![]() |
pai daca am ceva sa iti zic iti zic aici baietas, sa vada si lumea ce replici dai :D stai calm.
ca sa nu fiu off-topic in totalitate, ma enerveaza ingrozitor aglomeratia din Lipscani. |
Originally Posted by iiii:
|
dar te deranjeaza baietas? sau esti fetita?
|
fetita ai fi tu, eu ma refeream la ironia din cuvantul "baietas", puteai sa-mi spui "baiete", era cu totul altceva, dar, normal, te faci ca nu intelegi ca sa ma enrvezi pe mine, ei bine, uite ca nu iti mai merge >:)
|
aaaa deci sa inteleg ca ai tente homosexuale ...
|
iiii... pot sa iti recomand calduros un log-off/log-in?
te rog frumos. nu ma face sa va despart. fa-ti treaba ca stiu ca ai mult de lucru, si lasa copilasii sa doarma de amiaz. ok? |
Nu va puteti certa si voi ca niste oameni civilizati, cu injuraturi suculente?:D Macar sa avem ce vedea:D
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
|
Originally Posted by iiii:
|
ce ma distrez :)) mai spuneti
|
Originally Posted by arnoldroland:
ia prazu in gura pe post de ciupa ciups si taci. iti iei jucariile si pleci acasa? ma zici lui mami??? am mai zis cele doua cuvinte : SIC + TIR svartanegare |
Originally Posted by White1:
Ca bine zici. :)) Prea multa IRONie pe aici, vreau sa vad niste 'fiare' vechi. :> |
arnold... mai spus spuneai ca inchei discutia... si ma gandeam. Bravo, mai... baiat destept. si-a luat-o iiii in gura... da fix dupa un minut ai postat un alt mesaj... esti de toata cacaoa... iti recomand sa te retragi usor ca te-ai facut destul de ras pe ziua de azi.;)
|
eu mi-am terminat numarul, de acum "iii cocalarul" va vorbi singur si, orice ar spune impotriva mea se va rasturna asupra lui :) .
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
|
Originally Posted by arnoldroland:
|
@ Arnold...CA TE FACI DE RAS SI NU ITI DAI SEAMA SI RADE LUMEA DE TINE... MAAAIII!!!!!!!!!
Iti place? continua. eu stau deoparte la fel ca si restul si ma amuz pe seama ta. Multumit? |
deja scrie cu CAPS, am avut dreptate:-?
|
bwaa, ce-i aici, bar de mahalagii prosti si retardati?
|
Sincer vorbind, aceasta cearta este o laba trista. Fara haz, fara umor, vrea-sa-fie-si-nu-e pretentioasa, pompoasa, nimic nou, nimic original. Net inferior. Ati dezamagit.
|
All times are GMT +2. The time now is 00:44. |