![]() |
1 Attachment(s)
|
yeee...
|
Mie mi se pare ca seamana cu Philip Seymour Hoffman :-?
|
actor britanic nascut in '48
a castigat oscarul pt cel mai bun actor in rol principal in '91 |
Jeremy Irons
![]() |
Baad to the bone
|
Suárez?
|
Aha...hai cu poza :)
|
|
|
Doutzen Kroes
cedez... |
![]() |
|
muzician.vangelis.
|
1 Attachment(s)
|
ceva indicii?
|
cariera ei s-a legat de cea a lui Ernst Lubitsch.
|
Pola Negri?
|
ye.pune poza.vezi,sa fie fara nazisti!
|
Il pun si eu o data pe Rommel...
![]() |
seamana cu Robbie Williams,dar cred ca e prea tatuat.
|
Nu-i el,mult mai agresiv.Solist intr-o trupa norvegiana de aggrotech.
|
Originally Posted by ghost90:
|
Andy LaPlegua?
|
Da..simpatic,nu?
|
Absolut deloc nu imi place :D... Scuze, pentru mine, machiat in halul asta - sau aproximativ - arata Billie Joe Armstrong... :D Sau hai sa zicem si asta (nu e chiar atat de scary):
![]() |
roacker,nu?
|
Un altfel de rock. Solistul unei trupe talentate canadiene :> Trupa se chema la infiintare, in anul 1993, PEZZ. Initialele solistului sunt B.K. Acum este foarte usor, cred :-/
|
Benjamin Kowalewicz
Da' să dea dracii de ştiu să pun şi eu o poză... :-/ |
|
|
Mi se pare ca aduce putin cu Vincent Gallo, ce zici?
|
:-? Dupa analizarea mai multor poze cu Gallo am observat ca nici unul din ei nu se barbiereste prea des si au forma maxilarelor asemanatoare. Yep, they do look alike :D
|
1. Dna din imagine a pierdut custodia copiilor sai din cauza unor poze in care isi arata goliciunea :( si bijuteriile ;;)
2. A fost o curtezana de mare succes datorita senzualitatii si spiritului sau boem; cea mai lunga relatie a avut-o cu un industrias, fondator al unui muzeu din Paris. 3. Relatiile amoroase cu diversi diplomati din acele vremuri tulburi i-au pecetluit soarta, aducand-o in fata plutonului de executie. Gata cu indiciile [-( |
Bineee inca un indiciu and that's final :-w : e o dansatoare celebra de la inceputul secolului XX
|
sarah bernhardt
|
Nu e ea, dar ma bucur ca a aparut o sugestie :D
Try again |
isadora duncan?
|
Inca o ratare :D
Hai ca e chiar usor :P |
|
|
Visul vietii ei a fost sa regizeze, insa nu a fost luata in serios nici macar ca actrita, lucru care se poate vedea in filmografia sa care abunda in roluri episodice in seriale de televiziune. A aparut in seriale celebre precum : Route 66, Alfred Hitchcock presents, Burke's Law, Mission: impossible, Columbo, Kung Fu, Charlie's Angels, Dallas, Fantasy Island, Matlock, Murder,she wrote, Without a trace etc.
A fost diagnosticata cu cancer pulmonar desi se lasase de fumat cu 20 de ani in urma (avertisment fumatorilor!). |
A fost printre primele nume din cinematografie care a murit in acest an.
|
Anne Francis?
|
Ea e, pune poza.
|
![]() |
Looks like Norman Reedus.
|
Nope.Decedat si fost bassist la o legendara formatie punk rock.
|
Sid Vicious :D
cedez, ca pozele mele nu trezesc interesul :-< |
Doar ca nu-i el :D
|
All times are GMT +2. The time now is 22:14. |