![]() |
in ciuda faptului ca melodia este difuzata insistent, nu ma enerveaza, chiar imi place.
in schimb, Tudor Chirila, n-a scapat nici acum de naluca fostei formatii, care inca il bantuie. ma deranjeaza libertinajul lui verbal. ar trebui lasat in urma, asa cum s-a intamplat si cu epoca de glorie a primei formatii. nu ma enerveaza ingrozitor, dar, mi se pare aproape hidoasa, insistenta cu care incearca sa pluteasca in deriva pe piata muzicala, folosindu-se de popularitatea Vamii Vechi. |
http://www.mediafax.ro/social/dorin-...talya-11258097
Haoleu, manca-ti-as, nu are astia bani?Sa-si vanda masinile furate de sute de mii de euro, fotoliile poleite cu aur din imensele palate si bijuteriile de zeci de kile care atarna de grumaz.Lasa ca acuma are domnu' presedinte loc liber la postu' de imparat/bulibasa si eba cea mai bengoasa piranda din satra. |
Dupa ce au lansat Copilul care alearga catre mare, eu deja imi faceam sperante ca s-au maturizat ca vor scoate numai melodii ca asta.De unde...
Exceptandu-l pe nenea ala cu Trrrrrraaaaaanquila,nici mie nu prea mi-au ramas refrene cretinoide in minte.De obicei, cei de origine latina reusesc sa scoata versuri usor memorabile.Vara asta nu le-a mers deloc bine, mai ales in Romanica. Sunt tiganii astia amuzanti la culme.Nu au internet acasa(vin la biblionet pentru asa ceva) , dar se plimba in masini de zeci de mii de euro.Au datorii de miliarde la Apa-Canal, dar stau in viloaie.Eu sunt din Costesti(aici e alt rege :)) ) si pe aici tiganii fac cam ce vor.De obicei la o populatie de, sa zicem, 7000 de insi cine are voturile celor cateva sute de tigani ia si fotoliul de primar(tactica aplicata si la nivel macro).Asadar, politia nu prea exista in cazul lor, iar daca privesti mai insistent la vreun satrar, te-ai ales cu spitalizare. |
350.000 $ a costa interventia medicala ???? Nici daca-i transplantau organe de aur nu costa atat.
Subtire rau ''hiturile '' , aproape diafane .Pe langa Vama ar mai merge si aia cu ''Baga bani '' dar am auzit-o de foarte putine ori si inca n-am alergie la ea . Se compara oare cu '' E sofisticata ma ..." ??? Nici pe departe . Te simti ca o femeie frumoasa care trece pe langa un santier si nimeni nu fluiera dupa ea . N-are saraca parte de un : ''Tantiiiiiiiiiiii nu vrei sa-l vezi pe baiatu ' cum da cu trafaletu ' ??? " Merge mai departe, dar increderea ei primeste lovituri brutale . :-O Tudor Chirila are de fapt o singura piesa cantata in zeci de melodii ( sau invers) - cum vor sa-l priponeasca pe el femeile si cum scapa el in cele din urma .Se lupta , se zbate ,dar reuseste sa fuga cu la(n)tul de gat . Femeile insa continua urmarirea ......>:) |
eu cred ca Tudor Chirila isi manifesta frustrarea (artistica) printr-un teribilism adolescentin tarziu. poate si nerealizarile din viata personala.dar, asta numai el poate sti.impresia pe care mi-o lasa mie, este a unui om care sufera (din cauza artei sau din oricare alt motiv).
|
Ba da deja-i exasperant, deschid televizorul si pe toate canalele de stiri, numa breaking news despre Florin Cioaba.Cred ca avem cea mai de cacat mass-media din lume.
|
Desigur, dar si mass-media se muleaza pe spectatori.Altfel spus, asa public, asa presa.
