Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Sunt fericit/a pentru ca... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95657)

anaemona 09 Jun 2010 21:05

Rapture, scoala de vara nu exista? :)

Rapture 09 Jun 2010 21:14

anemona, nu e vorba de şcoală la modul general, ci strict de acea persoană .:D

anaemona 09 Jun 2010 21:20

Am inteles, de-aia am zis, daca e scoala de vara si el e in continuare acolo... e bine :)

Dragomara 09 Jun 2010 21:22

Originally Posted by StefanDo:

prima floare la hibiscus hot paprika

Mda, da'să vezi când oi apărea io cu petuniile mele a la muncă de voluntar cretin şi fără ocupaţie. Pe zi ce trece îmi creşte inima, unde observ certe îmbunătăţiri, evoluţii pozitive - ca să fiu şi mai obiectivă. Însă totuşi nu asta era ideea. Adicătelea nu m-ar fi deranjat absolut deloc dacă ar fi evoluat şi-n absenţa mea! :D :(

Cât despre trandafirii chinezeşti, azi i-am schimbat ghiveciul celui galben, de la birou, operaţiune după care a fost musai să-mi tai unghiile, asta unde tot urlu la un coleg care face regulat chestia asta în public - şi asta fără să fi schimbat înainte ghivecele la flori! ;) :P :))

"Unchiul" meu, cel de împrumut, evident, obişnuieşte să spună "în curând florile vor sta în casă, iar tu afară, pentru că nu vei mai avea loc de ele". :-/ :-?

Dragomara 09 Jun 2010 21:29

PS: că uitai: sunt din ce în ce mai fericită că bubele mele sunt din ce în ce mai dureroase şi mai pronunţate, cu toate că am depăşit demult doza maximă recomandată, de Aciclovir. De-aci trag concluzia că sunt extraterestră, şi că voi trăi veşnic, buboasă, da'veşnic tânără şi... buboasă. :"> O:-) 8-> :-bd

Rapture 09 Jun 2010 21:46

Originally Posted by anaemona:

Am inteles, de-aia am zis, daca e scoala de vara si el e in continuare acolo... e bine :)

Nu este, dar am să mă întâlnesc cu el pe parcursul verii, in special la vernisaje, fapt care mă mulţumeşte :) .

MariaMona 09 Jun 2010 22:44

Originally Posted by rrs85:

Sunt fericit ca am citit ce a scris Judex... mi-am amintit ca si eu am inghetata in congelator!

:D Nu-i o gluma, dar e buna!:)

redmen 10 Jun 2010 04:08

Originally Posted by Rapture:

Nu este, dar am să mă întâlnesc cu el pe parcursul verii, in special la vernisaje, fapt care mă mulţumeşte :) .

Sper ca nu o sa te superi ... dar imi pari asa ca o Lolita made in Romania.

Dragomara 10 Jun 2010 05:10

Originally Posted by nartip:

Cu placere va ofer si eu un "buchet"...
http://www.youtube.com/v/ZrHRkWjZ7U0&hl=en_US&fs=1

Rapture 10 Jun 2010 09:19

Originally Posted by redmen:

:))
Aş zice mai degrabă o semi-Miranda : am o admiraţie extraordinară pentru acest om întrucât m-a ajutat foarte mult în dezvoltarea artistico-intelectuală iar în detrimentul altor profesori, este dispus să-mi ofere sfaturi oricând am nevoie. Astfel, pentru atâta timp cât nu se depăşeşte limita bunului-simţ, se creează o relaţie profesor-elev puţin mai armonioasă. Pe când, din căte ştiu, intenţiile Lolitei erau pur sexuale .

