Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Sunt nefericit/a pentru ca... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95732)

redmen 25 Jun 2011 00:33

Si eu stiu ... si in cazul meu si in cazul altcuiva...

anaemona 25 Jun 2011 00:34

Total de acord omule.

klaudya_e 25 Jun 2011 01:29

chiar vb cu cineva recent ca ar fi bine sa incepem sa ne plangem de fiecare problema minora pe care o avem ca am obs ca cei care sunt "vaitaciosi" din fire nu prea au probleme serioase..poate asta e cheia: sa renuntam a mai fi stoici

arnoldroland 25 Jun 2011 12:04

Originally Posted by iiii:

Originally Posted by omudindulap:

Ce cacat a scris, ma? E un copil, in plm. Sunt altii p aici care nu stiu lega doua vorbe si scot numa ineptii. Cum plm sa nu am ceva cu tine si cu cei din teapa ta, cand spui ca doresti moartea cuiva?? Chiar nu mai are nimeni bun simt?

ai ramas pe aceeeasi idee omule :D dar vezi ca eu sau tu sau multi de aici la 16-17 ani nu sufeream asa. horror si emoticoane da? azi au fost sterse postarile mele , de la ce sporturi va plac, pt ca am zis ca am avut dreptate, si am zis zis aici ca ala e un penibil. ai impresia ca e necesar aici pe forum un om care e in vacanta si incearca sa socializele onlain pe un forum de filme? mare fan filme cu sange si horror? e un om adevarat asa ca te rog sa il sustii pana la moarte omu', si imi doresc sa ajungi sa bei o bere cu el, daca are voie, si sa te convingi singur de ce eu stiu deja,

"ala" ii spui tu cui vrei din familia ta, ca iti permiti, dar mie nu, deja m-am saturat sa imi "aud " de la persoana ta numai jigniri in van, si toate, toate ironiile si aberatiile la adresa mea, dupa ce in topicul x am incercat sa fiu pacifist, ba chiar am cautat pace, vad, insa ca, nu are rost cu o asemenea persoana sa incerci niciun pas inainte, nu meriti, esti lipsit de scrupule, ramai acolo in ura ta mizerabila si o sa ajungi exact acolo unde ajung "baietii buni", asa cum vrei tu sa pari. Succes in viata, baiete, ca ai mare nevoie!!!
Ca sa fiu, totusi, on-topic, sunt nefericit ca exista nedreptate, dar o sa-mi revin curand, ca sa nu se mai oftice altii de bunastarea mea, o zi buna Cinemagistilor ce au "capul pe umeri" ;)

dragonfly_drk 25 Jun 2011 20:25

:-t time out baieti, va rog... ma doare capu' si unii chiar sufera pe aici.

iiii... please, be smart. cedeaza primulB-)

vave 25 Jun 2011 20:52

Vă rog să vă astâmpăraţi şi reveniţi on-topic dacă aveţi ceva de scris. Rezolvaţi-vă problemele în particular!

iiii 26 Jun 2011 10:41

din ce ai zis tu vave, idiotu ala a inteles sa ma injure in privat, nu sa rezolve probleme :)))

sa fiu on-topic : sunt nefericit pentru ca nu am fost aseara la lake of tears

Gloria 26 Jun 2011 11:51

iii si arnoldroland, cate un avertisment; daca nu respectati regulile forumului, veti fi banati la urmatoare abatere. iii, sterge-ti din postari toate atributile nepotrivite cu care ii califici pe ceilalti useri, ca sa nu incep eu sa-ti sterg mesaj cu mesaj.

iiii 26 Jun 2011 11:58

de ce te uiti numai la postarile mele? adica sa le sterg eu pe ale mele si restu postarilor in care mai multi useri ma jignesc alea sunt valabile si pot ramane pe forum?

arnoldroland 26 Jun 2011 13:17

Gloria, imi pare rau, dar acest user nu ezita nicio ocazie pentru a ma provoca, eu unul nu cred ca l-am jignit cu ceva, asa cum a facut acesta de fiecare data, o zi buna!

On-topic: ...deoarece azi sunt extrem de extenuat pentru ca am adormit abia la ora 3 dimineata (cred ca am avut insomnia pe care de mult o lasasem in urma)....

