![]() |
Originally Posted by Chambord:
Si am pus linkul gresit la aia cu chibriturile. Asta cred ca a fost prima pe care am vazut-o din Avez vous deja vu... :P |
Mda, numai ca e Happy Tree Friends. ;)
|
... pap o ciocolatica cu jumari...mhhh, delicioasa!:">
|
Originally Posted by miercuri:
E umorul de tip "Alinutza" pe care nu l-am gustat niciodata. Nu mi se potriveste. :) |
.....ma intalnesc cu prietenii din generala!
|
Am fost la o bere ( doua jumate, de fapt + o vodca) cu o prietena buna. Rare momente acestea, pentru ca, nu-i asa, nu (mai) ai cu cine.. De nepretuit, totusi.
|
Intotdeauna ai cu cine sa bei o bere (sau 2 jumate).Sau te refereai la faptul ca rare sunt momentele cand le bei cu o prietena buna?
|
Nu, ma refeream la faptul ca nu am cu cine bea. Am amici, insa niciunul nu este dupa chipul si asemanarea mea, afara de tipa respectiva care locuieste la Bucuresti si cu care ma vad destul de rar. Hai ca nu vreau sa ma plang. Suntem la rubrica celor fericiti (cred ca e prima data cand postez aci), deci sa nu stricam momentul.
|
am doua cereri de prietenie din partea lui alex_il_fenomeno.
niciodata nu am sa inteleg cum poti fi prieten cu cineva pe care nu il cunosti, prietenie pe net. |
Si motivul de fericire era ca exista butonul Ignore nu?
|
sunt fericita pentru ca va fi ploaie de stele... daca va fi senin, voi fi si mai fericita...
http://www.romanialibera.ro/actualit...ia-196423.html |
Originally Posted by redmen:
habar nu aveam ca exista. merci ca mi-ai spus. |
Dai o bere dai o bere.Hahah.
|
Sau un iaurt de baut..
|
S-a nascut cel care va fi preferatul meu, ca mostenitor.
Multumesc, tata, multumesc, bunicule - chiar daca nu ati fost niciunul alaturi de mine si de ea. http://www.youtube.com/watch?v=zI0Q8ytD44Y Happy Birthday, son!. |
Bravo! Ce nume i-ați ales? Numai Amadeus să nu-i ziceți, să nu moștenească sindromul Tourette de la tată!
|
Radu
Multam |
Originally Posted by Judex:
Asa-l cheama si pe nepoti-miu. Btw,sa-ti traiasca al mic ! ;) |
Multumesc, Alex. ;)
Sa fiti fericiti si voi! |
Vezi ca ti-am facut o dedicatie, inainte de mizeria iaurtului, nu cred ca ai bagat de seama.
|
All times are GMT +2. The time now is 02:01. |