![]() |
aseara, pe mgm, Simon "Elvetianu'", cu Jean Louis Trintignant, in regia lui Claude Lelouch.
foarte taare! observ ca trintignant a lucrat cu regizori imensi....rohmer, kieslowsky, lelouch. |
aseara, tot pe mgm:), "La cage aux folles", cu Ugo Tognazzi, Michel Serrault si Michel Galabru.
excelenta comedie, cu toti trei de mai sus in forma maxima! |
"The Ugly Truth". O porcarie de nedescris. X( :-&
|
Niste scurt-metraje de animatie, cateva sketch-uri din "2DTV" si un hentai, "Another Lady Innocent". Se pun?:))
|
Bruno - pierdere de timp
|
am vazut prin diverta, dar si in alte parti, dvd-uri pe ale caror coperti scria "Patru ore de film la doar 29.90 de ron".
ca sa vedeti cum se cuantifica preturile mai nou, dupa cantitate, nu si calitate:) |
Revazut acusica Portocala Mecanica. Yummy! :D
|
Originally Posted by Judex:
|
Originally Posted by Dragomara:
|
Originally Posted by miercuri:
hehe, si eu l-am revazut tot ieri. toata lumea urmareste cinemax! :-O |
gresit
pe toti ne-atrag portocalele mecanice |
pai sunt portocale magnetice sau mecanice?
|
Magnetizarea se poate obtine si prin frecare, deci mecanic.
|
....Just medicate !
Portocala mecanica e filmul ala sadic ? :-ss
________________ .....Just medicate ! |
Portocala mecanica e capodopera aia sadica! :D Si tot pe Cinemax l-am revazut si eu in urma cu doua saptamani.
|
...ca doar nu s-o fi apucat Kubrick sa ne gadile frumos la bilutze
|
Ich bin die Andere (2006) Cealaltă femeie http://www.imdb.com/title/tt0484434/
o variantă modernă a complexului lui Oedip în versiune feminină. un film despre Dragoste cu "d" mare. un film ce abundă în citate, în care până şi poliţiştii marocani care şi-au făcut stagiul în Germania citează din Schopenhauer. :) scenariul excepţional nu poate fi pus în umbră de jocul, pe alocuri rigid, al actorilor. fiind vorba transpunera unei legende antice îi scuz şi dramatismul un pic prea evident şi exotismul forţat. oricum mi-a plăcut mesajul pe care-l trimite Carolin lui Robert, aflat pe patul de spital, asta după ce-l trecuse la propriu, prin foc: "acum am învăţat să te iubesc"! :) în două cuvinte: de văzut! |
The Bad Mother's Handbook(Manualul unei mame rele).Un film care iti da o lectie despre viata,mai modern,dar totusi merita vazut!
|
Aseară am văzut Australia, dar nu cel cu Nicole Kidman, ci filmul documentar despre echipa de fotbal homeless a României care a participat la un turneu în Australia. A fost interesant, chiar mi se părea un film de ficţiune, totul a fost natural, câteodată mă aflam implicat direct în poveste, că stau de vorba cu personajele, astfel că nu am schimbat deloc canalul. A fost şi amuzant, că doar era un film despre români şi până la urmă, românul e tot român, face ce face şi tot iese în evidenţă, mai ales la un meci de fotbal, dar şi când pleacă de la meci şi cântă "Campionii, Campionii" după ce au învins o echipă. O scenă care mi-a plăcut a fost cea de la finalul meciului cu SUA, când la hotel un român a spus, în timp ce încerca să facă conversaţie cu o australiancă, "We beat USA.", iar ea a răspuns "Oh, good job Romania." Semn că nici SUA nu se are bine cu Australia.
Chiar a fost surprinzător de plăcut acest documentar. |
The Young Americans
asa si asa de retinut jocul pustiului Craig Kelly |
All times are GMT +2. The time now is 14:57. |