Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Vreau sa fiu actrita (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85519)

Proletar 07 Jul 2007 16:33

irene, eu cred ca ar trebui sa schimbi stilul...
stiu, ai incercat ceva in genul jurnalului llui tetelu', ok, ti-a mers o perioada, dar deja se simte o pierdere de viteza..

irene marlyne monroe 07 Jul 2007 16:56

Originally Posted by keepwalking:

irene, eu cred ca ar trebui sa schimbi stilul...
stiu, ai incercat ceva in genul jurnalului llui tetelu', ok, ti-a mers o perioada, dar deja se simte o pierdere de viteza..

daca eu va sunt draga si aveti chef de taclare p forum numai conteaza nici stilul felul nimic ci doar esenta mea-eu acceptata din toate punctele de vedere.
nu stiu ce s-a ntamplat cu voi ca parca a inceput sa fie pustiu pe pagina mea.dar sunt convinsa ca va intoarceti in curand.sau poate ca si eu cand intru intru cand mai putin rar etc.depinde

irene marlyne monroe 07 Jul 2007 16:58

Originally Posted by films4all:

da...well...poate ca se stie ca noi eram porumbeii forumului si..acum vor sa ne lase singuri..:)) ..:P :lol: ...ehhh...te faci u bine!:)

pai un porumbel isi lasa singura porumbita?

irene marlyne monroe 07 Jul 2007 19:05

pai daca tot suntem doi porumbei pe cinemagia hai sa te vad mai des pe aici ca asa e ca si cum as fi singurica pe cinemagia si nu imi place.

Pitbull 07 Jul 2007 21:23

A venit tata-vulturu' sä-si päzeascä porumbeii. ;)

irene marlyne monroe 07 Jul 2007 22:28

Originally Posted by Pitbull:

A venit tata-vulturu' sä-si päzeascä porumbeii. ;)

:D esti tare la faza asta.asta da pitbul,.pupicuri.

films4all 08 Jul 2007 12:23

Wow..ce revenire spectaculuasa.. :shock:
ceea ce nu pot sa zic si despre me...acasa imi merge din ce in ce mai greu netul..cred ca in curand..am sa dispar de tot din lumea asta virtuala..sau..cel putin un an..so..I.M.M cu drag...o sa te sustin cat ma mai tin puterile (sau firele)
Mai da de ce esti bolnavioara ca...nu am prins discutiile anterioare... :?

Pitbull 08 Jul 2007 14:19

Una dintre caracteristicile discutiilor pe net (în forumuri, bloguri, etc.), e cä nu fug nicäieri. Pe vecie rämân gravate pentru posteritate, în paginile anterioate... antricoate... an-te-ri-OA-RE... asteptând sä le prinzi tu.
Pe toate.
De coate.
Mäi frate.

irene marlyne monroe 08 Jul 2007 14:23

Wow..ce revenire spectaculuasa.. :shock:
ceea ce nu pot sa zic si despre me...acasa imi merge din ce in ce mai greu netul..cred ca in curand..am sa dispar de tot din lumea asta virtuala..sau..cel putin un an..so..I.M.M cu drag...o sa te sustin cat ma mai tin puterile (sau firele)

da intr-adevar pitbul a revenit cu noi forte de sustinere.
cat despre tine porumbelul meu ce sa zic gandeste pozitiv,totul este posibil si se intampla in asa fel incat sa fie bine,asa ca speranta moare ultima sigur se va face tot posibilul pt sustinere si mentinberea puterii a internetului fara poate inca si de a mai plati,sau poate va merge,sau tu intentionezi sa te retragi undeva in neant?pleci pe undeva?
si eu as vrea si la mare ,si sa ma fac mai repede bine ,sa am din nou masinuta mea ,bani,dragoste-un iubit etc.sau cel putin daca tot tatonez pt santate sa se aranjeze lucrurile in asa fel sa imi fie bine,sa am parte si aici de multa sanatate,noroc,bani,si masinuta nou decapotabila :D sau cine stie sa fie toate bune.daca tot stau prin tara m-ar face tare fericita un contract cu vreo televiziune etc,ceva tare si usor adica sa ma ocup si de mine dar sa imi mearga bine si treburile(afacerile).eh.sau sa fiu cu honorius si el imi va oferi taote cele.glumeam.nu stiu sper sa se intample sa fie o solutie salvatoare pt mine si tot.

