|  | 
| 
 ah la naiba :)) puteam sa jur ca el e; si seamana totusi cu asta cu fata schimonosita :)) | 
| 
 Gata l-am gasit si nu mai poti sa zici ca nu-i el! Dee Dee Ramone da' tot cedez [-( | 
| 
 Nu mai zic.El e :) | 
| 
  | 
| 
 Iuliu Hațieganu?? :)) | 
| 
 Da.Hai cu poza. | 
| 
  | 
| 
 1 Attachment(s) | 
| 
 Dr Wilson tanar. Peter Muller cumva? | 
| 
 Robert Sean Leonard. rolul e din  Dead Poets Society (1989). nu era doctor:) | 
| 
 Dr Wilson e personajul lui din House MD | 
| 
 stiu. era o gluma cand zisei ca nu era doctor si in filmul de unde era respectiva poza | 
| 
 | 
| 
 | 
| 
 | 
| 
 Foarte dragutel. Marc-André Grondin. Sper ca n-am gresit pentru ca cedez, scuze. | 
| 
 Groaznic de dragutel! Da, el e.. | 
| 
 Cel din mijloc e Joe Pesci..cred | 
| 
  | 
| 
 Eu zic ca cel din mijloc, postat de Anna-Maria, seamana cu Chris Penn iar ultimul e coleg de-al lui ghost :) | 
| 
 Nu chiar :)).Solist la o trupa romaneasca de Death Metal. | 
| 
 E din L.O.S.T? :P | 
| 
 nope..solistul de la Truda :) | 
| 
 fotzey. ce nume este asta? tatuaje si iarba la greu. ghost, de cand pui poze in topicul asta, mi-am facut o idee despre muzica "tanara".oricum,bine ca ai renuntat la pozele cu nazisti! | 
| 
 | 
| 
 1 Attachment(s) Hayao Miyazaki polonez premiat/nominalizat pt. scurt metraje animate scurt metraj animat nominalizat in 2003 la Oscar Attachment 1498 e vb de Tomasz Bagiński | 
| 
 | 
| 
 Nicole Kidman | 
| 
  all right B-) | 
| 
 Kenny Dalglish. | 
| 
  | 
| 
 | 
| 
 Buzele si ochii sunt izbitor de asemanatori cu ai lui Bjork. Asa-i?:D Later edit: Cedez (n-am inspiratie) | 
| 
 | 
| 
 | 
| 
 seamana cu Mick Jaegger.un pic... | 
| 
 Nu-i el, dar tot un solist vocal. | 
| 
 Sid Vicious.Cedez. | 
| 
 Hai sa vad daca il mai tine cineva minte pe baiatu' asta  | 
| 
 Cate tone de saliva romaneasca au plouat pe poza acestui onorabil :)) | 
| 
 Fiind doar un copil la acea vreme,inca ma mai bantuie amintirile acelui meci,sechelele ramanand evidente. | 
| 
 | 
| 
 | 
| 

Quote:

Urs Meier in basca mea. | 
| 
 Aha, inteleg ca-i un bulangiu. Da-l in basca mea. Fatucii de mai sus i-a mai ramas Everestul, pe care o sa-l faca probabil in 2013. Ca in rest...nu prea mai are ce face. E din Rasnov. | 
| 
 Crina Coco Popescu? | 
| 
 Corect. off - Din cauza masinariilor "reverse search" topicurile de genul asta si-au cam pierdut farmecul. Dar puteti urca poza pe un editor online, sa zicem aici, si s-o zapaciti un pic: un flip, un crop, o desaturare etc. Dureaza maxim trei minute. | 
| 
  | 
| 
 General care l-a asasinat pe infaptuitorul primei uniri ale celor 3 principate romane. | 
| 
 generalul Basta... | 
| All times are GMT +2. The time now is 07:29. |