![]() |
@ Optimvs
Da, într-adevăr, acum ai explicat foarte bine funcționarea unui motor cu reacție. Un singur lucru nu ai explicat, de ce se numește „cu reacție”? E vorba de o reacție chimică? Nu trebuie să-mi explici mie, pentru că eu nu voi mai intra pe acest forum, cât timp mai ești tu pe aici. Explică-le fanilor tăi care spuneai că te urmăresc, sau poate îți explică altcineva ție. |
Incearca sa intelegi macar acum, in ceasul al treisprezecelea, ca "definitia" deliranta pe care ai propus-o se poate aplica si oricarui avion cu elice =))
Originally Posted by LUTARIM:
Ca doar si elicea impinge in spate niste gaze (oxigen si azot, in amestec =)) ) realizand astfel propulsia. Felicitari, tocmai ai demonstrat ca motorul cu elice e motor cu reactie =)) Stai linistit, nu se mira nimeni ca renunti la clona cu care te-ai facut de ras. P.S. Motivul pentru care motorul cu reactie se numeste asa in limba romana e nitel mai complicat si in mod cert n-ai avea cum sa-l intelegi daca te-ai poticnit in halul asta la chestii elementare. |
are idee careva din ce film este acest cadru??
![]() mulţumesc anticipat |
|
Nu pot fi mutate ultimele 3 mesaje la Vreau sa stiu ori la naiba, ca strica seria asta misto? X(
Nevermind. |
Le mut maine, mai las putin sa vada raspunsul ca altfel nu l-ar mai gasi.
|
Ok, mersi! <):)
|
All times are GMT +2. The time now is 20:37. |