Dragomara 10 Jun 2010 11:27

Io una nu am fost niciodată prea sigură - şi acum mă refer la cartea lui Nabokov, filmul l-am văzut mult după - cine pe cine a sedus?! :-/ :-? Din punctul meu de vedere, perverşi au fost amândoi, în egală măsură, evident pretenţii aveam de la dom'profesor. ;) :P

Windom 10 Jun 2010 11:45

Pai pretentiile scad invers proportional cu tentatiile banuiesc. Sau direct?:-? Fata-i de bai oricum, ca si-a scos nurii la inaintare...:-q

marius_em 10 Jun 2010 12:03

Originally Posted by redmen:

:))
Aş zice mai degrabă o semi-Miranda : am o admiraţie extraordinară pentru acest om întrucât m-a ajutat foarte mult în dezvoltarea artistico-intelectuală iar în detrimentul altor profesori, este dispus să-mi ofere sfaturi oricând am nevoie. Astfel, pentru atâta timp cât nu se depăşeşte limita bunului-simţ, se creează o relaţie profesor-elev puţin mai armonioasă. Pe când, din căte ştiu, intenţiile Lolitei erau pur sexuale .

You've got a crush on your teacher? Tipic adolescentin, dar trece. Si Lolita nu era o vampa, nu avea intentii sexuale, ci aceeasi atitudine jucausa de adolescenta dornica sa cunoasca viata. E o varsta ciudata, si frumoasa, si oribila in acelasi timp.

Rapture 10 Jun 2010 12:53

Originally Posted by marius_em:

You've got a crush on your teacher? Tipic adolescentin, dar trece. Si Lolita nu era o vampa, nu avea intentii sexuale, ci aceeasi atitudine jucausa de adolescenta dornica sa cunoasca viata. E o varsta ciudata, si frumoasa, si oribila in acelasi timp.

Îi apreciez frumuseţea, dar totuşi nu mă simt atrasă de el. E mai mult ceva spiritual, bazat pe nişte ideologii care-mi dăinuie în cap. E modelul de om pe care aş vrea să-l urmez, exact ca şi cum m-aş uita în oglindă şi aş vedea o variantă masculină de-a mea, dar cu mai multă experienţă de viaţă şi nu numai.
Admir puţine persoane în acest sens (dintre acestea făcând parte soţia dumnealui şi alte persoane care m-au îndrumat în ultimul an), dar întrucât în ultimele luni el a fost cel care m-a ajutat cel mai mult, a devenit persoana centrala a întregii mele admiraţii.
Consider că la această vârstă (vârstă în care intelectul este într-o continuă dezvoltare) prezenţa unei astfel de persoane este esenţială. Dar poate mă înşel, cine ştie? :-?

copila_satanista 10 Jun 2010 12:55

E ok atata timp cat nu depaseste pragul de obsesie

rrs85 10 Jun 2010 13:20

...mananc cirese romanesti... mari, zemoase, delicioase:">

Dragomara 10 Jun 2010 17:31

Originally Posted by Windom:

Pai pretentiile scad invers proportional cu tentatiile banuiesc. Sau direct?:-? Fata-i de bai oricum, ca si-a scos nurii la inaintare...:-q

Nu. Nicidecum prima variantă. O să-ţi spun altă dată, când o să fim on-topic, cum stă treaba.

fresie 10 Jun 2010 19:00

Sunt fericita pentru ca m-am trezit din anestezie si sunt din nou pe site. Sper ca peste cateva zile sau chiar maine daca s-ar putea, sa spun ca sunt fericita pentru ca m-am refacut dupa interventia chirurgicala.

bonbons 10 Jun 2010 19:03

Sunt fericita ca am scapat de musculite si ca plec in vacanta curand <:-P !

Chambord 10 Jun 2010 19:16

Originally Posted by fresie:

Sunt fericita pentru ca m-am trezit din anestezie si sunt din nou pe site. Sper ca peste cateva zile sau chiar maine daca s-ar putea, sa spun ca sunt fericita pentru ca m-am refacut dupa interventia chirurgicala.

what happened ?

All times are GMT +2. The time now is 16:22.