![]() |
Alaltaieri, fiind Ziua Frantei, zic hai sa aleg un film francez, (sau frantuzesc, cum se spune?). (Din pacate uneori mai trece o zi intreaga fara sa ma uit la vreun film, din ... diverse cauze, servici, ma rog.) Am vazut "Le Chat" (1971) cu Simone Signoret si Jean Gabin, doi monstri sacri ai cinematografiei. De fapt nu-mi place expresia "monstri sacri", o cam evit de fiecare data, dar aici n-am alte cuvinte, jocul celor doi a fost impecabil. Ce sa mai zic? Emouvant. In timp ce ma uitam, mi s-a facut dor de ai mei, imediat dup-aia i-am sunat. Mi-am promis chiar c-o sa-mi fac mai mult timp pentru ei ...
@redmen : Interesant, "Another Woman" e unul din putinele filme de Woody Allen pe care nu le-am vazut. Bine ca mi l-ai amintit, sa-l trec pe lista! :) |
Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii (2006) regizat de Catalin Mitulescu.
|
The Shining a lui Kubrick (1980) ...m-a impresionat:)
|
Public Enemies-Mi-a placut foarte mult .Totul bun in afara de imagine.
|
Si Hannah Montana-Mi-a placut.Stiu,si eu sunt speriat.
|
Ultimele filme :
Ultimele filme vizionate :
- The Bourne Supremacy - The Bourne Ultimatum - Book of Blood - Good Will Hunting - Dragonball : evolution ( curiozitate ) ________________________ ....Just medicate ! |
Knowing (2009) de Alex Proyas.O idee interesanta,mai putin partea de final care i`a deranjat pe toti.Un plus pentru faza cu avionul si metroul.
The Bank Job (2008) de Roger Donaldson.Nice movie,nice british clothes,nice job. |
"shuttle", frate. am oscilat indelung intre a-i da 1 sau 10 pe imdb. un personaj intunecat (soferul, evident) cum nu am mai vazut, a carui interpretare te face sa-l urasti toata viata, asa, din adancul matelor. am vazut ca in cronici (facute de profesionisti sau de simpli forumisti, pe imdb sau aiurea) nimeni nu pare sa vada noul tip de villain propus de tony curran. un om obosit, plictisit, care isi face treaba draceasca uitandu-se la ceas si gandindu-se cat dracu' i-a mai ramas pana la terminarea orelor de program, precum un gardian de lagar nazist (episodul cu gazarea uneia dintre victime nu e plasat intamplator). acea banalitate a raului, de care vorbea hannah arendt... performanta de interpretare nemaivazuta in ultima vreme. respect (vorba compozitorilor de manele).
|
revazut The Squid and the Whale (2005)
"superba" disfunctionalitate familiala |
Vazut si eu .. dar nu l`am prins de la inceput.Va trebui sa il mai vad odata.
|
Fast Track (2006)
una din marile vome produse pana acum noroc ca m-am putut desfata un pic privind-o pe Amanda Peet revazut The Postman Always Rings Twice (1981) fucking human beasts |
ce studenti si ce crima la timisoara?
|
Transformers Revenge of the Fallen
Filmul este foarte bine facut, actiunea predomina in proportie de 70%, grafica si personajele din film sunt foarte bune, multe lucruri imprevizibile care starnesc curiozitatea celor care il vizioneaza precum si suspansul care imbina neprevazutul cu realitatea.:P .Cread ca am comentat cam aiuria filmul dar sper ca intelegeti ce vreau sa zic. "Filmul ii BESTIAL":-*
|
Un film pe care imi doream de mult timp sa il vad: Fiddler on the Roof. Nu sunt mare amatoare de musicaluri dar acesta mi-a placut si e bine plasat in topul meu personal, impreuna cu Sound of Music, All that jazz si Chicago.
|
Volver (2006) de Pedro Almodóvar
Un film pe care va trebui sa il mai vad de cateva ori ca sa il savurez cum trebuie.Penélope Cruz este minunata aici. |
Cidade de Deus...excelent film
|
Originally Posted by alextreme93:
Mad dog and Glory- o comedie buna |
Tocmai ce m-am întors de la cinema, văzut-am Knowing. :D
|
Alexandra (2006) de Radu Jude
Valuri (2007) de Adrian Sitaru Incerc sa vizionez cat mai multe scurte romanesti.Astept recomandari din partea celor avizati. |
Ai vazut Apartamentul de Constantin Popescu?
|
All times are GMT +2. The time now is 20:21. |