|
Originally Posted by rvn:
Mie nu mi se pare deloc suferind decat de un singur lucru : obsesia lui artistica pentru Litoralul romanesc.Nu ma enerveaza deloc (eu fiind mai greu enervabila),dar nu pot sa nu constat ca tot ce i s-a intamplat notabil artistului s-a petrecut la sau in drumul spre ....mare.La mare,mai precis in Vama se combina el cu toate,marea il asteapta pe el negresit inca de cand il simte ca e pe la Fetesti (''Vara asta''),cand e in criza conjugala fuge evident tot la mare (''Perfect" / a priceput cineva de ce are in clipul acesta caciula ?) nici pe bietul copil interior nu-l iarta si-l pune sa alerge tot ...catre mare.Nu mai spun de fetele unse,care danseaza goale ,pe care le saruta pe stanci si printre alge.... Stie omul ca fara mare n-are nici o sansa/ cu albumul ''Vama '' de anul trecut,unde a incercat si niste texte fara mare ,a dat-o in bara. Ma gandesc totusi ca s-ar putea si mai rau; daca se ''maturizeaza'' o sa se-apuce de piese de-acelea cu Mos Craciun,brazi impodobiti si copii multi in jur. Nuuu,sa-l lasam asa ....omul plajei, ca macar e haios( in piesa asta pasiunea lui marina atinge apogeul ) http://www.youtube.com/watch?v=ZyqFqjCZqrA:D |
Eu cred ca Tudor Chirila doar asa poa' sa stranga fane proaste dispuse sa faca sex si sa-i aprobe orice fraza dementa ce o scoate pe gura su prin dejte.
|
de când am auzit prima dată vama veche am considerat-o o trupă anostă cu o muzică neinteresantă. o singură piesă îmi place, hotel cişmigiu. şi asta-mi place pentru că merge cântată la beţie :D
|
Originally Posted by chuckyfan:
avantajul sau a fost ca vremurile i-au permis lucrul acesta. dezavantajul, a constat tocmai in lipsa interdictiei. prin versurile cantecelor sale, Tudor Chirila incearca sa arate nonconformism.acuma, nu prea cred ca-i reuseste, tocmai pentru ca a devenit atat de banal sa auzim expresii vulgare. ramane insa, o sensibilitate ascunsa in timbrul vocii sale, pe care, sunt convinsa ca si-a perfectionat-o in particular. p.s. Hotel Cismigiu este un cover. in oricare varianta muzicala ai asculta-o, efectul este acelasi. sochingul este produs de versuri. sau cel putin, asta au dorit ei. |
cat despre trupa vama veche, pot spune ca ii ascult de multa vreme. cred ca si acum mai am pe acasa albumul am sa ma intorc barbat pe caseta :D
|
Eu nu am nicio probleama cu Chirila.De altfel mi se pare un cantaret foarte bun, iar despre trupa Vama Veche am o parere mai mult decat pozitiva.Tot cu fanele am si eu o problema, fane care considera ca daca asculti Chirila esti altceva, esti liber,esti rebel, iesi din masa.Aveam colege de liceu care sorbeau blogul ala al lui ca pe apa.Ca sa numai zic de cartea aia a lui, venerata precum Biblia de catre adolescente si nu numai.
|
ii dam publicului ceea ce vrea sa el sa vada. ca atare, are prea putina importanta daca lucrul acesta multumeste si pe artist, cu o singura exceptie, care intra-adevar conteaza : succesul. fara el, e pierdere de timp.
|
o.O
:D
colegii care nu muncesc :) |
Cred varianta suprema e: colegii care nu muncesc si carora trebuie sa le faci tu munca.
|
Originally Posted by MikkaelWolfganger:
|
In ce stare a ajuns lumea asta !!! Sa te puna astia sa muncesti , chiar la locul de munca . :-O
Auzisem una la radio : - De cand lucrezi in firma asta ?? - De cand m-au amenintat ca ma dau afara . Ma enerveaza divorturile din ultimele zile ale verii . De parca s-au speriat astia ca o sa inceapa un nou anotimp cu fostii in carca . Nu ca mi-ar pasa mie de iubirile lor trecute /ofilite , dar niste etichete puse pe oameni nu strica niciodata : M.Douglas e insurat cu aia care juca cu Zorro ( adica Banderas) , Berecleanu e cu unul cu parul grizonat , Monica Belucci e maritata cu un francez care joaca roluri de baiata rau , s.a.m.d. Oamenii sunt prea multi , se misca tot timpul ca electronii si daca sunt casatoriti de mult timp pot fi mai usor de reperat . Casatoria le reduce ( unora ) viteza , ii anesteziaza si poti sa-i observi daca se misca la un frame rezonabil . Devin familiari , are si praful timp sa se aseze pe ei .Au si ei parte de-o lingura de ciorba la masa ta . Soarele incepe sa-i decoloreze , sa le banalizeze trasaturile . Ai impresia ca-ti devin rude , indepartate , dar rude . Vine divortul si s-a dus armonia . Iarasi cu mana pe marker , etichete , scrii , stergi si creierul tau se incalzeste . Cei doi incep sa-si faca de cap ,se cupleaza la intamplare ,haotic si curvasaria e in floare . Nu poti sa-i mai incadrezi pe etajerele mintii si ciorba facuta pentru ei incepe sa se strice . Numai belele ne aduc oamenii astia care incep sa creada ca au dreptul sa fie fericiti alaturi de alti '' parteneri '' . Alti parteneri ??? Si pe noi de ce nu ne intreaba ??? Chiar fac totul de capul lor ??? |
bremen, de ce nu-ti deschizi un cabinet de psihoterapie? ar fi coada la usa lui.
