![]() |
Originally Posted by musetell:
ti s-a intamplat ceva frumos in seara asta? daca mai sti un loc unde putem sa mergem sa ma anunti,ev.film,strand,concert etc. |
Originally Posted by irene marlyne monroe:
|
astea da dar sa ai si cu cine merge sau bani etc.eu vreau dar cine stie,ramane de vazut,daca ma invita cineva cu atat ,mai bine.pupici
poate mai stabiliti ointalnire cu toti,si poate mergem impreuna prin locurile acelea.eh sa fie toate bune si frumoase |
Bunä idee! Gloria, StefanDo, vä place si vouä, nu-i asa? Urmätorul cineforumeeting îl facem în Hawaii - CineMagia pläteste drumul, noi plätim consumatia (I.M.M., vrei un Cico?), si cazarea o facem pe plajä.
Hai, mobilizati-vä-ti! |
Originally Posted by Pitbull:
merge si e o super idee :D .sa vezi ce inspiratie avem pe plaja in hawaipt filme scenarii etc ,ca in paradis.cum ne bucuram de nisipul fierbinte,-plaja apa etc :) |
eu mi-am pus pe birou o tavitza primita cadou de la un prieten. E plina cu nisip pe care scrie cu scoici "Bitch!". Ma inspira... Si-mi ajunge... :D
|
Originally Posted by StefanDo:
inseamna ca te multumesti cu putin,mie imi miroase deja a nisip si plaja de hawuai nu dintr-o tavita ci to be of real there :D ar fi asa de frumos.dar e bine ca pe tine te inspira si tavita e un inceput. :P |
:)
eu sunt de acord cu o iesirile in week-end (la berarie daca se poate :P sau..oriunde altundeva)..dar eu zic ca pentru inceput sa facem "primii pasi" ai reuniunilor in bucuresti..:) irene, uite iti raspund aici si pentru mail: saptamana asta o sa-mi fie mai greu cu iesirile seara la film in timpul saptamanii, adica n-o sa am timp.. :( :( :( imi pare rau ca sambata nu stiu daca pot s-ajung la concert la ATB, e super tipul si tare as fi vrut sa-l vad. :love: :love: :love: |
si unde e concertul?
pai cum mai tu vrei la berarie?e mai calumea pe plaja din hawai :D ok daca e ceva ma anuntati si pe mine.iar daca eu pot sa vin vin cu cea mai mare placere |
:)
pai cum sa nu vii? :? :? :? pai chestia cu hawaii este mai putin tangibila zic eu asa ca..de ce nu bere? :love :love: :love: cu filmul sa stii ca mi-ar placea sa mergem intr-o sambata dupa-amiaza la Lista neagra. |
mai eu vin numai sa si pot sa vin,adica sa nu fie nimic imprevizibil.ori ca la berarie ori la plaja din hawai etc.
|
mai eu vin numai sa si pot sa vin,adica sa nu fie nimic imprevizibil.ori ca la berarie ori la plaja din hawai etc.
cat despre filme ,pls.selecteaza mai rozali,vesele,comice,etc,care sa ne faca fericiti,e nu triste sau sa plangem ,nu e suficient ca avem noi probleme?mai dam bani si pt a mai viziona si dramele altora?nu mi se pare prea fine sau distractiv.acum asta-i parerea mea. |
eu m-am cam saturat de tot ce e violent ,negatic etc.vreau ceva mai frumos,sufletelul meu are nevoie de ceva mai roz. :D
|
happyend
|
scuze, cred ca-s cam indragostita, ..am uitat c-ai zis ca vrei comedii..pai atunci o sa merg fara tine la Lista neagra, ce sa fac :(
|
eu as vrea o lista roza ,o viata mai frumoasa etc,m-am saturat de toate a cele care ne fac viata dura .si de aceea as prefera filme happyend sau comendii care sa ma faca ffericita nu indispusa.intelegi?am avut eu suficiente problemute,dar si momente placute,dar vreau ceva mai frumos,ceva mai lipsit de griji,ceva ca intr-un paradis sa fi fericit si toate sa mearga bine si frumos.sa ma bucur de viata
|
***Welcome to the CINEMAGIA chatroom***
You are logged in as 'cazeemeer' |
mai intr-un fel si asta este un farmec al vietii, sa ai probleme si sa lupti sa le depasesti..devii strong si independent si asta este ceva foarte important..
dar ok, mergem la un film rozaliu :). il luam si pe pitbull? :) |
Mie nu-mi plac filmele rozalii!
Imi plac numai filmele verzulii cu picätele maro. |
pai cum vrei daca e toata gasca de pe cinemagia daca se doresc la film.
sau asteptam invitatii pt plaja din hawai? |
| All times are GMT +2. The time now is 05:51. |