![]() |
Meciul nr. 1 al sferturilor: DECLARAT DERBY-UL ETAPEI!
Va juca in Zorro 2, O frumusete care merita finala!, Catherine Zeta-Jones vs Woaw 2 meciuri unul dupa altul pt frumoasa noastra elfa!, Sa incepem bien sferturile! :D, Liv 'elfa' Tyler Linkurile merg... Avem fete... Avem derby... Yo zic sa ii dam bataie cu sferturile! ;) Prima la 17 castiga! ;) |
Zeta!
|
Liv!
|
Liv Tyler!!
|
Daca sunt numai 4 meciuri e mai simplu sa ti le spun pe toate cele 4 favorite ale mele:
1. Catherine Zeta-Jones 2. Kelly Hu 3. Monica Bella 4. Angelina Jolie In felul acesta economisim timp si spatiu!! :wink: |
Originally Posted by Ilila:
P.s: 2-2 la meciul curent! ;) |
desi e clar ca s-au facut niste aranjamente, continui sa votez:
Zeta. |
Originally Posted by nookie:
Hey! Dak zici si ce aranjamente? :P 3-2 zeta pana una alta! :P |
Liv :D
|
3-3? :P
|
Nu nu nu nu,e 4-3 pentru elfa.Votul meu!Go Liv!
|
Liv Tyler cuz the other THING sux! BIG TIME!
|
Vot
Liv, normal !
|
Opa 6-3 pt liv si ceva schimbari?! :roll: :P
|
Liv
Se preconizeaza o finala Monica-Liv? |
Zeta
|
Liv.
|
Originally Posted by bogie:
asta e aranjamentul. |
Ma ce pot sa fac ca sa va conmving ca nu au fost aranjamente pe aici! Am tot schimbat sistemul de pozitionare a fetelor, pt a nu intra in monotonie... La semifinale va fi aceeasi pozitionare ca si pt optimi, in schimb saisprezecimile si sferturile au beneficiat de aceeasi pozitionare... Vi le-am si ordonat la sferturi si saisprezecimi, dupa nr de voturi si nr de ore. Ba mai mult va dau mai mult ca sigur o semifinala Bellucci vs Jolie si nu finala cum se asteptau multi. Ce aranjamente vezi tu aici... Nu va convine organizati voi turneul 2, da nu cred ca se incumeta cineva! ;) Oricum acest turneu se va termina, si asta in maxim 3 sapt! ;)
P.S: 8-4 pt Liv! ;) |
CZJ
|
All times are GMT +2. The time now is 22:21. |