daca-mi permiti o traducere libera a ceea ai spus tu: divorturile sunt finalul fericit al trezirii la viata. femeia mai tanara cu 20-30 de ani, detroneaza pozitia barbatului,deja aflat in "moarte clinica". |
rvn,mai era o variatie la idee exprimata cam asa : uneori viata incepe cand se termina casatoria.:)) |
http://www.mediafax.ro/social/guvern...75548#comments
Sper sa muriti in cele mai grele chinuri existente guvernantilor. |
Psihoterapie cu parul . Unde dai nu mai creste fir de par . Parca astia ar fi cu marfurile in carut la supermarket . Au cumparat tot ce trebuie si sunt asezati la coada sa plateasca . Deodata se aude un anunt in boxe : ''Blondele sub 25 de ani sunt la discount ! Grabiti-va pentru ca stocul este limitat . '' Boxele se aud din nou : ''Si la barbati tineri se fac reduceri . Atentie la bulinele rosii. Spor la cumparaturi si folositi cardul de cumparaturi xxx '' . Incepe vanzoleala si toate lumea e nemultumita de ce are in carut . Rafturile sunt luate cu asalt . Se lasa cu paruieli . Ambalajele sunt smulse si produsele apar nude , stralucitoare ,Asteptand sa fie plantate in vile imense . |
http://romanianultras.net/miting-uri...uj-napoca.html
Deci se intampla asa ceva in Romania si nu vezi absolut nimic la tv.Cand au iesit 15 edentati sa strige "Jos Basescu" au aparut toate televiziunile.Tu-va-n gura de jurnalisti cumparati, nu va e rusine? |
Treaba e ca de cele mai multe ori fundul tau depinde de fundul lor si nu ma refer aici doar in cazul sefilor, ci in general. |
ONG-urile care militeaza pentru protectia animalelor fara adapost... si defapt nu fac nimic. papa bani si atat tot , si inca un copil a murit...
|
ai o viziune deformata despre realitate, nu te supara. fundul meu nu depinde de fundul altora. sefii, in schimb,da, ei trebuie sa plateasca cu varf si indesat pentru privilegiul asta. @iiii, DE ACORD CU TINE! eu militez insistent pentru evitarea caderii in capcana numita '230'. |
Originally Posted by iiii:
|
Cam asta e telul in viata al fiecarui ONG din Romania.Sa pape bani europeni in timp ce pozeaza in aparatorii al unor drepturi, care mai de care mai ciudatele.Ma indoiesc ca vor fi vreodata realizabile suficiente adapostruri pentru cati caini vagabonzi sunt.Mai ales ca problema este nu numai la nivel de oras mare.Solutii ar fi si nu este necesar sa fie violente sau inumane,insa nu cred ca tin in mod special de ONG-uri, cat mai ales de primarii si de oameni, in general.
