![]() |
mda... mda...
e si asta 1 idee dar alta data... |
3 Attachment(s)
poate intereseaza pe cineva ingredientele, asa ca, le scriu:
-varza alba -telina radacina -morcov -ardei capia -rosie -frunze de ceapa verde -frunze de usturoi verde -marar verde -frunze de oregano proaspat -piper macinat -ulei de masline -otet balsamic -o pulpa de pui la gratar Attachment 1875 Attachment 1876 Attachment 1877 |
Ar trebui sa-mi fac si eu, am cam toate ingredientele alea in casa :) Mi-ai facut o poftaaaaaaaaaa =P~
|
Yummy yum yum! C\nd revine 4i de prin haznaua numita Vama Veche, sa vezi ce-ti face ca ai bagat reteta cu pui, rvn! >:)
|
@anaemona
si pulpița? :D |
La aia imi si imaginam cum o sa renunt si o inlocuiesc cu ciuperci si masline :))
Dar, charles, eu nu m-am declarat nicaieri vegetariana, desi e adevarat ca am fost vegetariana pentru multi ani. |
Originally Posted by Presedintele:
|
Stiu, stiu, dar era disperat zilele trecute ca n-au aia de la catering in meniu decat pui. :D
|
revene, beibi,... arata delicios... chiar foarte... nota 10!
in vama... am evitat puiul! saorma de vita! hamsii! si beeeeeeeeeeere + vin! |
5 Attachment(s)
iiii, imi inchipui cat de bine au alunecat pe gatlejul petrecaretilor lichidele amintite de tine si cata energie ai pierdut de 1 mai-ul asta. tocmai de-aia, am zis sa te revigorez un pic....
Attachment 1884 Attachment 1880 Attachment 1881 Attachment 1882 Attachment 1883 |
Ia uite ce pune ea aici, iar pe mine ma indopara astia cu mici si polonezi la gratar azi... Vorba vine, am mancat un mic inainte sa ma urc in masina, sa nu spuna lumea ca-s anti. :">
|
... și eu care am gătit urzici azi. :))
|
Originally Posted by vave:
|
Originally Posted by vave:
|
Originally Posted by rvn:
Originally Posted by Presedintele:
|
Iti povestesc in particular - acum sunt prins cu Real, o sa vezi. ;)
|
|
Asta e ceva ce nu m-as apuca sa fac niciodata :) nici nu zic de culoarea aia rosie :) n-am avut rabdare sa merg sa citesc de unde vine.
|
reveneeeeeee cu friptana aia.... m-ai dat pe spate...
dar sa va zic ce am papat eu ieri: am fost la hanu lu manuc, intr-o atmsofera de epoca... am stat pe la balconase, si am papat miiiiiiiiiiiiiiiiiici!!!!! deci la 10 lei portia de mici, erau 3 mici, dar erau mici mari... cam 10 cm micul... de abia am putut sa ii halesc... si 1 portie de cartofi prajiti, dar erau cartofi de aia mici, rotunzi , doamne elixir.... si intrau berile una dupa alta.... care aveti ocazia sa ajungeti prin lipscani si apare nelipsita foame, recomand hanu lui manuc... preturi chiar fff ok si mancare buna. gata. |
Hehe, Hanu' lu' Manuc rullzzzzzz! Cand am jucat cu Southampton i-am dus acolo pe englezi. Atunci am aflat si eu ca berea romaneasca e apreciata. :D
|
All times are GMT +2. The time now is 15:24. |