![]() |
=))
da ce bine ma cunosti tu pe mine... ptiu pe tine, drace. sa te iau de barbat nu alta... da stii ce se spune despre oamenii beti si copiii_ ca sunt cei mai sinceri. Atunci se simte viata cu adevarat si problemele pe care le ai...:)) Poate palmele alea ar fi bine sa mi le dai tu... le tot astept de ceva vreme.;) |
Originally Posted by dragonfly_drk:
daca nu-ti iei tu zilele macar sa le iei pe ale mele, nu?:)) Ce-ti mai debiteaza mintea...eu sunt de alta parere...ca oamenii la bautura sau "altele" ar trebui sa fie ceva de genul asta...http://www.youtube.com/watch?v=aJypSVZo37Y Eh, sa nu-ti doresti palmele mele...am mana destul de grea. |
1.Eu nu iau viata nimanui. doar o "imbunatatesc"Ţ>:)
2.sa stii ca de la un punct sunt si eu asa... razi de mine de pici in fund.=)) 3.te tot lauzi cu mainile alea doua, dar inca nu am dovada... Vreau dovada...B-) 4. hai ca suntem off-topic... oricat as vrea sa discut despre mainile tale, nu prea ne lasa regulile forumului P.S. Tocmai am avut o revelatie... Acum sunt fericita (da mi-e lene sa ma mut la "sunt fericita"). De maine, schimbare de look...B-) |
cam multe dovezi ai nevoie dnsoara...apoi, sa nu ai prea multe revelatii:P
Sper sa fie o schimbare si de atitudine...nu doar de look... |
Originally Posted by AndreiStefan:
Aici m-ai atins, recunosc, ma declar invinsa... touche!:( |
Uneori se întâmplă să ai o zi proastă. Ieri cam toate mi-au eşuat. şi azi m-am trezit cu un gust amar.
P.S. Urăsc căldura! |
asa am patit si eu ieri, m-am certat cu fratele meu cu parintii....o zi nasoala
|
Mi-a murit laptopul [2 iulie 2008 - 12 iulie 2011].
|
Originally Posted by vave:
ti'a murit in sensul ca...l'ai aruncat pe geam, l'ai calcat cu masina, l'ai pus sa innoate cu pestii? chiar nu se mai poate face nimic cu el? |
Originally Posted by vave:
eu zic sa iti cumperi unu mai de rasa... un Assus, sau un Acer , un Mac etc... |
io zic să iei ceva serios. o japoneză (sau un japonez, cum o fi corect). al meu merge azi-mâine la școală, că face 6 ani în toamnă
|
Până să îmi iau altul va mai dura. Probabil voi reveni atunci să cer sfaturi.
|
cam dupa 3 ani se duce orice laptop depinde si de tehnologie si de modul de folosire:D
|
Pentru ca am luat 8.47 la un obiect foarte important in conditiile in care stiam ca daca iau 10 la examenul final imi iese peste .50. Si dupa o noapte aproape nedormita la sfarsitul careia ajunsesem la concluzia ca nu-i nici o problema daca nu iau 10 si nu-mi iese nici media, sa aflu ca nu-mi iese pentru ca asistenta mi-a dat 9 pentru activitatea lucrarilor practice. Asta a venit total de nicaieri :| Nu pot da vina pe asistenta oricum, a fost cea mai buna pe care am avut-o in astia 2 ani de pana acum, dar tot nu pot sa nu fiu dezamagit pt alea 0.03 puncte. Pentru ca alea 0.03 puncte inseamna ca trebuie sa dau marire la cam cea mai vasta materie de anul 2. Fucking yay! Mda, sa zicem tot raul spre bine, macar o sa invat materia aia ca lumea ca oricum e cea mai importanta de pana acum.
Si ca sa nu fie doar un singur motiv, o colega a tinut neaparat sa ne certam putin. Ca parca alt moment nu-si putea gasi. |
nu mai gasesc femei serioase
|
Originally Posted by FANELvaloros:
|
Sunt foarte nefericita pentru ca o persoana foarte draga mie a murit aproape singura, chiar daca era inconjurata de familie. =((
|
m-am saturat de forumul asta, unde posteza numai imbecili. cred ca n-o sa mai postez nici eu, daca asta conteaza.
|
Si urmarind doar cu o jumatate de ochi ceea ce se intampla pe aici, nu pot sa nu remarc ce caracter ciclic are toata treaba.
|
Foarte multi sunt dezamagiti de directia pe care a luat-o forumul in ultimul an, dar daca facem o scurta analiza vedem ca majoritatea posturilor facute de cei in cauza sunt aici, la cafenea, un subforum care ar trebui sa fie cel mai putin vizat dintre toate avand in vedere tipul site-ului. Oare cum putem numi acest lucru?
|
All times are GMT +2. The time now is 13:35. |