Apropos de eutanasie: acum 3 ani primaria din al meu Costesti a dat drumul la o mare eutanasiere generala.Au aruncat carnati otraviti cainilor.Stiu momentul, pentru ca dimineata ma duceam la liceu si i-am vazut pe baietii de la salubriatea defiland pe langa pubelele unde se adunau cainii(la vreo 50 de m de liceu).Pe la 12 cand m-am intorceam am vazut cainii care inca se zbateau in pragul mortii.Nu cred ca vreti sa vedeti asa ceva.Priveliste traumtizanta! |
Pe de alta parte, nu zice nimeni sa fie chinuiti cu otrava, o injectie letala e o solutie mult mai buna. Dar trebuie sa dispara de pe strazi. |
Toti am patit-o.Crede-ma, cainii de la oras sunt tovaraseni in comparatie cu aia de prin zona semi-rurala.Ideea e ca mie sterilizarea mi se pare mult mai productiva si mai de bun simt.In ceea ce priveste urmarea killarelii de la mine din oras, acum la 3 ani dupa incidente, sunt cam de 2 ori mai multi caini ca atunci.
Cainii vor disparea de pe strazi atunci cand primarii vor realiza ca se poate fura si prin fonduri dedicate eradicarii acestei probleme.Pana atunci vom fi bombardati de presa cu imagini infatisand Grivei furibunzi printre garduri de plasa.Nu stiu cat ajuta la rezolvarea dilemei dramatizarea asta excesiva,dar ma rog.... |
"Fundul tau" era folosit la modul general :).Scuze tardive pentru exprimarea oarecum licentioasa.Viziunea mea este formata pe baza unor experiente acumulate pana in acest moment.De la facultate si pana la liceu si ajungand la generala, am facut de cele mai multe ori teme, proiecte, referate singur, desi eram in echipa cu alti oamenii.Nefacerea acestora ar fi insemnat in primul rand batuceala pe fundul meu :). |
la cata mizerie, la propriu si la figurat, exista in Romania, ce mai conteaza si prezenta cainilor fara stapan? ei fac parte din peisajul citadin, prezenta lor amuza si incanta turistii care n-au parte de asemenea spectacol vizual, decat in foarte putine locuri din lume. in plus,intre acesti caini si oamenii strazii exista o relatie speciala. ar trebui cam mult efort pentru a steriliza tot, efort, pe care, nici autoritatile, nici societatea civila, nu vor fi in stare sa-l faca vreodata, oricate solutii si legi(aplicabile), s-ar da pe tema asta.
lipsa de organizare, management prost si fundatii care praduiesc bruma de bani de care dispun. pe fondul asta, voi vedeti vreo speranta? eu, nu. |
ma enerveaza ingrozitor babutele de la blocuri care dau mancare la cainii vagabonzi... si care sustin ca : " un musca mama , e bland " .
|
1 Attachment(s)
Originally Posted by iiii:
ne trebuie multa educatie. trebuie sa invatam sa ne respectam teritoriile. trebuie sa constientizam pericolul pe care-l reprezinta toata mizeria urbana, cu tot cu cainii fara stapan si daca voi credeti ca eutanasierea lor in masa, ar fi solutia ideala, este un pic exagerat. cainele meu este dintr-o rasa agresiva. este masiv si extrem de puternic. n-a atacat pe nimeni, niciodata. este o chestiune, cum spuneam, de educatie si chiar daca instinctele primare, il vor indemna, vreodata, sa atace,sunt convinsa ca daca n-a fost invatat sa raneasca, nu o va face. tot instinctul primar ne indeamna si pe noi sa-i ucidem fara drept de apel. de ce nu invatam, mai bine, sa nu le incalcam teritoriul? cred ca ar fi mult mai eficient decat sa tipam in gura mare de cate ori se mai iveste un caz. am toata compasiunea pentru familia micutului de 4 ani si nu vreau sa-mi pun intrebarea fireasca "ce-as fi facut eu in locul lor?", dar, chiar mi se pare ciudat ca nimeni nu pomeneste de neglijenta, in primul rand, a parintilor si in al doilea rand, a bunicii. responsabilitatea lor nu o pune nimeni in discutie, ca si cum, in locurile de joaca publice, ar trebui sa existe cate un bodyguard pentru fiecare copil care este lasat brambura, in timp ce, mama, tatal, bunica, bunicul,dormiteaza, croseteaza, sta la taclale sau vorbeste nesfarsit la telefon. |
Să nu le încălcăm teritoriul? Da cine-s ăștia de merită atâta atenție?