films4all 08 Jul 2007 18:22

Vad ca ai planuri...:)..multa bafta in privinta acestora...
Nu plec nicaieri..nu va las..:)

irene marlyne monroe 08 Jul 2007 19:40

Vad ca ai planuri...:)..multa bafta in privinta acestora...
Nu plec nicaieri..nu va las..:)

mai planuri sunt dar nu se stie lucrurile cum sunt.
dar sunt convinsa ca indiferent ce intorsatura vor lua lucrurile va fi din bine in mai bine si totul va fi ok.imi doresc sa am parte de lucruri bune fara neplaceri.uf ca mi se ia.daca nici macar sora mea nu m-a sustinut ci din contra a incercat sa demonstreze dorinta sa de a avea superioritate autoritate etc fara sa ii pese de nimic.oare crede ca daca este mai in varsta decat mine poate sa aibe si autoritate asupra mea?se inseala nu conteaza varsta ,nici pozitia sociala ci valoarea umana -calitatea cu care esti inzestarat etc.oricum stiu ca sora mea a exagerat cu duritatea ei stiu ca are cat de cat inima,mai putin decat mine ce-i drept dar tot nu inteleg de ce se comporta uneori aiurea,oricum poate si din cauza stresului,instabilitatea etc,nu conteaza.totusi este sora mea .sa speram ca va fi totul ok sa ne intelegem si sutine,fara a ne manca uni cu alti sau frati surori ca nu e bine atunci.
oricum eu voi merge mai departe indiferent de cum vor sta lucrurile.si sper ca ingerii mei pazitori sa fie alturi de mine si sa aibe grija de mine.

uf.mi-ar placea o viata mai frumoasa si mai usora sunt satula de toate dificultatile ei.eu sunt acum preocupata de mine dar cu siguranta ca va fiin asa fel sa fie totul bine ssi sa fiu bine.etc.cum spuneam tot timpul este o solutie salvatoare in orice.iar eu am incredere ca aceasta solutie va veni si la mine.si totul va fi bine.

films4all 08 Jul 2007 22:37

Nu inteleg prin ce este sora ta mai dura decat tine..si cum a demonstrat asta?

Pitbull 08 Jul 2007 22:44

Originally Posted by irene marlyne monroe:

sa ne intelegem si sutine,fara a ne manca uni cu alti sau frati surori ca nu e bine atunci.

Normal cä nu e bine atunci.
E räu atunci.
ok pupici merci

irene marlyne monroe 08 Jul 2007 22:50

pai nu mai asa ca fire omeneasca,oricum este cat de cat ok,numai conteaza,doar ca se comporta mai rece decat este si ne cam agitam eu cu personalitatea mea ,ei ii place sa fie atoritara etc,mie ,independenta nu imi zica cineva ce sa fac sau sa imi dea comanda etc.oricum nu conyeaza sunt convinsa ca fiecare isi va sti felul de a fi ,rolul fiecareia,si ne vom accepta sau vom vedea u merg mai departe caci.mi-am data seama atunci cand m-am batut cu tipa acea in club si am lasat-o sperand ca inceteaza si ea am luat-o mai rau.dica eu daca ma las e ca si nu ma mai gndesc la persoana mea si ma sacrific pt alta si trebuie deci sa merite,dar nu va fi cazul ,sau eventual ma opresc cand totul este sub control spre a no mai luao dupa ceafa.am glumit dar cam asa e..

Pitbull 09 Jul 2007 00:41

Clar.

musetell 09 Jul 2007 19:26

sunteti simpatici amandoi :)

Pitbull 09 Jul 2007 19:45

Stim.

musetell 09 Jul 2007 19:53

:)

lady_mystyque 09 Jul 2007 19:55

Originally Posted by Pitbull:

Stim.

cata modestie... :lol: glumeam glumeam

musetell 09 Jul 2007 20:44

:) :) :)
asta pentru ca in seara asta le zambesc tuturor, mai ales persoanelor simpatice..

All times are GMT +2. The time now is 22:13.