![]() |
Originally Posted by dragonfly_drk:
|
seriooosss? unde? ca io nu vad...
ai de capu meu. am folosit superlativul si nu il vad. esti varza Arnolde. Da-ti demisia.;) ma enerveaza aia care se dau destepti da de fapt sunt prosti |
vai sa innebunesc... ai revenit ??? traiesti??? nu ai dat add?? nu faci :X( X( X( X( X( si X( X( X( ai progresat baietas :)
daca erai cu capul pe umeri intelegeai aluzia si nu te atacai iar :) poti lasa frustrarile de provincie undeva la tine si sa vezi in acest forum pentru tine si sa incerci sa nu mai fi prost si sa nu te mai ataci ok? lasa copilariile la mami acasa. dragonica :* |
ma enerveaza cand va certati :D
|
Wtf?
|
imperfectiunile tehnologiei moderne..si neajunsurile ei...
intr-o fractiune de secunda mi s-a ars monitorul de la calculator ,desi aveam protectie... ahhhh...ce bine e cand ai ca scuza sa nu muncesti, defectiuni ale echipamentelor IT! |
|
Originally Posted by rvn:
|
monitorul de la laptop?:))
hai ca glumesc. spor la munca |
Originally Posted by iiii:
ce falsa amagire! a trebuit sa reiau toate procedurile... |
se mai intampla ... sa nu imi zici ca ai monitor de ala vechi pe tub ca mor aici
|
da ce au monitoarele pe tub, meeeiii... sunt sexy si ocupa mult spatiu... si sunt mari. asa cum le plac femeilor. ;)
|
Originally Posted by iiii:
tu ai impresia ca eu lucrez la cimitirul Ghencea? |
|
las ca imi iau altii... :))
|
ma enerveaza ingrozitor tarenpetii care merg pe strada vorbind la telefon, dar nu cu telefonul la ureche!!!!! telefonul in mana.. si se discuta la handsfree. daca tot stai cu telefonu in mana, de ce nu il pui la ureche? ca oricum in handsfree se aude ca naiba
|
Revin:
Ma enerveaza aia pe care ii enerveaza englishu in the same phrase cu romana. De ce? Who knows?:-/ Ma enerveaza teatrul scris de Caragiale ( tot ). Schitele si cea a mai scris nu, doar teatrul. Singurul lucur bun e ca reflecta foarte bine realitatea ( O scrisoare pierduta ). Ma enerveaza aia care folosesc cuvinte din "fundul" DEX - ului cand poarta o discutie cu unul mai greu de cap ( sau prost ). Asa nu dovedeste ca este mai inteligent, ci il face pe celalalt sa-l injure crezand ca irefutabil e un cuvant care il trimite la origini sau in alte parti. Ma enerveaza aia care folosesc diacritice cand scriu ( pe forumuri ), dar frazele lor n-au nici cea mai vaga urma de logica. Ma enerveaza colegii de clasa ( si profesorii \0 care comenteaza cu privire la muzica pe care o ascult si filmele care le urmaresc. Nu de putine ori m-au numit satanist, "fara lege" ( =)) ) etc etc. Intamplarea cea mai nefericita a fost cu profesorul de religie prin clasa A- VIII - a ( care-i popa ). M-a prins ascultand Highway to Hell in casti si mi-a f...t media cu un 2. Se fini pentru this week |
Daca are ... (UPS! O sa-mi zica si mie ceva de dulce <:-P Mai face si el puncte! :) ) |
Originally Posted by chuckyfan:
|
oricum, nu era nevoie sa creezi o situatie conflictuala din motive de contradictie, asa ca, sper sa nu ma mai jignesti degeaba ;) . bye bye |
All times are GMT +2. The time now is 13:59. |