Ia mai dă-i naibii pe câinii ăștia, oamenii sunt capabili să omoare zeci miliarde de animale pentru hrană în fiecare an, oameni care-s capabili să radă de pe fața pământului milioane de hectare de vegetație doar pentru o fabrică sau un drum. Și apoi ne împotmolim de niște câini? Eu i-aș extermina și doar din punct de vedere estetic, nu mai vorbesc de lipsa sentimentului de siguranță pe stradă sau de aproximativ 1000 de bucureșteni care ajung la spital după ce sunt atacați de maidanezi. Dar asta e, lumea se agită în loc să acționeze. Ce-i cu atâtea referendumuri și discuții? Extirpați maidanezii, dați drumul la proiectul de la Roșia Montană, atacați Siria. |
1.Teritoriul unui caine poate ajunge la proportii babane.Deci la un moment dat s-ar putea sa constati ca juma' de Bucuresti e teritoriul lor. 2.Se discuta excesiv pentru ca a devenit o problema mare, iar opinia publica simte cumva ca acum este momentul cel mai potrivit pentru a face presiuni la adresa ONG-urilor si primariilor.Una e sa urlii despre problema maidanezilor pe vremuri de pace, alta e sa urlii dupa un astfel de incident. 3.Nu se pune problema de neglijenta deoarece practicile aplicate de minunatii parinti ai victimei sunt executate de majoritatea parintilor din Bucuresti si nu numai.Pe deasupra cainii,in opinia generala, nici nu ar trebui sa exista intr-o capitala civilizata, asa ca orice tentativa de acuza e scoasa direct din schema..Nu judec de altfel practica asta de ati lasa copilul liber. 4.Eu zic sa va obisnuiti cu muscaturile.Nu se vor schimba prea multe in viitorul apropiat si ma indoiesc ca cel indepartat va fi mai luminos.Sfatul meu: cititi psihologie canina, tratate de negociere, faceti sport,alergati,creati-va un set de reguli si duceti-va la un maestru sa va invete reguli elemetare de auto-aparare.Traim in Caninland. |
Quote:
Ai da haina de pe tine pentru un pahar de palinca, asa-i? |
cat despre caini, pe facebook vad distribuita o stire... nu mai tin minte de la ce publicatie/pagina etc , unde se zicea ca problema cainilor vagabonzi a fost rezolvata in bucuresti in anii 1916-1917 cu ajutorul armatei germane in timpul primului razboi mondial , cand bucurestiul a fost ocupat de trupele kaiserului.
evident cu violenta , dar macar problema a fost rezolvata. evident la o scara mult mai mica , dar ideea e ca au rezolvat. dovezi am inteles ca exista rapoarte oficiale ale trupelor germane si mai ales ziarele vremii. |
poporul vrea sa curga sange de maidanez. sa curga, nu zicem ca nu este necesara eutanasierea in anumite cazuri, dar, de-aici si pana a arunca moartea copilului exclusiv in carca unor persoane, autoritati, fundatii...si a minimaliza total responsabilitatea parintilor de a avea grija copiilor, indiferent ca nu-i pot insoti permanet, este cale lunga. mi se pare un subiect bun de presa si de campanie electorala si atat. hai sa analizam la rece circumstantele in care acest copil a ajuns sa fie sfasiat de caini si sa ne punem o intrebare simpla: daca acestui copil ii se intampla un accident mortal in timpul cand era lasat in grija educatoarei, la gradinita, cine si de ce era vinovat. eu nu vad nici un fel de diferenta, intre postura de-acum a bunicii si cea ipotetica, a educatoarei. |
De fapt: sange de maidanez si de ONG-ist.Suntem latini, nu stim ce e aia analiza la rece.Raspuns la intrebare: daca era in Bucuresti incidentul, tot cainii, daca era in alte zone mai mici, educatoarea.De ce?Pentru ca in Bucuresti oamenii au devenit mult prea satui de caini, le este greu sa se obisnuiasca.Acolo problema cainilor a capatat nuante apocaliptice.In alte orase, nu este acelasi numar de caini, problema nu este atat de stringenta si cu toate ca in aceste zone cainii sunt mult mai agresivi, oamenii au invatat cumva sa ii tolereze.
