Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce te Enerveaza Ingrozitor? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96010)

arnoldroland 27 May 2011 14:51

Originally Posted by iiii:

perfect de acord cu white1 !!!!

sa inteleg ca esti in clasa a 10 bai svartzanegare... mic mic. pune mana si invata sa fi mai temperat. eu am zis negru pe alb ca ma enerveaza oamenii care dau add fara motiv, si te-am mentionat pe tine, pt ca ai avut nesimtirea sa raspunzi aici pe forum.
nu uita cum faceai ca toti dracii ca vrei puncte pentru dvd-uri.

asa ca incepe cu SIC si se termina cu TIR

ca sa ne intelegem, sunt perfect de acord cu tine pana intr-un punct: nu trebuia sa ma jignesti asa cum ai facut inca din primul tau mesaj la adresa mea si pana la cel recent in care, in lipsa mea m-ai facut "ratat", nici pana acum nu mi-am dat seama cum ti-ai permis, DAR, am trecut si peste asta, sper, totusi, ca pe viitor sa nu ma mai incluzi in discutii, doar daca mi te adresezi personal si fara aberatii/ jigniri, bine? sper ca da :)

dragonfly_drk 27 May 2011 14:52

da, pai nu ziceam ca esti tractorist? vezi ca stiu?=))

arnoldroland 27 May 2011 14:54

Originally Posted by dragonfly_drk:

ha, gata cu `tractirismul`, deja e enervant, scoala e mai importanta, dupa aia, presedinte!

iiii 27 May 2011 14:57

Originally Posted by arnoldroland:

perfect de acord cu white1 !!!!

sa inteleg ca esti in clasa a 10 bai svartzanegare... mic mic. pune mana si invata sa fi mai temperat. eu am zis negru pe alb ca ma enerveaza oamenii care dau add fara motiv, si te-am mentionat pe tine, pt ca ai avut nesimtirea sa raspunzi aici pe forum.
nu uita cum faceai ca toti dracii ca vrei puncte pentru dvd-uri.

asa ca incepe cu SIC si se termina cu TIR

ca sa ne intelegem, sunt perfect de acord cu tine pana intr-un punct: nu trebuia sa ma jignesti asa cum ai facut inca din primul tau mesaj la adresa mea si pana la cel recent in care, in lipsa mea m-ai facut "ratat", nici pana acum nu mi-am dat seama cum ti-ai permis, DAR, am trecut si peste asta, sper, totusi, ca pe viitor sa nu ma mai incluzi in discutii, doar daca mi te adresezi personal si fara aberatii/ jigniri, bine? sper ca da :)

fi atent la ce zic , ca sa ne intelegem amiabil. ca te-am facut cum te-am facut.... asta poate nu e numai parerea mea :) daca am face un topic si am pune un vot... arnoldroland e ratat? da sau nu, nu o sa existe surprize.

asa ca, unde te prind ca zici o prostie sau te iei cu cineva la discutii in contradictoriu si nu ai dreptate te fac ratat. ok?

dragonfly_drk 27 May 2011 14:57

ha, gata cu `tractirismul`, deja e enervant, scoala e mai importanta, dupa aia, presedinte!

holly crap... zi-mi cand termini scoala sa pot fugi din tara. ce-i drept, ai toate sansele sa devii presedinte...=))

copila_satanista 27 May 2011 15:02

Cere-i lui iiii un "i" de la el sa pui la "devi" acolo ca iese cu scandal acushica :))

Vortex 27 May 2011 15:02

Hei!Eu vreau sa devin presedinte!:)

iiii 27 May 2011 15:02

holly crap... zi-mi cand termini scoala sa pot fugi din tara. ce-i drept, ai toate sansele sa devi presedinte...=))

mai, poate vrea sa fie presedinte de asociatie de locatari :)

dragonfly_drk 27 May 2011 15:04

Originally Posted by copila_satanista:

Cere-i lui iiii un "i" de la el sa pui la "devi" acolo ca iese cu scandal acushica :))

neaah... cand are omul dreptate, tac din gura si corectez. multumesc,:) copilo.

dragonfly_drk 27 May 2011 15:06

Originally Posted by Vortex:

Hei!Eu vreau sa devin presedinte!:)

pe tine te sustin in campanie si apoi fug din tara...:))
(glumeam)
da, sincer... va sugerez la toti sa nu va faceti presedinti;) (if you all know what i mean...)

Vortex 27 May 2011 15:08

Inca nu am invatat sa-ti gust glumele...:)):P

dragonfly_drk 27 May 2011 15:09

nu-i nimic, nu-i nimic... avem vreme. pana la campania electorala o sa inveti...

arnoldroland 27 May 2011 15:12

vad ca nu e cale de comunicare cu "iii", cel putin ma simt usurat pentru ca am incercat macar ceva, ce-i drept, nu s-a reusit nimic:| (sper ca se intelege...)

iiii 27 May 2011 15:18

vad ca nu e cale de comunicare cu "iii", cel putin ma simt usurat pentru ca am incercat macar ceva, ce-i drept, nu s-a reusit nimic:| (sper ca se intelege...)

inseamna ca tu nu ai inteles nimic. restul poate au inteles .

dragonfly_drk 27 May 2011 15:24

ce-mi plac oamenii care apeleaza la cei din jur ca sa fie intelesi...:))
Arnolde, eu nu inteleg nimic. eu mi-am rezolvat treburile cu tine si sper sa nu mai fie nevoie sa avem discutii pe viitor. ce ai acum, e intre tine si iiii... nu apela la cei din jur, ca nu cred ca cineva o sa sara. si daca nu sunteti in stare sa va rezolvati problema in mod manierat, va sugerez sa va intalniti "la o bere";)

arnoldroland 27 May 2011 15:27

o secunda, nu am apelat un moment la cei din jur, iar daca te referi la faptul ca am zis "sper ca se intelege", tot la "iii" m-am referit. Punct

iiii 27 May 2011 15:29

trebuie sa scri punct? vezi ca e exista o tasta cu un punct pe ea. poti sa o apesi si iese : .

arnoldroland 27 May 2011 15:32

trebuie sa scri punct? vezi ca e exista o tasta cu un punct pe ea. poti sa o apesi si iese : .

Am pus deja, nu se vede? holbeaza-te mai bine, apoi ironizeaza.
Apropo, si tu ai uitat un "i", il poti adauga din id, na, ca pot si eu ironiza...

dragonfly_drk 27 May 2011 15:35

asta-i forum de gramatica sau de filme? va sugerez pm-urile. la mine merge intotdeauna.
hai, vizionare placuta... :)

arnoldroland 27 May 2011 15:36

asta-i forum de gramatica sau de filme? va sugerez pm-urile. la mine merge intotdeauna.
hai, vizionare placuta... :)

Multumim (auzisi, iii?) :)

All times are GMT +2. The time now is 18:32.