![]() |
Originally Posted by iiii:
|
da, pai nu ziceam ca esti tractorist? vezi ca stiu?=))
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
|
Originally Posted by arnoldroland:
fi atent la ce zic , ca sa ne intelegem amiabil. ca te-am facut cum te-am facut.... asta poate nu e numai parerea mea :) daca am face un topic si am pune un vot... arnoldroland e ratat? da sau nu, nu o sa existe surprize. asa ca, unde te prind ca zici o prostie sau te iei cu cineva la discutii in contradictoriu si nu ai dreptate te fac ratat. ok? |
|
Cere-i lui iiii un "i" de la el sa pui la "devi" acolo ca iese cu scandal acushica :))
|
Hei!Eu vreau sa devin presedinte!:)
|
|
Originally Posted by copila_satanista:
|
Originally Posted by Vortex:
pe tine te sustin in campanie si apoi fug din tara...:)) (glumeam) da, sincer... va sugerez la toti sa nu va faceti presedinti;) (if you all know what i mean...) |
Inca nu am invatat sa-ti gust glumele...:)):P
|
nu-i nimic, nu-i nimic... avem vreme. pana la campania electorala o sa inveti...
|
vad ca nu e cale de comunicare cu "iii", cel putin ma simt usurat pentru ca am incercat macar ceva, ce-i drept, nu s-a reusit nimic:| (sper ca se intelege...)
|
|
ce-mi plac oamenii care apeleaza la cei din jur ca sa fie intelesi...:))
Arnolde, eu nu inteleg nimic. eu mi-am rezolvat treburile cu tine si sper sa nu mai fie nevoie sa avem discutii pe viitor. ce ai acum, e intre tine si iiii... nu apela la cei din jur, ca nu cred ca cineva o sa sara. si daca nu sunteti in stare sa va rezolvati problema in mod manierat, va sugerez sa va intalniti "la o bere";) |
o secunda, nu am apelat un moment la cei din jur, iar daca te referi la faptul ca am zis "sper ca se intelege", tot la "iii" m-am referit. Punct
|
trebuie sa scri punct? vezi ca e exista o tasta cu un punct pe ea. poti sa o apesi si iese : .
|
Originally Posted by iiii:
Apropo, si tu ai uitat un "i", il poti adauga din id, na, ca pot si eu ironiza... |
asta-i forum de gramatica sau de filme? va sugerez pm-urile. la mine merge intotdeauna.
hai, vizionare placuta... :) |
|
All times are GMT +2. The time now is 18:32. |