M-am enervat la: -avalansa de mesaje feisbuciste anti-jivine si pro-proteste Rosia Montana(apropos de judecat la rece). -vreo 20 de pagini din Sange Satanic, scrisa de o duduie cu nume ireal de complicat -Spring Breakers -faptul ca am uitat sa invat . |
cred ca te enervezi din cauza unor lucruri lipsite de importanta.
|
Mda, eu nu prea ma enervez la lucruri de mare importanta.Rar, foarte rar,se intampla sa imi sara tandara la vreo problema de importanta globala sau orice altceva.De altfel, enervarea asta pe lucruri nesimnificative e destul de productiva in cazul meu.Dureaza putin si uit repede. Totusi partea cu invatatul e de-a dreptul dramatica.
|
Din cand in cand , merita sa experimentezi situatia ! Dezvolti o abilitate importanta : acea de a te descurca cu ceea ce ai (invatat) deja. E foarte creativ .;) |
Pana unde poate sa mearga impertinenta, infatuarea si snobismul..
https://www.youtube.com/watch?v=XbVW2v5WYqs |
Nu ma enerveaza ingrozitor , dar un pic tot ma enerveaza reclamele astea de pe youtube de care nu poti scapa . Daca ai un playlist ti-l strica reclamele lor repetitive .
|
Care reclame pe youtube? :P Firefox + Adblock = zero reclame.
|
Nu suport "smecherasii" de oras care cand e vorba de o disputa nu stiu sa discute, stiu insa sa dea telefoane si sa-si cheme haita de malaci grasi care iesind dintr-un logan, inarmati pana-n dinti cu rozete, bate si pumnale vin pregatiti ca de razboi !! "Smecherasii" devin atunci miei si se dau la o parte in timp ce disputa se termina cu tine caftit bine si bagat in spital de catre inamici ! Asta rezulta numai ura si razbunare, iar cand iti revi in simtiri, dupa 3 luni de recuperare, cu capul plin de ganduri criminale, cauti sa te razbuni ! Incerci sa-ti faci planuri, nu te mai poti gandi la nimic, decat la moarte ! Asa incepi si ii vanezi rand pe rand pe toti, ajungand sa faci crima, dupa crima ! Mai ai decat un singur om de ucis, mieluselul nostru de la care a pornit disputa ! El stiind ca esti pe urmele sale ia masuri extreme, dar nu-l ajuta cu nimic impotriva unei fiare . Fiara isi priveste cu manie prada, in timp ce prada priveste cu atentie fiara, bestia se dazlantuie, iar prada piere . Asta este viata in Romania si ai 2 variante :
1. Sa devi o fiara ! 2. Sa fi prada ! Nu conteaza cum devii, conteaza ce devii ! Poti fi prada in mai multe feluri, iar daca te gandesti ca o fiara este un lucru bun, te inseli amarnic !! Peace !! |
Zile frate din cartier, sa s-e stie ca asa ie! Ui-te aici adevarul: http://www.youtube.com/watch?feature...&v=JoTP2iBWBEk
|
Originally Posted by Twinsen:
|
Quote:
Mama!!!Subiect de film,clar. Am auzit de atatea ori textele astea, incat sincer nu mai au acum niciun efect.Si nu le-am auzit de la smecherasii urbani, ci de la cei rurali.Cei inarmati cu uluci, scanduri, lopeti, cazmale si alte echipamente agricole, cei care se aduna odata pe saptamana la bodega din sat si in cel mai pur spirit Fight Club si descarca frustrarile pe vreun napastuit al sortii, care probabil a dat si el inainte sa si-o ia.Asa se trezeste si asta dupa 3-4 zile de spitalizare(munca te face mai rezistent,deh), se duce pe camp si dand la sapa se gandeste cum sa le-o coaca celor care au dat.Doar ca de la gandire la fapta e cale lunga si intervin tot felul de variabile: de la relatii, familii, politie rurala si gabarit.Uite asa in 2-3 zile omului ii trece furia si se resemneaza, chiar uita.Peste 2 zile reuseste si el sa se descarce de furie la aceeasi bodega, pe altul mai fraier sau mai beat ca el. Concluzie: fii om inteligent, evita disputa, daca vezi ca se incing spiritele pleaca.Suna las, dar mai bine sanatos,decat mutilat pe viata de vreunu' fara minte.
Quote:
Am Adblock si pe Mozilla si pe Chrome, dar al naiba de blocheaza ceva pe ytube.Imi blocheaza balariile de pe cinemagia si alte site-uri, dar pe youtube intotdeauna caut in Calea Lactee dupa lapte. |
All times are GMT +2. The time now is 07:08. |