![]() |
Pana la 25 in finala? :o Nu prea cred ca e posibil :roll: Uite ce ne chinuim pana la 17 - si nu e week-end! :evil:
|
TLD... cam visezi :lol:
Nici n-am ajuns la 17 si tu vrei sa ajungem la 49 ?!?! :o |
Cea mai buna din 49 -> pana la 25. :wink:
|
Pai doar nu o sa se castige asa usor finala! Ce credeati! :P
|
Apropo meciul e deschis pana diseara la 6! Si dupa cum se vede Liv si-a asigurat locul in semifinale, chiar dak nu o mai voteaza nimeni! ;)
|
de ce nu votam pt toate sferturile?
merge mai repede si oricum nu e prea mare suspansul; e ca un "Eyes wide shut" - schimbi postul dupa 5 minute. wtf? |
Mah repede niste useri noi p-aici k sa voteze ca altfel ne ia mama dreku!!!!!!
TLD,48 de voturi?....Pai gandestete k-s doua in finala...daca merg cap-la cap asta inseamna aproape 100 de useri-si activi nu-s mai mult de 30.... |
Ce e asa de greu de inteles? Cea mai buna din 49, inseamna ca prima care ajunge la 25 wins! Adica vor fi maxim 49 de voturi. Nu 100! :roll:
|
Asa, acum could we go on?
Gata a castigat Liv! |
Gata si cu meciul asta! Sorry ca intarziai cam mult, dar asta e! Cand esti ocupat chiar esti ocupat! :lol:
Acum: Sfertul nr 2 Aliasul nostru d epe pro :P, bla, bla, bla n-am idei de text! :roll:, Jenik... vs Experta din expertul :P, Kelly..., Hu... :roll: So... incepeti si votati! ;) |
Kelly Hu :lol:
|
Jenifier.
|
Jennifer Garner
|
HUUUUUUUUUUUUUUUUUU! :oops: :oops: :oops:
|
Kelly Hu.
|
Hooray pt Liv chiar daca n-am ajuns sa-mi dau votul!
As for this one, my vote goes to Kelly Hu!!!! |
Kelly Hu
|
Hu din "scorpion king"
|
Vot
Cum dracu' au ajuns paparudele astea doua atat de departe ?! Il banuiesc pe TLD de ceva shmenuri ! :evil: Nici una nu merita vreun vot de la mine ! :evil:
|
Originally Posted by Edgar:
Gata,jeeezzzz,k doar nu's retardat,am priceput. Garner. |
All times are GMT +2. The time now is 00:06. |