![]() |
Pai daca n-a pus nimeni si-am inspiratie...
![]() |
Dick Miller ?
|
Yes! Poza, te rog...
|
|
Ca tot vorbiram de seriale (pentru Dick Miller ar trebui sa vezi din filmele lui Joe Dante, ca sa nu mai zic de productiile lui Roger Corman), Michael Landon.
Cedez randul |
Stiu ca e favoritul acestui regizor ! Din pacate n-am vazut decat 2 din filmele lui: Twilight Zone: The Movie si Innerspace ;)
|
Daca nu se ofera nimeni...
![]() |
Aduce un pic cu Maria Bello, dar cred ca numai "aduce"...
|
Nu e Bello. E una dintre cele mai grozave actrite (de comedie, mai ales) pe care le-a dat/avut vreodata America si care, din pacate, e mult prea putin cunoscuta (desi nu cred ca e cineva care sa nu fi vazut un film cu ea).
|
Dyan Cannon?
|
Getting closer, ca generatie....
|
"Willkommen. Bienvenue. Welcome. C'mon in."
|
Multumesc de invitatie, esti draguta...:P
Madeline Kahn. |
Aveam varianta "Hello, handsome, is that a ten-gallon hat or are you just enjoying the show?", dar mi-am zis ca-i a tad too much.
|
1 Attachment(s)
|
Originally Posted by Im.Kino:
Nu era mai misto aia: "Yes, yes, yes, yes, no, yes, yes, no, yes, yes, yes, yeeeeeeeeeeees!" :)) |
Haideti fetelor nu ma faceti sa rosesc.:">
On topic, am postat una mai simpla in speranta largirii cadrului participantilor dar se pare ca fara prea mult succes...:( |
Nu stiu cat e de simplu cu ditai ochelarii (chit ca vad o bila sau altceva in lentila stanga). Seamana cu Greta Scacchi, dar nu e.
|
Ma oftic pentru ca mi se pare atit de cunoscuta dar nu stiu de unde s-o apuc. Am banuit-o a fi Jennifer Jason Leigh dar nu-i ea.
|
1 Attachment(s)
|
All times are GMT +2. The time now is 05:34. |