Melysa.Morgan 26 Jun 2011 18:38

Salutari!
Sunt noua pe forum si, din pacate pot spune ca, deja din prima zi de cand ma aflu in comunitatea Cinemagia, am fost jenata de lipsa de respect de pe aici. Sincera sa fiu, nu imi doresc sa mai vad asa ceva pe un forum decent ca acesta si rog toata lumea ce administreaza/editeaza etc acest site atat de apreciat de cei din afara, care nu stiu ce se petrece (ma refer la cei ce nu nu sunt useri), sa ia niste masuri in ceea ce priveste mesajele nepotrivite la fiecare topic in parte.
Copii, eu zic, totusi, sa nu va mai certati, chiar nu ati avea nimic de pierdut daca ati incerca sa fiti mai impaciuitori, deocamdata, e doar o sugerare din partea mea si, zic eu, cred ca am acumulat destula experienta cuprinsa atat de lucruri placute, cat si de multe neplacute si chiar grave. Ganditi-va ca viata la un moment dat vi se va parea atat de scurta, incat, va veti dori sa o retraiti de la capatul ei si asta, fara momentele dificile traite vreodata sau excluzand situatiile jenante pe care le-ati creat candva. Eu una, intotdeauna m-am bazat pe principiul ca scopul omului in viata este acela de a cunoaste lumea si a incerca mai apoi sa-i citeasca doar partea buna a sufletului, iar cand va da si de acel mic `rau` pe care toata lumea il are, sa incerce sa duca persoana respectiva pe drumul cel bun, sa o indrume spre viata ce-o asteapta si doar armonia aceasta ar putea stopa rautatea din lume. Sincera sa fiu, sunt satula pana peste cap de asa ceva, se pare ca, nici macar pe un renumit si decent site de filme (credeam eu pana acum), nu mai scap de conditii jenante create de unii. Va doresc sa realizati, intr-adevar ce e viata si ca destinul ne va urmari mereu, pe fiecare dupa ce am reusit sa realizam pana la un moment dat, deoarece, tot ce facem ne caracterizeaza ;) , nu?

White1 26 Jun 2011 18:51

What a waste of words. Sugerarea mea e sa nu iti mai pierzi timpul, ca oricum nu o sa schimbe atitudinea nimanui postul tau.

anaemona 26 Jun 2011 18:56

Oh White, cit ma bucur ca ai raspuns. Am vrut sa scriu ceva si renuntasem, apoi am vazut raspunsul tau. Da, mesajul Melysei parca vine de pe vremurile cind misionarii se duceau sa-i crestineasca pe salbatici si stim cu totii ce a iesit din bunele lor intentii.

Melysa.Morgan 26 Jun 2011 19:05

Mda.......se pare ca daca incerci sa calmezi putin spiritele esti sfidat si luat peste picior pe aici.....pacat ca nu mai exista `oameni`, in adevaratul sens al cuvantului! Doar fiiinte ce, de la distanta par lichele, dar, in fine, lasati, oameni buni, nu ascultati, chiar va invit sa va rupeti cu vorbele pa forumul asta, eu doar o sa stau undeva in spate si voi savura momentul! Distractie placuta! B-) (pentru mine, bineinteles >:) ). bye bye, nefericire, ca tot e vorba de asta pe aici. ;)

White1 26 Jun 2011 19:11

Nu te-am sfidat, doar ti-am zis adevarul. Doar nu te astepti ca la primul tau post sa schimbi brusc si deodata mentalitatea oamenilor, nu? Lasa-i sa te cunosca si abia apoi vor decide daca sfaturile tale merita luate in considerare. Pun pariu ca nici macar atunci nu te vor asculta:D De luat peste picior...da, si eu accept sa fiu luat peste picior cand dau sfaturi de buna purtare dar am probleme (destul de serioase, as zice eu) cu exprimarea.

indiferrent 26 Jun 2011 19:12

Nu a interesat-o pe ea ca se cearta nu stiu cine pe forum. A vrut sa-si faca o intrare cat mai pozitiva si mai impresionanta. N-a iesit atat de spectaculaos cum se astepta ea, dar nu are experienta. Sa fim intelegatori si sa-i zicem "Bun venit!". Macar s-a straduit.

Melysa.Morgan 26 Jun 2011 19:17

Bineinteles, speculatii si consideratii (chit ca fac tautologie acum), ce sa ziceti si voi cand vedeti ceva `prospaturi`, normal! ca respectivu`/respectiva e un/o necunoscut/a si se preface :-O , ok! foarte previzibili Cinemagistii mei pana acum, profit, in sfarsit si, chiar va multumesc pentru sincerul si caldurosul "Bun venit", apreciez asta, desi dupa asa dure idei, hmm, vedeti sa nu intru la banuieli...:-?

klaudya_e 26 Jun 2011 19:26

care e definitia tautologiei?

Melysa.Morgan 26 Jun 2011 19:35

Originally Posted by klaudya_e:

care e definitia tautologiei?

A fost o mica greseala a mea, cu ocazia asta, datorita tie, mi-am amintit o chestie pe care `plonjam` cateodata, de ce sa nu recunosc. :P Mi-ai oferit un minuscul ajutor neasteptat probabil,
chiar multumesc pentru atragerea atentiei, daca asta a vrut sa fie sau nu am inteles eu bine? :-?

danonino 26 Jun 2011 19:48

@ melisa

Din pacate, noi suntem niste oameni rai cu intentii meschine si moravuri usoare. Nu vad de ce ar trebui sa ne cerem scuze pentru asta. Si vorbesc la plural din simplu motiv ca tu ai facut-o. Pe forum nu avem cupluri, nu suntem o familie sau un grup. Suntem niste baieti si fete, indivizi diferiti. Data viitoare cand mai faci vreo critica, sau orice, fa-o fara a generaliza. Tu prin postul tau ai vrut sa te distantezi de un intreg forum, sa te arati mai presus de adunatura de oameni, numita simboklic comunitate.

All times are GMT +2. The time now is 19:12.