![]() |
Corect.
|
|
cred ca e o mica problema cu imaginea ta. pana una-alta mi-am adus aminte de:
![]() |
Nea Charles poate ne lamuresti pe parcurs.Pana una alta,imi permit sa intru si eu cu o poza.
![]() |
Hint:Complotul Prafului de Pușcă.
|
Guy Fawkes.
Si ca sa citez putin din V for Vendetta:Remember, remember, the Fifth of November: the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot". |
Si eu stiam versurile alea ca pe o poezie :D.Hai cu poza sefule.
|
![]() |
Originally Posted by ghost90:
am uitat complet. personajul meu se numeste Dilbert, eroul bd-urilor cu acelasi nume. |
Hai sa dau un indiciu ca vad ca nimeni nu raspunde.E unul din cei mai buni scriitori de benzi desenate,daca nu cel mai bun.
|
alan moore. din pacate, nu-i cunosc opera. ceva recomandari pentru un neofit in ale bd-urilor?
![]() |
Charles daca vrei sa intri in lumea benzilor desenate sa stii ca nu e cale de intoarcere.E de ajuns sa citesti una buna si devii dependent.Acum depinde si de tine ce fel de benzi desenate te intereseaza,cu supereroi,crime thriller,drame,western etc.
Nici eu n-am citit tot de Alan Moore,doar Watchmen si putin din League of Extraordinary Gentlemen. Daca vrei niste recomandari lasa-mi un pm cu genurile care te intereseaza si o sa vad ce pot sa-ti recomand ca sa nu mai fim off-topic aici. |
1st clue: 250+
LE: 2nd clue: railfan |
|
![]() B-) |
Di Canio
![]() |
Billy Wilder.
![]() |
Lucky Luciano si daca tot suntem la capitolul asta :
![]() |
John Dillinger
![]() |
some clues mate? :)
|
era supranumit Enigma în halatul de baie.
|
Vincent Gigante?
|
|
![]() |
Norman Bates,Leatherface,Buffalo Bill.Toate aceste personaje au ceva in comun.Si anume pe nenea de mai sus.
|
|
Da.Simpatic omu',nu? :)
|
Doaaaa, simpatic pana in strafundurile inchisorii
|
|
Beach Boys
|
![]() |
Ne dai si noua niste indicii,te rog?
|
of course.
regizor american. a realizat un western celebru. |
Peckinpah!
|
yes!
|
![]() |
1. capitalism
|
2. scriitor?
|
2. schizofrenie
|
Howard Hughes?
|
No, Gilles Deleuze. Oricum, departe de mine sa-l stiu, doar am stiut sa folosesc google :)) ups, ar trebui sa spun bing, pentru schimbare de atmosfera.
O sa pun totusi o poza :) evident, se poate ghici si filmul, poate ar trebui s-o pun si acolo :)) ![]() |
Renato Salvatori
filmul pare a fi Rocco e i suoi fratelli. |
Evident si evident :) Ce barbat bine :) e de inteles ca Annie Girardot s-a indragostit de el si s-au casatorit dupa filmul asta.
|
![]() |
Mie mi se pare cunoscut. Sudamerican? artist plastic?
|
spaniol, muzician
|
Desigur, of :) Paco de Lucia
|
|
![]() |
Va dau si eu hinturi ca charles :)
1. Nutrition |
All times are GMT +2. The time now is 17:28. |