![]() |
Originally Posted by irene marlyne monroe:
Irene...pãi mai anu trecut Fizz, acu nea Hilarious ãsta...încep sã cred cã eºti materialistã, tocmai tu, muza poeziei, încarnarea lui Euterpe ºi-a Calliopei ... plus k, fiind fisu lu Prigoanã, s-ar putea ( pe cale geneticã ) sã te învîrþi de vreun plici... offf.... nasty irene, nasty |
Hilarous???
OMG, this is Hilarious!!! Felicitari, IMM, you finally made the cover! :happy: |
Originally Posted by silver_boy:
nu mai eu nu sunt materialista ,ci din contra foarte iubareata,si ma atasez foarte usor si ma implic sentimental,si apoi nu e pacat ca baiataul sa ma satisfaca din toate punctele de vedere?adica daca se poate si afectiv,sexual,(am si eu nevoie de un partener doar nu sunt din fier,mai ales in clipe neplacute si dificile,nu stiu daca le mai fac fata de una singura.)si atunci daca o persoana poate s compenseze partea materiala de ce nu?cu atat mai bine se amplifica fericirea.decat sa ma mai chinuiesc de una singura mai ales si cand nu ma simt bine de ce nu mi-as gasi un iubit care sa ma si sustina?pai. si apoi cu frizz nu prea doream prea era afemeiat,si dorea si casatorie,dar cu asta merge o tentativa de iesire ,relationare,etc,plus ca nu vrea neaparat casatorie ci asa intretinere,relationare etc.iar daca pt el nu a fost atat de penibil sa de-a la ziar ca un fel de matrimoniale tinand cont de talia sa eu de ce sa imi fac probleme pt a aparea si incerca?cat despre bani stai linistit caci poate sa aiba un om bani ciu carul daca nu sunt si pt tine si nu te sustine si te lasa sa te descurci de una singura =egal cu zero 0,iar daca are bani si pt el si pt mine cu atat mai bine.numai este nevoie sa ma mai chinuiesc eu singura pt a supravietui cand pot sa fiu impreuna cu o persoana care compenseaza acest fapt,mai ales ca si eu am nevoie de un partener din cand in cand.asa ca mai bine sa fie ok din toate punctelel de vedere decat sa stau cu un sarantoc care sa ma mai si fure de ex.cum s-a intamplat cu un tel mobil.m-am vazut cu unul cateva luni,apoi a venit in casa la mine si m-a lasat fara mobil,si am stat o luna fara tel.eh deci nu intelegeti gresit ,nu ma fac bani si nu ma vor face,dar daca si sunt cu atat mai bine. nu striu daca puteti privi din punctul meu de vedere. deci nu ma compromit,dar daca eu vreau si simt e altceva si daca se mai poate si rasfata ca isi permite cu atat mai bine.asta era faza.si drept sa zic nu mi-ar strica o relatie beton care sa imi faca viata mai frumoasa ,si acum cand nu ma simt bine ca cineva sa fie cu mine.imi voi face poate un tratament si imi va trece cu siguranta,dar am vazut cat e de neplacuta si grea singuratatea.si as vrea sa o umplu cu ceva placut si ok. pana ma voi regasi cu alesul inimii mele pt a intemeia o famile,iar honorius daca se dovedeste a fi cu atat mai bine vom continua sau ne vom limita doar la o simpla relatie etc,.imi este greu cand vad un cuplu perfect si stau si se iubesc impreuna iar eu indur de una singura.de ex a venit sora mea la mine cu iubitul ei,ei bine are atat afectiune dragoste si sustinere incat s-a facut mai frumusica si s-a mai ingrasat ,denota o viata frumoasa ,iar eu dorm cu un ursulet in brate,nu am avut decat o relatie de lunga durata cam un an,o alta relatie scurta dar foarte intensa si in rest nimic,doar aventuri cand si cand ,nimic stabil adica nici nu mai stiu cat de placut e cand esti impreuna,si pe deasupra acum nu ma mai simt nici bine.oh viata asa ,sper sa mi se fac din ce in ce mai frumoasa.ok si sa fiu aleasa. :D sa imi ineti pumni |
Irina: "Am forma un cuplu perfect"
Irina Cristiana Huruiala doreste sa fie aleasa lui Honorius, pentru ca, dupa cum spune ea, e o fire speciala. Are 25 de ani, este zodia Sagetator, iar dimensiunile ei sunt 86-60-86. 'Imi doresc un partener deosebit, cum este Honorius. Cu siguranta, eu si Honorius am forma un cuplu perfect. Am putea calatori peste tot, as merge cu el in America', ne-a spus tanara. DOAMNE, mare este aceasta gradina a TA. :shock: |
Originally Posted by sade:
pai depinde cine se aduna in ea. pai nu suna foarte bine si frumos?eu nu vad nimic rau in asta.dasca tu vezi explicsa-mi,cat despre america tot vroiam sa ajung si eu pe acolo sa o vad.asa s-ar imbina mai multe,s-ar completa,nu as mai fi singura ci cu cineva deosebiyt pt ca si eu sunt speciala,m-ar sustine pe toate planurile etc as si calatori si apoi va ramane de vazut cum se deruleaza lucrurile etc.pai acum pe bune decat sa stau singura ,decat sa stau cu unul care nu ma apreciaza ba ma mai si fura prefer sa aleg o persona care poate sa imi ofere toate cele si sa ma simt bine fara a ma mai chinui ci sa am o viata frumoasa,iar cand va sosi momentul regasiri jumatatii inimii mele voi face pasul imp.pt casatorie etc.pana atunci ramane devazut sa vad cine va fi.iar eu cu honorius sa vedem cum ne intelegem si cat de bine ne completam si ne iubatrim. :D |
heh, vei fi doamna irina honorius causa ;) |
|
Originally Posted by Pitbull:
deja? eram regii forumului... |
Originally Posted by films4all:
mai nu te0am inlocuit dar am completat iubirea noastra platonica cu ceva mai concret ,ceva palpabil,nu doar cu gandul,pt ca am nevoie si de asa ceva ,mai ales ca nu m-am simtit bine si a trebuit sa fac o analiza-investigatie mai complicata si dureroasa si aveam nevoie de suport emotional,afectiv,moral etc.si ce sa vezi pana si soara mea m-a parasit la spital unde urma analiza respectiva,ba mai mult ne-am cam certat si suparat.si deci ea a plecat in spre valcea oricum are de facut ceva acolo .iar eu am ramas singurica cu durerea mea,dar mi-a mai trecut si am ajuns si acasa acum.ufdeci cum spuneam am nevoie de ceva adevarat sa fiu iubita dar nu numai de la departare sau cu gandul ci si cu fapta sau fata in fata -impreuna etc.ce sa zic.oricum va ramane de vazut cand voi fi aleasa.iar tu daca chiar ma mai iubesti ar trebui sa imi arati si sa mi te arati mai mult sa inteleg daca avemvreo sansa impreuna sau nu.sau pana atunci sa imi mai traiesc si eu viata mai frumos si mai fericita etc ok pupici la toate lumea si sper sa aflu adevaratele rezultate ale investigatilor asupra sanatatii mele si sa fac tratamentele corespunzatoare si sa ma fac mai repede bine si sa imi refac sanatatea sau eventual aflu tot ce neregula cu sanatatea mea si sa se faca tot posibilul bine.oh.taote cela bune |
- "sä ne iubim" de la "a iubi" - "sä ne iubärim" de la "a iubäri" - "sä ne iubätrânim" de la "a iubätrâni" Vezi? |
Originally Posted by Pitbull:
no..stiam eu...am visat amandoi atunci...eu am tras concluzii..tu..ai trecut la actiune! |
Si nu fi gelos ca näsosii tomitani care nici nu s-au prins cä I.M.M. fäcea misto de ei. Pe cât de afectuosi amici pot fi doi oameni, pe-atât de nulä poate fi chemistrya reciprocä - mai ales cä ambilor le convine asa. As such, introduis grand!* __________________________________________________ _________ * - "Ca atare, bagä mare!" - în limbile englezä si francezä, în text (n.r.) |
:oops: m-ai facut mamaliga:))
|
oka I.M.M..care mai e viata ta?
|
|
te iubim I.M.M si u stii asta!:)
Sa te faci bine ca sa avem pe cine iubi in continuare!:) iar ai net dala de intri rar..sau..esti mai disponibila acum? |
netul ca netul ,dar acum intru mai des caci stau pe acasa ca trebuie sa stau linistita sa ma odihnesc si uneori mai intru sa mai vorbesc cu voi. pai si eu vreau sa ma fac cat mai repede bine sa aflu cat mai repede rezulatele si sa fac cat mai urgent eventual tratamentul pentru a-mi reveni la viata normala.ba bucur ca ma iubiti si ca ma iubiti in continuare si vreau sa nu imi i-a nimeni locul asta in inimile vaostre ,sa nu fiu inlocuita cu nimeni fiindca doar una -i unica imm :D ok totul va fi bine cu siguranta se va intampla in asa fel incat sa fie bine. |
partea proasta este ca voua poate nu va mai merge netul ca nu prea va mai vad prea des pe pagina mea la discuti.deci eu as sta mai mult pe cinemagia daca si voi o faceti,asa imi umpleti golul de plictiseala.
|
eu as intra mai des dar mi-ar placea sa am si cu cine vorbi,nu de una singura pe cinemagia.
|
da...well...poate ca se stie ca noi eram porumbeii forumului si..acum vor sa ne lase singuri..:)) ..:P :lol: ...ehhh...te faci u bine!:)
|
All times are GMT +2. The time now is 14:33. |