![]() |
@ chucky... subscriu la cele spuse de tine.
@ jansic... sper din tot sufletul sa aiba... m-am rugat toata noaptea sa isi gaseasca de lucru ca tractorist, 24/24 si sa se lase de filme... la care oricum nu se uita.>:) |
ca tractorist ti-ai gasi tu, dar probabil nu ti-au dat `carnet`
|
Originally Posted by arnoldroland:
"net superior" e superlativ? e o expresie... caut-o si o sa o gasesti daca ai tupeu se pare ca nu ai citit ce ti-am scris in pm. pacat. era o lectie elementara de gramatica. poate o scoti la imprimanta si o lipesti de perete... in speranta ca o sa ai cosmaruri cu mine toata viata... >:) P.S. imi pare rau. tu esti cu tractoarele. te las pe tine sa iti indeplinesti visul asta.;) |
dragonfly_drk permite-mi mie :D : "net" draga Shvartzanegar (nu m-am putut abtine) nu este grad de comparatie. Stii tu ceva, dar stii pe langa. "Net" in acest context era similar cu "sigur" , "clar" , "o poate spune oricine" etc.
|
pentru ...fly...: nu o sa am cosmaruri cu tine, tocmai pentru ca nu te cunosc, mesajele sunt nimic, normal ca te uiti putin pe google sau in vreun DEX ca sa trimiti comentarii/mesaje, insa, eu nu am nevoie, ma comport cat se poate de natural (stiu ca pare amuzant, dar nu m-am putut abtine :D )
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
|
|
:-S Si mie nu-mi zice nimiiiiiiiic :((
|
Originally Posted by jansic:
|
Ma enerveaza ingrozitor faptul ca nu am un Net net superior celui pe care il am deja. Dar net mai enervant e atunci cand joci tenis de masa si mingea trimisa de adversar loveste netul si apoi pica la tine in teren.
|
in alta ordine de idei: ti s-a parut amuzant sa dai cu bota in balta si sa te dai mare cu gramatica pe care nu o stii? ok... thumbs up for that.(:| ah, si inca ceva... eu nu am nevoie de dex. daca tu nu intelegi ce scriu, inseamna ca tu ai nevoie de el. iar ceea ce ti-am trimis prin pm, a fost ca sa iti demonstrez ca ai gresit da vad ca nu te lasi.
Quote:
peace... |
Slabut, slabut...esti chiar o dezamagire.
|
Originally Posted by White1:
|
pai tocmai ti-am trimis mesaj prin pm ca am inteles notiunea de "net", in rest nu era nevoie sa-mi spui ce inseamna superlativul si prin ce se "manifesta", deoarece la gramatica am 10 la cel mai bun liceu (respectiv scoala generala Ec. Teodoroiu terminata acum aprox. 2 ani):P
|
Baa, calmati-va! Ce naiba aveti cu omul? Nu a facut decat sa reactioneze la o insulta gratuita a lui iiii. Ca are si el defectele sale, sunt de acord, dar acum a fost provocat. Nu mai fiti voi destepti!
|
Originally Posted by copila_satanista:
Problema e ca nu prea am cui spune acest lucru:)). Dar presimt ca de la anu' vor disparea aceste specimene din clasa mea. PS: De asemenea, am uitat sa specific ca ma enerveaza cei care spun ca la o petrecere ( sau chef cum o numesc ei:-& ) nu te poti distra fara manele / muzica populara / muzica de la Kiss Fm. Acum sper ca am terminat cu frustrarile pe ziua de azi.:| |
Ohh, doar nu ne ceri sa fim prosti?:(
|
@ chucky... imagineaza-ti un chef hard... numai cu pletosi, muzica buna, un adevarat deliciu.
ok, acum imagineaza-ti ca pe la ora 2-3 noaptea vine unu la chef... cocalar de cocalar si pune manele... pana pe la 5-6 si imagineaza-ti ca restul sunt atat de beti incat nu sunt in stare sa il bata pe ala. iiihhh... uite de ce prefer sa merg la chefuri in care e numai si numai lume buna...;) si in care se intra pe baza de "invitatie", dupa un riguros chestionar aplicat la intrare...>:) :)) @arnold, imi cer scuze, dar nu sunt robot sa imi verific pm-urile in ritmul in care le scrii tu. nu de alta dar eu mai si muncesc intre timp. ca sa fiu on: ma enerveaza sesiunea...X( |
perfect de acord cu white1 !!!!
sa inteleg ca esti in clasa a 10 bai svartzanegare... mic mic. pune mana si invata sa fi mai temperat. eu am zis negru pe alb ca ma enerveaza oamenii care dau add fara motiv, si te-am mentionat pe tine, pt ca ai avut nesimtirea sa raspunzi aici pe forum. nu uita cum faceai ca toti dracii ca vrei puncte pentru dvd-uri. asa ca incepe cu SIC si se termina cu TIR |
si eu muncesc>:)
|
All times are GMT +2. The time now is 14:05. |