 17 May 2011 15:06

Tracker - 2010 - Ray Winstone, Temuera Morrison(primul doctore din Spartacus) 8/10

Nu e o poveste deosebita, previzibila cu un twist, dar daca nu pentru poveste atunci pentru jocul celor doi, si daca nici pentru asta atunci neaparat pentru imagine si peisajele de poveste din Noua Zeelanda.

Lofei 17 May 2011 22:22

Game of Thrones . Este alcatuit din mai multe parti. In premiera este prezentat pe HBO iar actiunea te surprinde de fiecare data. Il recomand.

bremen1980 18 May 2011 10:28

Un scurt metraj de Georges Franju ''Le sang de betes " -1949.Cum sa devii vegetarian.

http://www.youtube.com/watch?v=hk4LH...eature=related

AndreiStefan 18 May 2011 14:42

M-a tot batut cineva la cap sa vad cele 4 sezoane din Battlestar Galactica...pentru ca ar fi mai mult decat un simplu SF...

Intr-adevar au incercat ei sa puna accent si pe drama,dragoste si romance dar sunt momente in care din atatea eforturi, se pierd in povesti si le impart destul de haotic pe parcursul episoadelor...

Incerc de vreo 2 luni sa-l termin, dar n-am ajuns decat la sezonul 3:) Daca ai 4-5 zile libere si esti fanul acestui gen, ar merita un maraton...

chuckyfan 18 May 2011 20:42

Am urmarit sequelul filmului cu zombie grecesc: To Kako. Daca primul a avut gore, cel de fata a avut si mai mult. Daca primul a avut umor, asta a avut si mai mult. Daca primul a avut orice vreti voi, asta are si mai mult.

To kako - Stin epohi ton iroon AKA Evil - In the time of heroes

8/10

All times are GMT +2. The time now is 14:52.